Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Kako ste kaj punce?

Nesrecnica ti imaš jutri ali v četrtek krvnega?

Jaz sem danes 8. dan po prenosu, oziroma 7.?,ne vem kako se to šteje (21.2.sem imela transfer), 7.3. imam krvni. Do zdaj je bilo ok, zdaj postajam živčna. Desni jajčnik me špika, ne vem kaj je to dobro, slabo, saj veste kako začnemo razmišljati, 1001 zgodba o znakih, vsaka ima različne ali jih sploh nima. Ostalega nič. Sem pa danes 39. dan ciklusa ?? ful mam dolge, tako da niti ne vem al se ima M za uliti ali ne… Sem pa na transferju vprašala kakšna je blastocista, so rekli da ful lepa(do zdaj nisem prišla še do nobene), sam to tud ni pogoj za uspeh.

Srečno vsem ??

@Razočarana197 jutri imam krvnega, samo nimam nekega upanja, ker je bil urinski test včeraj negativen…

Če si imela prenos po ovulaciji potem naj bi M prišla 14 dni po O, če si imela punkcijo je punkcija enako kot O.

Dan prenosa je 0, potem se pa šteje naslednji dan je 1 itn.

Jaz mislim, da dokler nimaš močnih krvavitev se čim manj obremenjuj in sekiraj – ja, vem kako težko je ?

@nesrečnica

O hvala za info! ?

jaz sem se odločila, da sploh ne bom delala doma testa… Grem na krvnega, če se ne bo kaj ulilo in pol kar bo bo…

Ja vsem nam je težko. Ampak res nimamo kaj! ? Upanje umre zadnje… Pa novim zmagam naproti… Sporoči rezultat, lahko bo pa kakšno presenečenje, vseeno beta pozitivna.

@Razočarana197 pa v bistvu zato tudi grem na krvnega, ker v prvem prenosu mi je kazal urinski lažno pozitivno, pa po tihem upam, da mi kaže zdaj lažno negativno. No, za pusta sem pa le bila lahko nosečnica, jutri bomo pa videli ali bomo upanje pokopali ali bomo slavili.

Jaz saj mislim, da naslednjič tudi jaz ne bom delala testa. Samo sem imela kot neko vgnezditveno krvavitev, pa sem upala, da zagledam +…

Tudi danes zame negativen test ? tako, da bom skupaj z pustom pokopala moje upanje, da se mi je nasmehnila sreča…

Imam še en poskus, mi lahko kaj priporočate, kaj lahko še naredim, da bi uspelo??

Žal mi je @Nesrečnica, drzim pesti da drugic uspe..

jaz sem imela beto na 13.dan 916, danes 15. dan pa ze cez 2000.. upam da je to dober rezultat in da bo vse ok

@Anonimno 8739 super rezultat 😉 imaš kakšen nasvet za uspešen prenos? Si kaj posebnega počela pred ali med prenosom?

@Nesrečnica hvala??

pocela nisem nic posebnega, vsak dan sem sla na krajsi sprehod, pa glede na to da sem bila od prenosa doma zaradi narave dela, sem se probala cim bolj zamotit..pospravljala,kuhala, knjige brala.. drugac pa nic posebnega. aja na dan prenosa sva sla na ocvrte lignje, nevem al je res kej na tem al so samo vraze??drzim pesti, da ti naslednjic rata

@Nesrecnica, zal mi je, da ni uspelo:-( Sem res upala zate do konca, da bo. Dobro, da imas se enega pingvincka, ki pa res mora bit tisti pravi!?

Jaz sem tudi vsak dan sla na sprehod (razen na dan prenosa), na dan prenosa sva tudi midva jedla lignje na zaru? Drugace pa sem jemala vitamin D, omega 3 in aspirin100. Je pa res, da sem aspirin jemala ze v prejsnjem postopku, pa tudi ni uspelo, tako da je bilo verjetno samo naklucje.

@Anonimno
8739, tebi pa cestitke za lepo beto!?

Punce, a ste vse dobile datum za potrditveni UZ sele v 8. tednu? Meni se zdi to ful pozno, ne vem kako bom zdrzala se 14 dni…

@Nesrecnica zal mi je.sam pozitivno naprej?

@Anonimno8739 super je to?

Hmm, ja nič, naslednjič moram kalamare jest ? na sprehode se hodila, prvi prenos sem bila 15 dni doma, tokrat 5 dni. Pa nobene razlike.

hvala vsem?

meni je danes po telefonu rekla, da datum za prvi UZ dobim po posti, sploh ni nic rekla kdaj priblizno.. sem ze kar zivcna, upam da cimprej??‍♀️??‍♀️ kdaj ste druge po navadi dobila datum?

@nesrecnica, kot sem ze rekla, v tretje gre rado, tako da mora uspeti! ?

Mislim da kar redno narocajo v 8. tednu, da se “zazihrajo”, da se ze kaj vidi. Mene so narocili 17 dni po krvnem na UZ, takrat sem bila noseca 7t1d. Cakanje je pa res grozno, to se pa strinjam.

@Anonimno8739, jaz sem dobila datum 15.3., krvnega sem imela pa 24.2.

@Nesrecnica žal mi je, da ni uspelo. Kot je rekla @Mandarina, v tretje gre rado.

Meni so danes sporočili, da imam 8.3. tel posvet za napotnico za zamrznjenčka. Sem dobila termin pri drugi ginek, ker pri moji je prosti termin šele 23.3. in je res predolgo za čakat.

Tudi jaz se sprašujem, kaj naj še naredim, da bo uspelo ? zaenkrat jemljem folno z vitamini, ampak sem že v prvo tudi, pa žal ni uspelo.

@Upanje111 no vidiš, vsaj nasvete dajem dobre za ostale 😉 baje da moraš po prenosu na kalamare ?

Ja @nesrecnica hvala ti za nasvet ? če mi ti ne bi svetovala, bi verjetno čakala na 23.3. Če se ne motim, si ti šla takoj po neuspelem prenosu z naslednjo M po zamrznjenčka? Jaz sem zdaj komaj konec z M po neuspelem prenosu, pa me prav zanima, če bom lahko šla že z naslednjo M v nov prenos.

Kar se pa tiče kalamarov, pa ja, očitno bova morali še to probat ?

@Upanje111 jaz sem imela negativni test 3.11 in so rekli, da se z naslednjo M naj prijavim, vendar so imeli decembra dopust, zato sem se lahko šele januarja prijavila. Zdaj računam, da bom šla lahko z aprilsko M, odvisno kdaj bom sploh dobila jo zdaj po postopku in kdaj bom imela razgovor.

@nesrecnica, sam pa upala da boš kaj lepega napisala. Greva skupaj v nov boj ??

Pravila ni, saj veš. Jaz sem pri prvem otroku jedla Profertil, ko je uspelo. Zdaj sem ga tudi pa ni uspelo.

Sem pa začela jesti matični mleček, naj bi pripomoglo pa sama pri sebi bom mal pazila, da ne poješ preveč nezdrave hrane. Je pa res da sem že od prej bolj na “zdravem’. Sem po porodu končno uspela pridit na precej manj kg.

@upanje
, držimo pesti ? jaz tudi ne bom v prihodnje delala urinskih testov (to zdaj pravim). Se mi je isto zgodilo kot nesrečnici oz. vem da je nekaj bilo, ker sem imela znake.

Držim pesti za vse, ki čakate, se špikate.

Za UZ so pa vse pisale, da dobijo tako pozno datum.

Moj prvi postopek, sem imela UZ v 6 tednu (Dravlje). Točno 1 mesec po punkciji.

@Pika1212 jaz bi rada shujšala, pa mi nikakor ne uspe – manj jem, se več gibam, pa se še vedno redim ? niti zdravniki ne vedo več kaj bi mi rekli.

New Report

Close