Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

13 dan po FET in – na urinskem testu ? hkrati pa boleče bradavičke in povečan (brezbarven) izcedek. Nobenega znaka, da prihaja M…. Vem, da je ta rezultat skoraj 100% realen in, da pač ni uspelo… Ne vem kaj bi še lahko naredila drugače…

Ohranjam še eno minimalno iskrico upanja, da bo tokrat res urinski -, pa krvni +, sicer pa bom v sredo skupaj z pustom pokopala tudi moje upanje.

Še en pingvinček čaka.

@nesrecnica, ti pošiljam en velik objem in ti od srca privoščim, da bi bil krvni test pozitiven.??

Saj veš, vsi se vedno trudimo, a recepta ni. Glede na svoje izkušnje in kar kdaj preberem je toliko stvari, ki vpliva, da je res težko reči. Lahko da mesec ni bil pravi ipd. Še najbolj je, da si umirjen. Jaz sama pri sebi še vedno čakam na naravni čudež o katerem vsi govorijo in se tolikim zgodi, pa kar ne pride.

Samo nikar ne obupaj, če sedaj ne bo, bo pa naslednji ??

Jaz imam danes telefonski posvet, bomo videli kaj bo rekla. ?

@Pika1212 ma daj vem, da dosti vpliva nimamo, daj ravno zato pa obupujem. Midva sva tako ali tako rekla, da greva probati, da ne bova kdaj obžalovala, da nisva poskusila vseh možnosti, ampak če bodo 3 prenosi neuspešni potem pa res ne vem koliko je smiselno še naprej poskušati…

@nesrecnica

koliko postopkov pa imaš že od prej za s sabo? In koliko si stara, če ni skrivnost? Od kar sem jaz na forumu vem samo za ta tvoj postopek, zato sprašujem.  Sem prepričana, da bo slej ko prej uspelo tudi tebi. 😀

ribica – držim pesti tudi zate 😀

@Pika1212 to je bil 2 prenos v prvem postopku, stara sem 35. Pred tem sem imela 1 izvenmaternično nosečnost pri 29ih, pred tem in po tem mi ni uspelo zanositi.

@evy Čestitke.???  Sem ful vesela zate in za vas. Lepo se crkljajte, ti pa res pazi nase tale prvi mesec.

@mandarina
Oprosti. Sem zato tudi ? postavila po tvojem nicku, ker nisem bila sigurna…

Nesrecnica, niti pod razno nisi še za obupat, saj si ravno začela ??? nam boš poročala.

Kako dolgo ste čakale na klic za telefonski posvet? Naj bi me poklicali do 10h pa še vedno nič …groza

Mi je dalo drug nick iz druge naprave …Pika1212 tukaj ?

@Pika1212 mene so klicali iz skrite številke, bodi pozorna tudi na to 😀

@Pika1212 mene jaz sem imela uro ob 11h, pa ne je prej klicala. Verjetno se jim je kaj zavleklo… Vso srečo.

Punce, ki ste bile na krvnem prejšnji teden v Lj ali zahtevajo PCT in kako prideš zastonj do njega, če se testiraš (so vas napotili tam ali je dovolj, da pokažem listek, da imam test na kliniki)?

Je katera imela znake nosečnosti zaradi Utrogestana?

Če je katera že imela operativno histeroskopijo, ste bile intubirane? Koliko časa je trajala operacija? Se gre isti dan domov?

Se opravičujem, nikakor ne morem do starega nicka, niti se ga ne spomnim točno ?.

@Nesrečnica, ne, obupat pa nikar. Malo katerim uspe v prvi punkciji, povprečje je 3 punkcije. Jaz sem imela 4 punkcije in 6 zarodkov preden je uspelo. Nekaterim uspe še kasneje. Imaš tudi še nekaj udobne rezerve v letih.  Glavo gor, pa v nove boje če bo tudi krvni negativen. Itak praviš, da imaš še 1 pingota. Če ne, pa nova punkcija, vztrajnost se poplača, moč pa črpaj od partnerja, od ljudi, ki jih imaš rada, od punc s foruma…

@Janja515- intubiran nisi, je kratka splošna anastezija, popoldne okrog 16h-17h je odpust, če imaš sprejem zjutraj.

@Nesrečnica še vedno držimo pesti. Upamo na najboljše. Vem da smo vse, ki smo se kdajkoli spopadale s postopki močne in pripravljene na boje, ki nam jih daje življenje.

@Ne vem 1234 meni je G več kot 2 postopka odsvetoval, ker sem imela mejno maligni tumor na jajčniku, pa tudi z možem sva se odločila da greva maksimalno 2x.

Hvala za info.

Me je klicala kar z zamudo in se je celo opravičila. Zelo prijazna. Mi je rekla, da naj kar pišem na naročanje in naslednji cikel grem že po pingota. Mi bo pa dala Femaro – da ima napisano, da možno, da nimam ovulacij ? mi je smešno, ker prvič slišim ? ma dobro, da bo zihr O.

@nesrecnica
, držimo pesti, da potem gotovo uspe pa v dveh postopkih. Lahko pa tudi da G spremenijo mnenje. Je pa res, da ti grejo tudi leta še v prid.

Glede PCT pa ga rabiš žal ..te ne spustijo not brez. Malo poglej kje so točke za testirat …ti žal ne znam točno povedat kje so.

@momo23 ni problema.

@nesrecnica
js mislim da PCT pogoj ni vec obvezen, razen ce gres v bolnisnico, da bos v njej nastanjen. Tko sm js seznanjena, ce se motim, naj me katera popravi.

@ne vem 1234, ti začenjaš z novimi boji?

Sem vesela, ti je že uspelo ?

Sem tudi jaz vsak dan hvaležna, da sem enkrat že imela srečo.

Ok, zgleda je vsepovsod drugace, pri nas je babi imela prejsni teden pregled v bolnisnici (sicer v Celju) pa ni potrebovala PCT.

22. 2. si še rabil PCT, lahko da se je spet kaj spremenilo ??

Tudi 24.2. so se gledali PCT. @Nesrecnica, se vedno upamo, da bo krvni pozitiven, ce pa ne pa te caka se en pingvincek, ki pa bo sigurno zmagovalen. Samo pozitivno naprej?

New Report

Close