Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

pa joj, zguba jaz. Ti čestitam in sem vesela zate za lepo vrednost 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Pikolina916, 18.02.2022 ob 09:10

@Mandarina

Živijo,

evo tudi jaz sem iz krvnega testa. Beta 2357, tako da sem ful vesela. Zanima me, kdaj ste imele prvi UZ na kliniki. Sama ga imam šele v 8. tednu, kar se zdi meni zelo pozno, glede na cel postopek. Razmišljam da bi šla prej samoplačniško.

Hvala za odgovore in srečno vsem še naprej.

Cestitke in srecno do konca! ?  Js sm imela prvi UZ na kliniki tudi v 8. tednu, v bistvu sem bila noseca 7t1d. Mislim da prej ne narocijo, ker se ni receno da se vidi/slisi utrip, tako da js na tvojem mestu ne bi prej hodila nikamor na UZ, ker lahko da se nic se ne vidi in je potem samo se bolj stresno zate, ker ne ves na cem si. Vem kako je s tem cakanjem, se predobro, grozno se vlece, ampak z razlogom tako narocujejo.

@pika1212 iskrene cestitke! ?

@Pikolina in @Pika1212, kaksne lepe novicke! Cestitke in srecno do konca!:-)

Jaz sem prava zivcna razvalina…izcedek izpred dveh dni je izginil (pojavil se je v bistvu samo enkrat), krci pa ostajajo. Zjutraj sem bila prepricana, da bo M, potem se je pa spet malo umirilo. Testa si kar ne upam delat, tudi ne vem, ce bi ze realno pokazal…ceprav je od stopke ze 16 dni.

Drage punce vsem zelim cimprejsne ++in cimvisje bete..Zame se ta postopek konca (danes imela posvet in ni smisla glede na moja leta).

Za vse vas bom drzala pesti in mislila na vas.SRECNO?

@vrtnica_91 to zna biti pa zelo dober znak, držim pesti 🙂

@Natalijakaja
žal mi je, da so se tako odločili, mogoče pa vseeno poskusi na drugi kliniki ali pa v tujini… 

Aja, glede testov – jaz sem delala CB glih zato, ker sem bila sigurna, da je najbolj zanesljiv, pa mi je ravno ta pokazal narobe… In je bilo zelo težko to sprejeti… V Lj in v MB kakor jaz vem pošljejo na krvnega, ker se zgodi tudi, da kateri urinski pokaže -, krvni pa +.

@Pika1212 tudi tebi iskrene čestitke.

Hvala vam vsem za lepe želje. Tudi jaz držim pesti za vse vas. ???

Srečno.

Pozdravljene punce!

najprej čestitke vsem za +, le tako naprej!

Midva se po enoletni pavzi, zaradi bolezni (rak na dojki) vračama po najinga 3 zamrzjenčka. Glede na to, da je leto na okoli mi je potekel izvid za spolno prenosljive bolezni, sedaj me pa zanima kje dobite napotnico, a pri vašem osebnem zdravniku ali kaakšen je protokol? Malo sem ven padla iz te rutine.

???

@Laia22612 napotnico lahko da osebni zdravnik, ginekolog, lahko pa prosite na kliniki in vam jo tam predpišejo.

Nesrečnica hvala za tako hiter odgovor ??

@Mandarina

Z razlogom naročijo v 8.tednu. Tako kot je ena že omenila – velika šansa je, da se v 6.tednu še nič ne vidi in potem so same skrbi za brezveze. Pa še toliko UZ ni zdravo za pikico ? ❤️

Jaz sem sicer šla v 6.tednu na UZ zaradi krvavitev. In me je zdravnik posvaril, da se verjetno še nebo nič videlo. In na enem ultrazvoku ni bilo nicesar, na drugem (očitno boljšem) pa je že bil viden utrip, gv in vse. Tako, da je odvisno tudi od uz, če so novejši ali… Ne vem ?‍♀️

V glavnem sedaj se sprosti, zadihaj, počivaj, uživaj, veseli se- moje mnenje pa je, da greš na uz takrat ko so te naročili. ?❤️?

Punce, moram vam povedat, da sem danes prvic v zivljenju zagledala dve crtice. Pravijo, da gre v tretje rado – zame to ocitno drzi? Jooj, saj vem, da se ni se prevec za veselit, ampak sem vseeno presrecna. Zdaj pa cakat do cetrtka, ko imam sele krvnega.

Stiskam pesti za vse, ki se cakate na test!?

Odgovor na objavo uporabnika
Fiona72, 19.02.2022 ob 00:00

@Mandarina

Z razlogom naročijo v 8.tednu. Tako kot je ena že omenila – velika šansa je, da se v 6.tednu še nič ne vidi in potem so same skrbi za brezveze. Pa še toliko UZ ni zdravo za pikico ? ❤️

Jaz sem sicer šla v 6.tednu na UZ zaradi krvavitev. In me je zdravnik posvaril, da se verjetno še nebo nič videlo. In na enem ultrazvoku ni bilo nicesar, na drugem (očitno boljšem) pa je že bil viden utrip, gv in vse. Tako, da je odvisno tudi od uz, če so novejši ali… Ne vem ?‍♀️

V glavnem sedaj se sprosti, zadihaj, počivaj, uživaj, veseli se- moje mnenje pa je, da greš na uz takrat ko so te naročili. ?❤️?

Glede UZ je sprasevala Pikolina, js sm samo odgovorila.?

@vrtnica_91 iskrene cestitke, naj bo lepa in mirna nosecnost! ❤

@vrtnica_91 čestitke in držim pesti, da bo lepa beta ?

@vrnica iskrene čestitke, naj bo vse tako kot mora bit?Tudi jaz imam 24.2. krvnega, ce seveda pridem do tja?‍♀️ Kje se pa vodiš? Danes je 8. dan po ETZ, menstruacija bi naj bla danes oz. jutri.

Punce vceraj sem bla pozitivna na korono, zbolela sem 2 dni nazaj, tko da ce bo slucajno + bom imela še težavo v laboratorij prit.

Še kakšna, ki čaka, meni je res že groznoooo dolgčas zdaj pa še samoizolacija 10 dni?

@Olja995, o potem imava pa na isti dan? v Lj sem, pa ti? Cimprej okrevaj in naj ti cim hitreje mine cas?

@vrnica91 hvalaa?Jaz sem pa v Mb drugace, samo bom sla kar v svojem kraju v laboratorij, brezveze da se vozim iz gorenjske. Mi bo moja zdravnica napisala laboratorij.

@vrtnica_91 najprej iskreno čestitam! ? naj bo vse lepo in s čim manj stresa od zdaj naprej ? tebe je špikalo v trebuhu že kmalu po transferju ane? Da vem če še imam možnosti.. jaz sem danes 6. dan po prenosu pa me že cel teden vse neki špika, sicer bolj po desni strani.. nevem a je upanje al ga ni.. v prvem postopku sem 7. dan dobila rjav izcedek in potem čez dva dni svežo krvavitev.. ampak se spomnim da me je tut špikalo že vse od začetka.. kar je tokrat drugače je to, da me še križ zadnje dni boli pa prsi mam mal boleče.. nevem kaj naj si mislim ?‍♀️ Tokrat sem si rekla da nebom nič spremljala vse teh (ne)znakov, pa ne gre ?

@Miracle, hvalaa? meni so se cisto rahli krci pojavili drugi dan in so trajali tri dni, ampak samo dopoldne, potem je bilo ok. Od 5. dneva pa sem imela konstantno obcutek kot da bo M, 7. dan pa rjav izcedek, ki je potem izginil. No zdej so tudi krci izginili, imam pa obupno tiscanje v trebuhu. Prsi imam ves cas le rahlo bolece. Srecno, upam da kmalu sporocis veselo novicko!?❤

Pri nama pa spet novo razocaranje. V ponedeljek bi morala imet sprejem za nov postopek in vceraj so me klicali, ce sva zdrava itd… No in v Lj imajo baje nov protokol, da mora minit vsaj 3 mesece med prebolelim kovidom in postopkom (velja za partnerja). Tako da so naju gladko skenslali in morava spet cakat. Totalno sem jezna in razocarana. Kot da mi niso mogli napisat teh pogojev ze v tistem mailu, s katerim so mi sporocili datum sprejema… Ko sem se ze v sluzbi vse zmenila, se pripravila da greva spet cez to, res me je cist iz tira vrglo, da spet ne bo nic….

Pika, pikolina in vrtnica, čestitke❤️❤️❤️

Natalijakaka, en objem. Bosta poskusila samoplačniško? V tujini?

Mentos, resno? Jaz sem imela covid v začetku novembra, moj sredo januarja, a to pomeni, da marca ne smeva v postopek? Grem pa po zamrznjencka, a za to tudi velja te tri mesece, upam, da ne.

New Report

Close