Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Fracek..lepa hvala tudi tebi za odgovor

Margolanca..tvoja beta je bila pa res visoka 😉

Jaz sem jo delala 11.ali 12.dan samoplacnisko zaradi odhoda na morje in je bila samo cca 70. Sem mislila, da ne bo nic, razocarana, v skrbeh. Po prihodu domov iz morja pa je bila zelo visoka, neka 10.000. Tako da – cist super beto imas! Ne skrbi!

Jutro punce..vceraj sem vam pisala o pozitivni beti..potem popoldne me je pa zacelo ze vse boleti in rjavi izcedki..sem klicala na ivf oddelek in vprasala ce se lahko pridem kam pokazat in je sestra rekla da raje naj ne hodim nikamor ker se itak se nic ne vidi in da naj doma pocivam in naj vzamem buscopan..za sabo imam ze dva ss in eno ivm..me je strah da se zgodba ne ponavlja😕

@Lena188 oh😕 iskreno ti želim, da bo tokrat vse okej. Lepo pocivaj in drži se!🍀❤️

Jaz pa sem tudi danes cisto out, globoko v sebi sem cutila, da se nekaj dogaja. Danes sem 9.dan po transferju in sem se odlocila, da naredim test, naredim fs in se crtica lepo pokaze in itak cist vesela, naredim se digitalen cb in pokaze + 1-2, ampak danes z istim dnem se mi je zacel nek rjav izcedek, sicer ga je ful ful malo (zaenkrat), nimam krcev ali bolecin ampak mi je vse padlo dol. Zaradi zgodb vem kaj to najverjetneje pomeni in sem ful zalostna. Imam se tisti kancek upanja, da mogoce se izcedek ustavi, ali pa da je samo od utrogestana.

Ostale, ki cakate pa zelim, da cimprej zagledate lep plusek🍀🥰

@lena188 in @kimmy89 js sm tud krvavela na zacetku nosecnosti, nekje od 7. tedna pa do 10. Izcedek je bil rjav, vcasih kar obilen. So mi tud na oddelku rekle, da naj pocivam in to je to. Saj kaj dosti tako ne morejo narediti, zal. Na potrditvenem UZ tudi zdravnica niti ni polagala pozornosti na to, na pregledu pri osebni G se je pa videla krvavitev pri posteljici. Baje so krvavitve po IVF postopkih pogoste, to je le poseg v telo. Tako da kr pogumno in optimisticno. Srecno 🐞

@Mandarina638 hvala za malo vzpodbude, pride prav!🥰

Se mi zdi, da je se toliko bolj bolece, ker imam prvic teste pozitivne in si pac vesel, da se nekaj dogaja potem pa te izcedki.😕

Odgovor na objavo uporabnika
LoveHope, 14.11.2022 ob 11:43

ne razumem kaj je fora, a majo veseli december al kaj? punce se vse borimo s tem, potem pa te odslovijo … tut jst delam v javni upravi, pa nimamo meseca, tedna, niti dneva, da bi kakšne stvari ustavili za cca. en mesec  …

upam, da pride M čim preje, znake imam že en teden, pa verjetno psiha dela …

srečno vsem <3

Saj ni, da cel mesec ne delajo, ampak delajo tako, da takrat med božičem in novim letom ni punkcij, pomoje. Moramo tudi se zavedat, da delajo sicer tudi sobote in nedelje. Jaz jim res privoščim, da vsaj za NL imajo lahko frej. Saj bo, en mesec gor aki dol, potem ko boš stiskala svoje bitjece, bo to pozabljeno. Srečno 🍀

Punce, eno vprasanje. Tiste, ki ste imele pozitiven test doma in ste zacele krvavet, postopek ni bil uspesen in ste se naredile kak test po tem, kdaj vam ni vec kazal pozitivno al pa da je zacela crtica bledet?

Js zaenkrat se nisem zacela krvavet mam pa se vedno izcedke in sem danes 2 dni po prvem testu nardila se enkrat cb in se mi zdi da je crtica na plusku bila mocnejsa.

@kimmy89 kako pa veš, da postopek ni bil uspešen? Si bila na krvnem? Če nisi bila pojdi, če si bila pa mogoče fajn, da ponoviš, pa boš videla ali beta pada ali se podvaja in boš vedela pri čem si

Ne ne mogoce sem malo cudno napisala, vprasat sem hotela, tiste, ki so imele pozitivni test in je slo za kemicno nosecnost (so imele npr. pozitiven test in nato krvavitev) kdaj test ni bil vec pozitiven, ce so ga se delale po krvavitvi.

Sama imam trenutno samo izcedke in nic krcev ali bolecin zaenkrat ze 3 dan danes in se vedno pozitiven test. Nekako se ze pripravljam na najslabse🙄 Vem, da moram ostat pozitivna,   ampak vsi vemo, da je tezko.

Ah saj vem moram mislit bolj pozitivno, upam, da bo vse ok.

Odgovor na objavo uporabnika
kimmy89, 17.11.2022. ob 13:35

Ne ne mogoce sem malo cudno napisala, vprasat sem hotela, tiste, ki so imele pozitivni test in je slo za kemicno nosecnost (so imele npr. pozitiven test in nato krvavitev) kdaj test ni bil vec pozitiven, ce so ga se delale po krvavitvi.

Sama imam trenutno samo izcedke in nic krcev ali bolecin zaenkrat ze 3 dan danes in se vedno pozitiven test. Nekako se ze pripravljam na najslabse🙄 Vem, da moram ostat pozitivna,   ampak vsi vemo, da je tezko.

Ah saj vem moram mislit bolj pozitivno, upam, da bo vse ok.

@kimmy89
jaz sem imela junija po insemenaciji biokemicno nosecnost in mi je kar dolgo kazalo pozitivno. Ce bi se mi takrat “menstruacija” normalno ustavila, sploh ne bi vedla, da sem jo imela. Krvavitev sem dobila, ko naj bi dobila menstruacijo in se potem kar ni ustavila. 13 dan sem delala test, ki je bil pozitiven. Ginekologinja me je potem poslala na krvni test in je bil pozitiven. Potem pa se 2x, vsakic v razmaku 1 tedna. Beta je na vsakem bila nizja, na zadnjem pa potem ze negativna.

Sem pa takrat imela 22 dni krvavitev. 😶

@optimistka13 zal mi je, da se je tako koncalo😔 in hvala za delitev svoje zgodbe🤗

Bo treba se pocakat par dni, da vidimo kako bo. Sem pa po prejsnjih 4.postopkih menstruacijo dobila na 9.dan po transferju in nikoli pozitivnega testa. Danes sem 10.dan s pozitivnimi testi. Res upam, da se pikica tokrat obdrzi.🍀🥰

Jagoda, jaz sem poklicala, da me ne bo in potrm ostalim rekla, da se nisem počutila ok (v smislu viroze). Sem pa bila doma par dni… Jutri imam sprejem v nov postopek in ne vem kaj bom v službi rekla, ko me ne bo (verjetno, da imam en poseg). Verjetno bom povedala vodstvu resnico… Srečno vsem

Lena188… Jaz sem imela beto nekaj čez 350 (15. dan) in moj zamrznjenček je star dve leti 💕 srečno

Kimmy89 izcedke sem imela od 6. dneva po prenosu naprej. Po štirih dneh izcedkov sem klicala, da je verjetno konec, sestra mi je rekla, da naj naredim test in je bil 2-3. Bila sem presrečna. Potem sem začela krvavet in vsega skupaj krvavela 14 dni, prepričana sem bila, da bo vsega konec, ampak sem sedaj v 24 tednu🥰 Izvora krvavitev niso našli.

Želim ti veliko sreče!!

@Cvetkamarjetka622 oo kako lepo, cestitke, lepo in mirno nosecnost ti zelim!🥰 Sem slisala ja, da ima veliko punc izcedke ali pa celo krvavi in je vse ok. Bom cez 2 dni ponovila digitalni test (ce bom zdrzala do nedelje🤭) in videla kako bo. Krvnega imam pa komaj 22. v torek.

Živjo punce,
@kimmy89, @Fracek, @Margolanca in ostale, hvala za čestitke 🙂 Zdaj seveda nestrpno čakam na potrditveni UZ, a upam, da je vse ok.
Spremljam tudi vas, @kimmy89 upam, da test vtrajno kaže pozitivno in, da bo v torke tudi krvni to potrdil. @Lenna188 tudi jaz mislim, da je ok vrednost bete, ker so mnoge imele nizko, ker je res odvisno od časa vgnezditve. @Lili7 čestitke tudi tebi za plusek, si že imela potrditveni?
Vse ostale, ki čakate na rezultate in postopke, držim pesti za eno plodno zimo in lepe novičke v decembru 🙂

@Plus_one Super vesela zate! vse najlepse ti zelim.🥰 Ja vedno nekaj cakamo🤭 najprej pozitiven test, krvni potem potrditveni uz pa vse prezivimo samo, da bi izvedeli najlepso novico. Testi so se vedno pozitivni ja, upam da tako ostane in res si mocno zelim, da bi bil krvni tudi ok.

Je tu se katera, ki ima v kratkem krvnega?

Hvala @kimmy, tudi jaz tebi, verjamem, da bo pri tebi ok ❤️ A se krvavis?

@Plus_one hvala❤️ ne saj krvavela nisem, imela sem oz. imam se malo takega rjavega izcedka, krvavim pa ne.  Res res upam, da pikica ostane z mano.

Ti si imela ze 9. dan cb 2-3, ce se ne motim? in tudi kar visoko beto na krvnem? Jaz sem mela 9 dan 1-2.

New Report

Close