OBMP -IVF 2022
@manta6 najdlje se čaka datum za prvi posvet, potem pa odobritev konzilija, ko imaš to urejeno in še enkrat prijaviš v postopek gre pa hitro naprej.
Naravni čudež ni uspel ? sm danes dobila M. Jutri bom pisala na naročanje, tako da računam da 5. marca začnem s četrtim postopkom. Upam da mi bo dolgi protokol naklonjen in da bojo celice boljše ?
Valentinovo pa bom očitno preležala na kavču v objemu termoforja in družbi Netflixa ?? tudi kaka čokolada bi bila fajn če ne bi bila na “beli dieti” ? tako da si bom privoščila kaj bolj zdravega ??
Živijo! Če je test 12. dan še vedno negativen… ali sploh še obstaja možnost za + ? Kolikor razumem bi moral načeloma že 9. dan po svežem prenosu test z nizko občutljivostjo zaznati hormon hcg. Pri meni je na 12. dan test še vedno negativen. Ali se je kateri zgodilo da je test na 12. dan kazal – Potem na krvnem pa se je izkazalo da je noseča?
@Scorpionka upam, da bo naslednji postopek uspešen zate in bo zate Gregorjevo lepše kot Valentinovo ?
@nesrecnica hvala! ?
pa mogoče katera ve, kdaj konzilij zaseda v februarju?
Pozdravljene…
vas berem že kak teden, mi vlivate pozitivno energijo. Jutri imam zadnji pregled/posvet v GKLJ, saj se z možem že več kot dve leti trudiva, brez uspeha. Leto 2021 je potekalo v znamenju preiskav, čakanj izvidov, šok za šokom.. Imava pa že 3 letnega fanta, spočet naravno, nevemo kako, glede na težave, ki jih imava oba. 🙂
Jutri pa upam, da končno zveva, če sva primerna kandidata.
Meni nagaja nadledvična žleza in hipofiza, mož ima zelo slab spermiogram..res držim pesti, da bo jutri dala doktorca “žegn” 🙂
@manta6 – Jaz sem vprasala zdravnico in sestro in sta mi obe rekli, da ne vesta, kdaj bo naslednji konzilij. Sestra pa je potem se dodala, da verjetno v marcu!? ? Sklepam, da to pomeni, da so ga v februarju ze imeli?
@Minionka – Drzim pesti, da “pozegnajo” in se nama z @manta6 pridruzis pri cakanju poste. ?
No evo pa sem tudi uradno dobila, da se moj pingo ni prijel 🙁 po eni strani pričakovano, po drugi strani pa vseeno žalost. Bom pisala gin. za novo napotnico oz. pogovor pa bomo vidli kaj in kako naprej.
@Mandarina638 jaz bi vseeno dala še eno priložnost GKLJ ali pa vsaj MB. Nama trenutno obveznosti tujine ne dopuščajo, bi šla pri nas samoplačniško predvsem za to, da prihraniva na času. V kolikor se nama obveznosti v roku enega leta malo sprostijo pa je vsekakor tudi tujina opcija.
@Nesrečnica držim pesti za tebe jutri, da ti čimprej mine in da se ti lepo vgnezdi pingo 🙂
@MinnieMe313 zal mi je da se ni izslo?.Sam pogumno naprej najprej da pridi k sebi❤
@Nesrecnica tebi pa zelim veliko srecein naj se usidra vajin pingvincek?
@Natalijakaja hvala za lepe želje ?
Pozdravljene,
sem se lotila prebiranja vaših komentarjev z izkušnjami, pa jih je že toliko…, da bom kar vprašala, čeprav je mogoče katera že zapisala. Ne se jezit.
2.5 let s partnerjem načrtujeva dojenčka, neuspešno. Vodena sem v Lj pri dr. Sari Korošec. Imela sem laparoskopski poseg, partnerjev spermiogram OK. V marcu pa imam posvet glede nadaljnega postopka, umetne oploditve. Morda veste kako natančno gre od tu naprej? Kako dolgo potekajo zadeve? Na konziliju me ne bodo obravnavali, tako je na zadnje rekla dr., da je že odločeno, da gremo naprej.
Zivjo,
Punce kako se spopadate z razocaranjem, cakanjem, neuspehi… Se je katera posluzevala kaksnih tehnik za sproscanje, psihologov, terapij…
Sama sem bila ze 4x noseca, vse se je koncalo. Leta me zelo lovijo, tako da sem ze cisto na koncu, obupana, objokana ce bo sploh kdaj uspelo. Ne vem kako naj se poberem, sprostim in zacnem misliti pozitivno. Skozi sem v strahu in vem da si s tem ne delam nobene usluge 🙁 Ampak tak zacaran krog…