Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Punce danes sem naredila test (9 dan) in mi je takoj pokazalo dve crtici, jst kr ne morem verjet ❤️❤️❤️🤭 Vem, da moram se pocakat, do krvnega, se sponnem zgodb tukaj, da so lahko tudi lazni rezultati, a res mocno drzim pesti, da je to to ❤️🥰

Tiste, ki ste imele biokemicne – ste imele takoj mocne crtice na testu?

@Plus_one yes yes yes, bravo, to je vec kot odlicen prvi rezultat ❤ ponovi cez dva dni in ce ne bo bledela crtica, potem ni panike. Drzim pesti za lepo in mirno nosecnost do konca 🤗

Meni je nazadnje 9 dan pokazalo rahlo, ampak vidno crtico, cez dva dni se samo rahel obris in nato 14 dan ze negativen …

Uf to mi je zdej tok tezko prebrat @Fracek. Res mi je zal, da se je tako razpletlo. Jaz sem takoj videla crtico, ki je bila potem zelo dobro vidna, bom ponavljala teste in spremljala. Hvala ❤️

Plus_one 😊😊😊 kako sem vesela zate! Upam da je res to to 🍀

Hvala @MT1234 in mocno drzim pesti tudi zate ❤️🍀🍀🍀

@Plus_one čestitke! Naj ostane močna 😇 kolegica je imela 9 dan lepo črtico in 10 dan beto čez 100, pa je že imela takrat izcedke, potem je pa dobila krče in krvavitev, na krvnem je bila beta samo še 20. Ampak ne se zdaj s tem obremenjevati.

Bravo Plus_one, naj ostane tako. Moj 15mesečnik je bil na 9.dan rahla črtica in potem čet 2 dni na digitalnem 2-3tedne, tako da kar pozitivno naprej 😍

Jaz sem danes 7.dan delala test in je bil negativen, bom ponovila čez 2 dni. Me je pa zdaj nekaj zvijati začelo, sicer od poroda dalje nimam bolečih menstruacij. Menstruacijo naj bi sicer dobila v sredo.

@Plus_one oo kako lepe novice! Cestitam!🥰🥰 Kateri test si pa delala? da vem katerega bi ce me bo prevec dajal firbec😋

Jaz pa od danes grejem mojo pikico. Upam da tudi nam tokrat uspe.🍀

@Plus_one: Čestitam! Naj bo lepa vrednost tudi na krvnem testu! 🙂

Držim pesti za vse ostale!

O, plus one,  Čestitke, krasna novička. Juhej, končno spet je nekaj lepega tu za prebrat.

drzim pesti se za ostale, da se ji pridružite 🍀

@plus one, jaz ti še ne bom čestitala, ker sem vraževerna …ti pa pošiljam samo pozitivo in držim pesti, da je to to … a nisi rekla, da si dobila Ovitrelle (stopko, z zamikom)?

Kateri test si pa delala? 🙂

Jaz sem tudi imela vedno kar močno črtico … ma kakor je bilo napisano, se s tem nič ne obremenjuj. Čez 2 dni ponovi test in bomo držali pesti še naprej 🙂

Glede aspirina pa mislim da morajo ginekologi vedit … pomoje malo pred transferjem in po transferju seveda bi rekla da vsaj nekaj časa… sem kdaj brala, da so več tednov jedle.  Je pa res, da je drugače,  če imaš potrjeno motnjo strjevanja krvi.

Hvala vsem za lepe zelje ❤️

@Bibi79724 drzim pesti, da je bil 7 dan prehiter in da bo nekak dni kasneje ze plusek 🍀

@kimmy89
lepo grej svojo pikico in upam, da ostane pri tebi 9 mesecev ❤️ ali imas tudi kaj pingotov?

@Pika12345
ja saj tudi mene napsihira, ko tukaj preberem vse te info, tako da sem ponovila test. Dopoldne sem delala First Sign (ne z jutranjim urinom), zdaj zvecer pa se digitalni Clear Blue (torej tudi ne z jutranjim, cepeav tukaj pise da bi naj bil) in mi je pokazalo +2-3. ❤️

Stopko sem dobila 15 dni nazaj, tako da mislim, da to ne bi smel bito vpliv. Sem se odlocila, da verjamem testom in uzivam, ce bo kako drugace, se bom pa potem s tem soocala. 😉 Vsekakor pa bom se ponavljala teste, ze zato da bom bolj mirna.

Se enkrat hvala vsaki za lepe zelje in zelim da vse zagledate svoje pluske 🍀❤️

@Plus_one tudi js sm imela isti tajming testov kot ti in cisto iste rezultate. “Moj 2-3 tedne” bo kmalu star 3 mesece, tako da kr optimisticno naprej in naj bo nosecnost mirna in lepa. Cestitke ❤

@fracek
nate tudi se vedno mislim 😘

@Plus_one cestitam in srecno naprej 💪😘

@(ne)srecnica in ostale, ki cakate, tudi za vas drzim pesti 🍀🍀

jaz sem do januarja “frej”, potem pa startam z zamrznjencki, tako da kar malo uzivam v tej neobremenjenosti s postopki. Za uspeh po naravni poti sem ze opustila upanje, tako da me tudi M vsak mesec nic kaj ekstra ne potre vec.

Pri meni tudi 12 dan minus, tako da mislim da nimam več kaj za pričakovati čudežev 😢

Ah @(Ne)srečnica, saj vem, da v taksnih trenutkih nic kaj ne pomaga in potolazi, pa vseeno posiljam objem in dobre misli in moc za naprej, ko bo cas ❤ ce bo krvni pokazal drugace, pa bo veselje toliko vecje. Drzim pesti ne glede na danasnji rezultat 🍀

Plus_one, nic prevec mislit na to, kar je lahko. Ce ni nobene krvavitve, si lahko samo pozitivna. Sem tako blesavo napisala, pri meni se je zacel tudi izcedek 8. dan, zato sem 9. dan delala test. Ce bi cakala do krvnega, sploh ne bi vedela, da se je karkoli dogajalo.

@Mandarina
🤗😘

@Fracek hvala, ma saj ne vem kaj si misliti res ne… Delam hkrati tudi ovulacijske teste in na ovulacijskem je dobro vidna druga črtica, na nosečniškem pa glih komaj (glih toliko da nisem ziher ali je ali si jo samo želim videti). Digitalni mi je zatajil (ni delal ekranček).

Info za vse, ki cakate zacetek postopkov; pred novim letom bodo sprejemali le se tiste, ki dobijo M do 30.11., ostale startajo v januarju..

@(ne)srecnica, ahhhh, nimam besed, pa najbrz ti tudi ne bi pomagale.. 😔💫

Pozdravljene, sem še ena, ki se vam  pridružuje na novo. Konec oktobra sem dobila odobritev konzilija, zdaj pa čakam M, da se prijavim. Če prav razumem, je sprejem 22.dan cikla, z injekcijami pa naj bi potem začela šele naslednji cikel? Torej bosta punkcija in prenos naslednje leto? Malo sem zmedena..

Po SS (takrat sem zanosila s pomočjo Femare) v februarju namreč nimam redne M, letos sem imela samo 4. Moja zadnja M je bila 10.8., bila sem prejšnji teden pri G, naredila mi je UZ in rekla, da bo prišla kmalu. Zaenkrat nimam nobenih znakov..

Če priznam, me je res malo strah postopka, sploh zato, ker vem da je samo cca. 30% možnosti za uspeh, pa še to ni zagotovila, da kasneje ne bo prišlo do SS. Sprašujem se, kaj bi lahko sama še naredila, da bi mogoče še vseeno lahko uspelo naravno. Je katera probala z bioresonanco, energetsko ali manualno terapijo? Po treh letih truda se mi še vedno v glavi poraja vprašanje kaj pa če bi uspelo z..?

@Mandarina638, @mentos, @Fracek, hvala ❤️🤗

@mentos
, v novo leto pa z novo energijo in novimi rezultati, ki naj bodo samo +++ 😉

@(Ne)srecnica nocem dajat laznega upanja, samo ce se sele zdaj pojavlja blaga crtica je to mogoce dober znak?

Danes sem ponovila test in je pozitiven, in res upam, da tako ostane ❤️

New Report

Close