OBMP -IVF 2022
@ella Tereza tudi mene zanima kaj več o tem …
Sem dobila datum konec meseca, držimo pesti, da me bo kaj poslušala.
@nesrecnica, držim pesti tudi jaz. Je pa prvi dan, ko bi lahko realno pokazal 9. dan pa se to, če se je hitro vgnezdil. Vsaj veš, da nimaš več vpliva stopke 😄
@optimistka13 jaz imam cikluse med 25 in 28 dni. Po zadnjem ETZ sem dobila M šele 40. dan. Tako me je tiščalo spodaj, da sem komaj čakala, da jo dobim. Naslednjo M sem pa dobila že 19. dan 🥴 v glavnem imam cikluse totalno zmešane. Upam, da se bo z naslednjo uredilo.
@(Ne)srečnica ne obupaj, mogoče si delala test prekmalu. Počakaj še kakšen dan in zopet poskusi…držim pesti ✊️🍀💗
(Ne)srečnica upam, da je prislo do vgnezditve pozno, in da je zato test se negativen. Kdaj imas krvnega? ❤️
Jaz pri sebi opazam vsake toliko neke krce, kot pred M, ko jih imam, samo, da zdaj pridejo pa grejo, tako da ne vem … upam, da ne nakazujejo M. Testa se kar ne delam, bom jutri ali pojutrisnjem.
Sicer pa upam, da ste dobro in javite se malo, kako ste ❤️ ocitno nas ne odsteva tako veliko 😉
@Kimmy89 in (Ne)srečnica, sem vredu, hvala 😊 krvavitev in bolečin ni že od četrtka zvečer, občasno samo rahel rjav izcedek, tako da sva se s sestro dogovorili, da grem vseeno v sredo na krvnega, kot je bilo predvideno. Je rekla, da se jim je to že kar nekaj krat zgodilo, da so punce imele krvavitev, urinski test -, krvni + in je bilo vse vredu. Tako, da čisto še nisem obupala, sem za vikend šla k mojim domov, da malo poskusim odmislit negativne misli. Čez 3 dni bom že izvedela kako in kaj. Trenutno me skrbi samo možnost izvenmaternične nosečnosti…
@Upanje111 in @Plus_one danes je 10 dan po prenosu bi skoraj moralo kaj biti 🤔 sem 15 minut preučevala test pa iskala črtico, pol sem se pa odločila, da če bi bila je ne bi rabila iskati 🤔
Krvnega imam 11.11.
@optimistka13 meni se je po prvi stimulaciji ful podaljšal cikel in sem imela skoraj 9 mesecev ful dolge cikle. Tako da ne prav skrbi kaj bo zdaj…
@(Ne)srecnica, srcno upam na pozno vgnezditev. Kot si sama ze napisala, so tudi taksni primeri in drzim pesti, da bos med njimi. 🍀🤗
MT1234, testa nisi nobenega naredila?
@Plus_one in @Bibi drzim pesti tudi za vaju. 🍀
@Fracek hvala 😇 imam malo upanja še, ker sem ravno na FB prebrala, da je ena imela 14 dan minus na urinu, naslednji dan pa + na krvnem. Upam na najboljše, pripravljena sem na najslabše. 11.11 naj bi bil nek ful energetski dan, tako da mogoče pa le prinese tudi meni čudež
@nesrecnica, res ni še za obupat. Držimo pesti do konca.
Res skrajni čas za kakšne lepe novice.
Bibi, MT in Plus one držimo pesti.
Jaz imam tudi vedno čisto zmešana vsaj dva cikla …običajno imam enega predolgega in enega kratkega in se uredi … te injekcije so res šok in telo rabi, da se spravi v red.
@nesrecnica drzi pesti! storklje prinasajo sreco! vsaj meni so jo!
@marsena jaz ti lahko priporocim enega fizioterpaevta ki tudi uci na zdr faksu; on je meni to diagnosticiral, baje najbolj pomaga laserska terapija; poglej simptome de quervainove…. meni je kot sem tekla ozvenelo sele ko je dopolnil 7mesecev, se pa pb naporoh se obcuti in tudi kdaj ponoci mi se mrrvijo roke 🙈
@mucika jaz rud grem po pingota po novem letu.prisparam zivcke in umirjeno po praznikih naprej…😉
Imas prenose v spontanem ciklu al spodbujanem?jaz bom sigurno spodbujani,in nimam pojma kaj dobim?nekje pise da samo tbl,nekje pa da se tud spikas.o cem to ovisi?
Mimimi541, 07.11.2022 ob 08:07
@mucika jaz rud grem po pingota po novem letu.prisparam zivcke in umirjeno po praznikih naprej…😉
Imas prenose v spontanem ciklu al spodbujanem?jaz bom sigurno spodbujani,in nimam pojma kaj dobim?nekje pise da samo tbl,nekje pa da se tud spikas.o cem to ovisi?
PRenos v spontanem ciklu imela do sedaj.