Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Jst bi sla ze jutri, razen ce se ti je res vse umirilo in nimas vec nobenih tezav – ne krvavitve in tudi bolecin ne.

@MT1234 jaz bi sla ze jutri, ce so tako svetovali. Drzim pesti, da je krvavitev drugega izvora in da bos kmalu izvedela lepe novice.🤗

MT, jaz bi isto šla že jutri 🙂

Punce, ki ste imele histeroskopijo, kako dolgo pa se čaka na to preiskavo? Pa a morda katera ve, če ti s to preiskavo tudi “brazgotine” popravijo? Nisem najbrž edina, ki stalno razmišljaš kaj je šlo narobe in sem se spomnila, da so mi pri porodu trgali posteljico in mi niso upali z gotovostjo zatrditi, da to ne bo vplivalo na ponovno zanositev… sem že čisto pozabila na to …

Upam da je to zadosten argument, da me ne bodo kar odpravili …

@Pika1234 jaz bi zagotovo to povedala in na podlagi tega zahtevala dodatne teste – na koncu koncev je to res lahko vzrok.

Ali sem jaz edina, ki imam od punkcije naprej poleg Utrogestana tudi Estrofem? Pa ne vem zakaj, vedno sem imela na pregledih super sluznico. A je mozno ker nisem dobila hcg stopke ampak gonapeptyl?

@Fracek danes 7 dan po prenosu ja 😉 pa v bistvu mi gre kar hitro, ker je tudi mož doma že od prenosa in se pol zamotim, malo gledam te božične filme, malo ven s kužkom, pa da kaj pospravimo doma in je dan mimo. Naslednji teden gre mož spet delat in mi bo malo bolj dolgčas, ampak se bom probala zamotiti. Zaenkrat nimam nič izcedkov, bolečine v križu pridejo in grejo, enako občutljivost prsi, zdaj 2 dni ne vsake toliko nekaj pika po jajčnikih (tudi po tistem, ko ga nimam več 🤪).

Danes sem videla 6 štorkelj, pa upam da je to dober znak 🤣

@Plus_one jaz sem na istem kot ti potem😊. Dobila sem Gonapeptyl namesto Ovitrelle. Na dan punkcije mi je sestra aplicirala se malo Ovitrelle, rekla je, da malo za podporo telesu, da ga pripravimo. Od punkcije naprej pa imam tudi jaz utrogestan in estrofem. Pa naj povem, da sem tudi jaz vedno mela super sluznico, dovolj celic in vse. Meni je prav, ce to pomeni, da bo tudi rezultat drugacen, kot v prejsnjih 4. postopkih.😊

@(Ne)srecnica drzimo pesti!🍀🤗

@Kimmy89, tudi meni je na dan prenosa aplicirala enn eno malo inekcijo, zgleda da potem tudi meni Ovitrelle 🤔 Kar pomeni, da ne morem delat testa na 10 dan kot sem zelela 😂

@Kimmy89 kako se pa ti pocutis? Kdaj imas krvnega?

Odgovor na objavo uporabnika
Plus_one, 04.11.2022 ob 09:33

@Kimmy89 kako se pa ti pocutis? Kdaj imas krvnega?

Joj jst se nisem tako dalec. Js mam prenos komaj v ponedeljek.😊 Meni je aplicirala to preden sem sla domov po punkciji, tako da sem se dalec. Upam, da do krvnega sploh pride. Vedno sem m dobila ze kmalu nekje 9 dan po prenosu.😔

Kako je pri tebi? Vse ok? Je pri tebi prvic, da so ti predpisali tako zdravila hcg na dan prenosa in gonapeptyl namesto hcg?

Jaz imam prvic tako, cisto drugace kot prej. Je pa res, da sem prisla prvic iz Dravelj na gk in zaenkrat sem ful zadovoljna. Tudi tam nama ni blo slabo, v bistvu smo se z dr. Resom zelo dobro razumeli, se vedno nekaj hecali in pogovarjali (nekateri imajo ful slabe izkusnje).

Tokrat vse prenasam ful boljse, ko sem prisla na punkcijo, mi je rekel dr. Drobnic, da sem ful dobre volje glede na to, da mam punkcijo. Pa me je lepo pohvalil, da je dobro da je tako.😁 Sem se se med punkcijo smejala, ker je blo neko ful dobro vzdusje in je dr. pripomnil nekaj smesnih. Tako, da moja izkusnja v Lj do zdej je ful pozitivna in lepa.

Zate pa drzim pesti, da ti uspe.🤗🥰

A ok, potem pa drzim pesti, da se bodo lepo poprackali 😉

Jaz sem prvic v postopku, tako da je bila to moja prva terpija, punkcija, prenos … ne vem sicer kaksen bo rezultat, a kar se odnosa tice v Lj, z moje strani tudi same pohvale, res.

Drugace pa si me spomnila, da sem tudi jaz dobila inekcijo ob punkciji, ne transferju, tako da mogoce pa vseeno naredim test 10 dan – bom videla 😉 So mi pa dali gonapeptyl ker so se bali hiperce.

Odgovor na objavo uporabnika
Plus_one, 04.11.2022 ob 13:29

A ok, potem pa drzim pesti, da se bodo lepo poprackali 😉

Jaz sem prvic v postopku, tako da je bila to moja prva terpija, punkcija, prenos … ne vem sicer kaksen bo rezultat, a kar se odnosa tice v Lj, z moje strani tudi same pohvale, res.

Drugace pa si me spomnila, da sem tudi jaz dobila inekcijo ob punkciji, ne transferju, tako da mogoce pa vseeno naredim test 10 dan – bom videla 😉 So mi pa dali gonapeptyl ker so se bali hiperce.

Ja tudi jaz🤞 Aha super, upam, da bos ena izmed srecnic in ti rata kr v prvo.🍀

Ja meni so tudi rekli, da ne upajo dat ovitrelle, da ne bi prislo do hiperce.

Kaksna si imela pa zdravila? Gonal-f? in potem kasneje orgalutran zraven?Jaz sem mela ze vse ostale v dravljah, zdej smo pa probal se z gonalom.

Hvala, tudi jaz si želim, da uspe v prvo in seveda vsem nam skupaj, da zagledamo pluske cimprej in da bo november nas mesec ❤️

Imela sem Bemfolo in potem se Orgalutran, inekcije sem dajala pa 10 dni se mi zdi. Sem pa vmes kar cutila, se posebi en jajcnik, zadnje dni.

@Kimmy89 hvala, bom navijala zate 😇

@(Ne)srečnica kako si ti, bos delala kaj prej test?

#Plus_one sem delala včeraj, pa je bil negativen, je bil pa šele 7 dan, tako da ni še nič izgubljeno. Zdaj imam v planu nedeljo (10 dan), naprej pa še ne vem. Sem pa ravno spet na FB prebra, da je imela ena 14 dan – na urinskem, naslednji dan pa + na krvnem, tako da bi rekla, da ni konec dokler ni krvni negativen ali dokler se ne vlije M.

@Pika 12345 in ostale – za vgnezditev predlagajte scratching maternice pred prenosom (1 mes prej) ali pa hatching zarodka. Pri meni je bil hatching uspesen. Vso sreco!

@ella tereza ce se naprimer odlocim za to stvar.. komu se pa to omeni, da bi nardil to? a morm rect tistmu gin.ki me vodi v teh postopkih? A drgac so to bolece zadeve? Hvala🙏🏼

(Ne)srečnica 7 dni je res se zelo zgodaj ja 😉

@(ne)Srecnica, naj se ti jutri sanje uresnicijo 🤗🧚‍♀️🍀

@(Ne)srecnica juhu drzimo pesti!🍀🥰 Porocaj kako bo, mam prav en dobr obcutek zate.🍀

New Report

Close