OBMP -IVF 2022
@fracek moji kolegici je. Je tudi ze skoraj bankrotirala na testih. Ampak njej je tko res v orto zamujala (kak mesec se mi zdi), pa imela je kar hudo obliko kovida, mogoce tudi zaradi tega. Upam da pri tebi ni to razlog!
Tiste, ki ste imele prenos zamrznjenčka v Lj, koliko časa okvirno se čaka med podpisom papirjev (ob 7:30) zjutraj in dejanskim prenosom? Mi je rekla sestra, da zjutraj prideva oba podpisati, potem pridem pa sama nazaj, pa mislim, da ni povedala čez koliko časa ali pa sem pozabila? Me pa zanima, da se zorganizirava zaradi prevoza – če gre moj vmes za par ur v službo in me ne bo čakal zunaj v avtu.
@mali soncek Čestitam in lepo se crkljajte! ❤️❤️❤️
@nesrecnica Naj bo tale pingo zmagovalen! Držim bunke, da bi ti 15.2. za vedno ostal v lepem spominu. Si po vseh bitkah res zaslužiš.🍀🍀🍀
@fracek in scorpionka Da bi vama le tale naravni čudež ratal… če ne pa navijam za vaju v postopku.
@morska deklica in vrtnica lepo grejta, na krvnem pa debel + 🍀🤞
Srečno tudi vsem ostalim puncam, vidim, da vas bo kar nekaj kmalu grelo pikice. 😊🐞
@Mandarina, pol pravis, da nebi kupla testa? 🤣 Ravno cakam pred nak. centrom na rezultat, pa morda vzamem ena dva FS poleg ostalega. Od julija nisem kupila nobenega testa, si ze mogoce zasluzim en tak nakup 🤣 Edino butasto, ko imajo stalazo s testi zaklenjeno, pol pa po trgovini isces nekoga, da ti odklene 😅 Zna bit, da je tudi zdaj covid pripomogel k vsemu ja, sicer nisem imela neke hude oblike, dan in pol vrocine tam malo nad 38,5, potem pa zamasene organe 2 dni in to je to, nic drasticnega, cesar ne bi v preteklosti ze dozivela, na sreco.
Lepo bodite punce, javim jutri zjutraj, ce bom slucajno kaj lulala.
@fracek racunam na to, da si kupila test in jutri zjutraj akcija! Ce ne druga – malo za duso in ce je slucajno neg., bo M sigurno cez 2 uri prisla (vsaj pri meni je bilo vedno tako)! 😁 💪 sporoci! 🐞
@MinnieMe313 in @blackpearl hvala za odgovor, @ Momo23 hvala za lepe želje,
@Fracek te imam v mislih 😇
@fracek in @morska deklica kako daleč pa sta?
Jaz sem danes 5. dan po ET in imam že občutek kot da bom dobila M, tako me tišči. Sicer je bilo isto kot prvič, ko sem zanosila, a kar ne vem … dvomim, da je možno da imaš 2x tako srečo in me stiska, da bo res M.
Če ne uspe, kako hitro greš lahko po pingvinčka?
@nesrečnica, 15. imaš ne? Bom mislila nate 💪💪
@Mandarina, dobro si racunala, sem vzela 2 testa za duso 🙃 zjutraj naredila in ni Č od crtice, tako da je razlog za zamudo M tokrat drugje. Upam, da res pride cim prej, sicer se bom narocila na pregled, da vidimo, kaksno je stanje.
@Pika, jaz nisem bila na prenosu, samo M mi zamuja. Ta cikel sem nameravala po pingota, ampak na UZ za prenos stanje ni bilo ok, sluznica cisto tanka, cista in mini folikli, tako da so mi prestavili na naslednji ciklus z M, ki jo bom zgleda zdaj prvic v zivljenju cakala, sem imela vedno redne. Danes je ze 30 dan, bolijo me prsi, pa sem upala, da se je mogoce kaksen cudez zgodil 😁 in se ni. Tebi pa zelim vso sreco, tiscanje pa je normalno po ET, so se posledice tudi od punkcije, tako da bodi kar pozitivna naprej ❤
@Morska deklica, tudi tebi vso sreco in seveda @Nesrecnica, se malo, pa bomo spet odstevali 😍🍀
No jaz sem danes tudi vseeno še naredila test pred jutrišnjem krvnim in ni bil Č od črtice kot je rekla @Fracek 🙈 Mogoče sicer spadam v tisto izjemo 0.01%, kjer test narobe kaže 😂 Skratka jutri grem res samo po potrditev, da preneham z Utrogestanom in čakam M ter nove boje z naslednjim postopkom. Vem sicer, da ste se že pogovarjale o tem pa se glede na trenutno zmešnjavo v glavi ne spomnim, koliko časa po neuspešnem zamrznjenčku greš lahko v nov postopek?
Pozdravljene punce,
pridružujem se vam tudi jaz. Po dobrih štririh letih poslušanja po naravni poti, sva se le opogumila in šla v postopek. Za mano je laparoskopija zaradi endometrioze, očistili so tudi neprehoden jajcevod. Možev spermiogram je malo slabši, z majhnim številom gibljivih semenčic, a ne tako, da bi zaključili z nezmožnostjo spočetja po naravni poti. Ker po 6 mesecev od laparoskopije še vedno nisva zanosila, so naju napotili na IVF. Trenutno enako kot @Leanna143 čakam pošto konzilija. Že to čakanje se vleče 🙈
spremljam vas že nekaj časa in vam vsem želim veliko sreče in poguma na tej poti 🍀❤️
@Nesrečnica nimam več pingvinčkov ☹️ Sem imela samo enega. Ker sem po svežem prenosu čakala 3 mesece, da sem prišla na vrsto za pingota me zanima kok časa traja za nov postopek? Moj se namreč poigrava z mislijo, da bi šla samoplačniško, ker naju malo leta preganjajo, sploh, ker je želja po vsaj dveh otrocih.
@minnieme313 in @fracek, dokler se ne ulije, se vedno upamo! 💪💪💪
@minnieme313, ce razmisljata o samoplacniskem postopku bi js v tem primeru sigurno razmislila o moznostih v tujini.
@MinnieMe313 predvidevam, da se po neuspelem postopku prijaviš v Leonišče na posvet (najboljše da telefonski, ker boš hitreje na vrsti), da ti izdajo novo napotnico (ne vem pa če rabiš novo napotnico od svojega ginekologa 🤔). Ko dobiš napotnico se pa z M prijaviš v postopek in z naslednjo M pričneš pikanje.