OBMP -IVF 2022
Punce zdravo,
Še moja zgodba. Leta 2018 sem zanosila z ICSI. Pred postopkom sem cisto slucajno hodila na masažo. Ob pogovoru sva s terapevtko prišli do tega da grem ravno v postopek, na kar me je vprasala ce narediva APM po Penzlu, pa sem si mislila zakaj pa ne skodovati ne more. Danes imam doma 2 in pol navihanega lumpa.
Letos sva sla v ponovni postopek zaradi prevelikega odziva na hormone do svezega prenosa ni prislo, prvi zamrznjencek pa je bil zal neuspesen. Potem hoces noces sem se sprasevala kaj je vseeno bilo leta 2018 drugace, razen da imam sedaj +6kg 🙈. Potem mi kapne hodila sem na terapijo. Tako ponovno poklicem Anjo in jo povprasam za mnenje glede umetne oploditve in takoj mi je dala AEQ vaje + natedila APM po Penzlu. In danes 10 dan po FET je test pokazal plus, nevem mogoce samo slucaj, res nevem ampak sem rekla, da moram deliti svojo zgodbo, morda pa katera poskusa tudi na ta nacin.
Sama se drzim precej puklasto in naj bi bilo vse prevec zakrceno, tako da sem z vajami popravila tudi svojo drzo.
Drzim pesti za vse 😍🥰
@Miki miška lahko poveš kaj več o tej masaži, imaš kakšen kontakt, povezavo do spletne strani?
@Nesrečnica tukaj je link kamor sem sama hodila https://www.meridiana.si/o-meni/ (sama sem imela fet na pinwdeljek, tako da si je cas vzela tudi v nedeljo dan pred prenesom ceprav za vikende ne dela)
Nekaj vec o sami APM po Penzlu se najde tukaj https://www.viva.si/Alternativna-in-naravna-pomo%C4%8D/305/Terapija-APM-po-Penzlu
Hej hej 😊
Se že dolg nism oglasila… Čakam na M da se javim v GKLJ in grem 22dan ciklusa po injekcije in začnem dolgi protokol (upam, da mi ne bojo spet datume zašuštral),.. M naj bi prišla (seveda) na ‘dan zaljubljencev’ 😅 bomo vidli kaj bo… Mam idejo da je pa vseeno po 5 letih uspelo kar naravno in to je to (i wish 🙈)
Že skoraj 2meseca redno jem Inozitol in quvital od Valensa, in moram rect da sem ta mesec res noooroo čutila jajčnike okoli O, ker ponavadi jih nikoli ne (razen 1/2 dan M ko me zvija). Čez šolske počitnice imamo z družino dopust in upam na odklop, da se pred postopkom čisto sprostim in grem polna energije v novi 4-ti boj 💪
Čestitam vsem pluskom! Iz srca vam privoščim in se veselim z vami ❤️
Prav tako čestitke ob rojstvu hčerkice Nike 🥳👶💜
Vse tiste ki pa še čakamo na ta čudež, bodimo močne in pozitivne! – v vseh smislih razen enega (kor*na) 😁
@Miki miška hvala, bom pogledala pa prebrala 😉
@Scorpionka vso srečo, bom držala pesti, da bo uspešno 🙏
Zvezdica1234878, 10.02.2022 ob 17:45
Ojla..🍀 Vsem skupaj zelim vse dobro🙏🐞.
Ali je katera tudi imela za pripravo pred prenosom pingvickov od 2. dne ESTROFEM? ??
#Zvezdica1234878
Jaz sem imela v zadnjem postopku od 2.dne menstruacije Estrofem 3x na dan v kombinaciji z Utrogestanom
@Nesrečnica no to pa so novice 😍 držim pesti, da bo pingo pridn in se bo lepo vgnezdil na toplo 🤞🍀
@Mandarina638 to čakanje in konstatna napetost do nuhalne je ena izmed stvari k mene tudi skrbijo, se vprašam kdaj se res dejansko “sprostiš” 🤔 verjamem, da bo vse OK in boš lahko nadalnje mesece uživala brez težav 🤗
@Malisonček čestitke želim vam veliko lepih trenutkov ❤️
@Fracek najbolj sveži test (12 dan) je zaenkrat še vedno debel – vse bolj se nagibam k temu, da mi Utrogestan zavira M. Vedno kadar mi je M zamujala in sem delala test se je naslednji dan vlilo, no tokrat se še ni 😏 Krvni test imam v ponedeljek 14ga in verjetno ne bom več delala testov 🤷♀️
@Zvezdica1234878 jaz imam tudi 3x na dan Estrofem + 3x Utrogestan
@vrtnica_91 držim pesti, da se prime 🙏
@Mikimiška hvala za deljeno zgodbo saj je takšne stvari dobro vedeti
@Scorpionka vso srečo pa saj veš kako pravijo, upanje umre zadnje tko, da, kaj pa če … 😊
@Nesrečnica hvala 🤗 iskreno ne vem kaj naj si mislim glede na “simptome”, ki so vsakih 5 min drugačni, ampak razen občasnega špikanja isti kot pred M 😏 malo mi je čudno sicer, da mi je CB po cca 1 uri vedno pokazal rahel +, ampak nekako ne jemljem to za kredibilno, ker je bil FS vedno – . Skratka še 3x grem spat pa bo vse jasno 😊 če ne bo prej M seveda 🙈
@Scorpionka, evo, to je pravi spirit 💪💪 enako jaz danes pravim, ko na 28 dan se vedno ni M, mogoce pa se je telo navelicalo vsega in popustilo in bo meni tudi po vec kot 3 letih uspel naravni cudez 🙃 ker nikoli ne ves, hec pa bi bil 😅 Moja mama je tudi s cisto zanosila. Sicer bolj verjetno, da imam zmrdan ciklus, ampak mi nikoli ni zamujala, razen ko sem zanosila. Glede na to, da so bili na 7 dan vidni samo mali folikli, ji dam se par dni casa, testov pa tako nimam doma. Ce bo pa ze prisla, pa se spet prijavim za pingota in upam na boljse case 🤞
@MinnieMe, skoda. Morda pa se le kaj spremeni. Drzim pesti vseeno.
@Morska deklica488, 3. postopek je ze tole. Prva dva v Dravljah, zdaj pa prvic na GKLJ. Sem pa imela zdaj prvic prenos 5. dan, prejsnjic obakrat ze 2. dan. Ce ne bo M, bom delala sigurno ze pred krvnim test.:) A bos ti pocakala?
@MinnieMe313, hvala, tudi jaz stiskam pesti, da za valentinovo dobis najlepse darilo:-)
@fracek, glede na to da imas cikle dolge toliko kot js (tega ne morem pozabiti 😅), tole zgleda zelo, zelo obetavno! Sploh ne vem kako lahko zdrzis oz. zivis v taksni nevednosti (brez narejenega testa!) 🤣🤣
@Mandarina, hahaha, tudi jaz sem si zate zapomnila ❤ Ves zakaj, ker je bil ze prejsnji cikel izvenserijski, ko je prisla ze 24 dan in se skoraj 2 tedna sem imela krvave izcedke, tako da je verjetno kaksno hormonsko neravnosje prej mozno kot nosecnost. Ce bo pa se kaksna 2 ali 3 dni zamujala, pa bom seveda sibala po test 😁
Zdravo punce!
Na posvetu smo se dogovorili za IVF, vsi izvidi so bili primerni, tako da je G pripravila vso dokumentacijo za konzilij. Sedaj torej cakam na posto. So mi rekli, da imajo konzilij 1x mesecno in ne vedo, kdaj bo naslednji. Se mi zdi, da bo se trajalo.
Se katera caka na posto s konzilija, da se poda na to pot? 😊
@fracek in @minnieme313 js odstevam z vama cez vikend! Naj bo dan zaljubljencev v ponedeljek, se dan cesa drugega! 😍
@leanna143, js sm imela papirje na konziliju novembra in so ga imeli 2x v mesecu. Sicer ne vem, ce je bila to samo izjema, ampak mogoce pa ne bo tako dolgo trajalo! Srecno 🍀
@fracek men po kovidu ni zamujala ampak mi je 2 meseca prihajala prej. Prvič že 21 dan, drugič 24 dan. Pa imam ponavadi redno M na 27 dni.. Tako da bi rekla je možno, ampak še vedno upam na naravni čudež ❤️😁
Naj bo dan zaljubljencev obetaven 😊
Bomo imeli Valentine 😀🌹