OBMP -IVF 2022
Živijo,
Tole moram dati iz sebe ker vem da se bom potem bolje počutila. Danes je 8 dan od svezega transferja 5 dni starega zarodka. Zarodek dobre kakovosti. Sama sem delala vse kar je v moji moči (hrana, sprehodi, meditacije) da bi se zarodek vgnezdil. Danes sem naredila test in je seveda negativen. Enako je bilo tudi nazadnje. V prejsnjem postopku sem imela samo eno celico. Sedaj imam se dva zmrznjencka. Ne vem ce bom sploh lahko nadaljevala s postopki ker sem tako zelo zalostna. Vem da je 8 dan precej hitro ampak nekako cutim da je test relevanten. Se pa sprasujem kako naj sploh se nadaljujem s temi postopki …od kje vzeti moc za vse to.
@MinnieMe313 pa saj verjetno bi tudi sam od sebe počasi zrastel, tako sem ga samo malo spodbudila. Vozim se iz Postojne v Lj, saj ni tako grozno daleč, samo ta teden imava kakor dopust, pa nič od njega, ker se voziva gor in dol 😂 z veseljem tudi v živo kdaj poklepetal, sem zadnjič enkrat že napisala svoj mail, pa se lahko preko maila povežemo (pa pol naprej).
@Lana907 8 dan je še prezgodaj, jaz se tako spomnim iz teme 2020 je bila ena punca, ko je imela rjav izcedek, naredila test je bil – in nehala jemati Utrogestan, naslednji dan ali čez 2 dni pa imela pozitiven test. Tako, da nikar obupati, počakati 14 dan pa krvi test. In če ne uspe je težko, se zjokaš, so daš čas da se pobereš in poskusiš znova – dokler čutiš, da je smiselno.
@gina123 malo mam joske napihnjene od KT pa grozno razdrazljiva in tecna sem od teh tablet. Drugace pa ok 👌
Uceraj sem navodila dobila. Trenutno smo v postopku tiste ki so nas klicali in smo dobile M med 19.1. In 9.2. Nevem pa kako gre to naprej za vas ki se cakate. Upam da tudi ve cimprej pridete na vrsto 🤞
vita43, 09.02.2022. ob 17:25
@gina123 malo mam joske napihnjene od KT pa grozno razdrazljiva in tecna sem od teh tablet. Drugace pa ok 👌
Uceraj sem navodila dobila. Trenutno smo v postopku tiste ki so nas klicali in smo dobile M med 19.1. In 9.2. Nevem pa kako gre to naprej za vas ki se cakate. Upam da tudi ve cimprej pridete na vrsto 🤞
uf ja verjamem, jaz ko sem bila včasih na KT sem bila tudi all over the place, tako da se že pripravljam na nihanja v razpoloženju 😅 Ma to je najmanj kar lahko potrpimo (itak ga v tem primeru bolj partnerji našpukajo ker nas morajo prenašat pa bohnedaj da kaj napačno rečejo 😆).
Upam da bo šlo vse tako kot mora, oglasi se še kaj 😊
@mandarina638 kako pa kaj tvoja nosečnost napreduje? V katerem tednu/mesecu si sedaj? Si že imela UZ pri svoji ginekologinji/ginekologu? 🙃
@gina123 js sm trenutno v 12. tednu. Sem imela ze 2 UZ, trenutno vse ok (trkam), drug teden imam pa nuhalno in upam da je vse tako kot mora bit, da se lahko malo sprostim in zadiham – koncno. 😇 Sam postopek je eno veliko cakanje, ki se potem samo nadaljuje in stopnjuje. Vam pa zelim, da cimprej “pridelate” en debel plus in se mi pridruzite pri takem cakanju. ❤
Mandarina638, 09.02.2022 ob 19:26
@gina123 js sm trenutno v 12. tednu. Sem imela ze 2 UZ, trenutno vse ok (trkam), drug teden imam pa nuhalno in upam da je vse tako kot mora bit, da se lahko malo sprostim in zadiham – koncno. 😇 Sam postopek je eno veliko cakanje, ki se potem samo nadaljuje in stopnjuje. Vam pa zelim, da cimprej “pridelate” en debel plus in se mi pridruzite pri takem cakanju. ❤
uf ze 12 teden, kako gre hitro. Itak bo vse v redu, samo pozitivno naprej in lepo nosečnost ☺️
Hvala @gina123 🥰 V mislih sem z vsemi vami, naj bo to nase/vase leto. ❤
Evo, dan 0, prenos 15.2. upajmo, da bo uspešno 🙏
@Mali sonček čestitke in veliko lepih trenutkov vam želim 😇
@Mali soncek cestitke za hcerko veliko cartanja🤗
@Mali soncek, cestitam in vsem skupaj zelim obilo prijetnih skupnih trenutkov!:-)
@Mali soncek, cestitkeeee 🥳🥳🥳 lepo se cartajte in vse lepo vam zelim.
@Nesrecnica, kdor caka, docaka 😅 Drzim pesti, da bo tokrat uspesno. 🍀
@MinnieMe, kako kaze najbolj svezi test? Upam, da se kaj prikaze 🤞
@Lana, res si zgodaj naredila test, tako da se par dni pocakaj, preden vrzes pusko v koruzo. Zalost in razocaranje sta pa prisotna pri vseh, ko nam ne uspe. Ampak nato se poberes, scasoma postane lazje in si ze spet v borbi. Razumem dileme, ko bi na neki tocki najrajsi kar vse pustil. Mati narava ni nic kaj milostna, je ze to cudez, da nas je toliko na tem svetu 🙃 Jaz pac predaje ne poznam, do zadnje jajcne celice bom upala in dala skozi postopke, ki so mi na voljo. Potem bom vedela, da sem naredila vse, kar je bilo v moji moci, in ne bom mogla nicesar obzalovati.
Vse najboljse vam zelim.
P.s. cakam na M, bomo videli, kdaj se bo prikazala po tem cudnem ciklusu, ampak imam obcutek, da bo kmalu.
@mali sonček čestitke! Jaz sem imela danes transfer zamrznjenčka. 25.2. imam krvni test – težka bo do takrat. Še katera, ki je/bo imela transfer v teh dneh?
@Morska deklica488, jaz sem imela včeraj sveži prenos, imam krvnega 24.2., tako da bova skupaj odštevali 🙂