Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Odgovor na objavo uporabnika
optimistka13, 19.09.2022 ob 13:54

@plus_one nepojasnjena neplodnost

A sta delala kaksne dodatne teste? Morda ne bi bilo slabo?

@plus_one od prvih testov, ki so jih naredili na začetku nič.

Sploh nevem kaj vse se lahko še preveri. ? verjetno najbolje, da ko bom končno na posveti, da jih vprašam kaj in kako

@Margolanca, super! Drzimo pesti ?

@optimistka13
, zal mi je ? ampak na sreco te bodo vsaj ze takoj obravnavali na konziliju. Jaz bi sigurno prosila za zamenjavo terapije. Kaksen pa je tvoj AMH?

@Mila160, jaz sem komaj 4. dan po prenosu, bo se dolga. Krvni test imam 30.9. Imam tudi prej sama namen naredit urinski test. Verjetno nekje 10. dan – predvidevam, da mora takrat pokazat ze realen rezultat. Prej pa se mi zdi prezgodaj…

Hej punce,

po pošti sem dobila odgovor od konzilija o odpbritvi postopka obmp. S partnerjem se zdravima v Mariboru. Rekli so mi da se čaka do 5 mesecev. Kakšne izkušnje imate ve? Zanima me pa tudi katera prehranska dopolnila ste jemale za boljšo kvaliteto?

Hvala za odgovore.

Ajej @Optimistka, zal mi je za taksen razplet. Nujno menjava terapije in dolgi protokol, predvidevam, da si sedaj imela kratkega. ? vsaj to, da bosta takoj spet obravnavana, je pa dobra novica. Drzim pesti za prihodnje.

P.s. ali ima se katera tezave dolgi zapis objavit, spodaj pise, da mora objavo odobrit moderator in potem se kar nic ne zgodi, ko stiskam objavi. Mogoce sem predolga ?

@Leanna143 sestra je dames rekla, da naj bi AMH bil ok. Je pa res da je star kakšn let.

@optimistka, pa ne ves tocno kaksen je?

Jutri moram dvigniti napotnico za SPB, ali se dolgo caka potem za test?

Plus_one, ni bilo posebnih odstopanj v stevilu pridobljenih zarodkov tekom mojih postopkov, v treh postopkih 4 in v enem pet, se pa nikoli niso vsi obdrzali, da bi bili za zamrznitev. V prvem postopku 1 zamrznjen, v drugem samo prenos dveh svezih, v tretjem 2 pingota in zdaj cetrtek predvidoma 2, morda 3. Sem pa imela vsakic dolgi protokol in samo v zadnjih 3 postopkih menopur, v prvem pa gonal.

Uh ja, odstevam z vami, ki cakate. Jaz sem danes 3. dan po prenosu, krvni 29.9. Test bom delala 10. dan, ce me prej M ne prehiti, kar se je v dveh prenosih svezega zarodka ze zgodilo, da sem jo dobila enkrat 7. in enkrat 9. dan. Zanimivo, da mi crinone ni zaviral M, utragestan pa vedno. Se dobro, da tokrat ne vem, kdaj bi jo mogla dobit, ker sta me zadnja 2 cikla nekaj zezala. Sem pa spet prava “prsata Suzi” ? pa bolijo oz. prav pecejo me prsi spet po progesteronu. Sicer pa ne cutim nic dogajanja, vceraj en kratek spikec, vse ostalo kot vedno.

Srecno, naj vam mine. ????‍♀️?‍♀️ Se dobro, da sem lahko v sluzbi, nebi zelela cakat doma.

@plus_one Sem poiskala izvid. Test S-AMH je bil 3,84

@margolanca ma ni se prisla..ne vem.zgleda da bom docakala naslednje leto za mojega pingota!!

Ampak imamo isto pridelavo.tud jaz 8 celic in dve blaa blastociste.

Bl4aa blastice kot so mi povedali,redko kateri se zgodi da pridela bl5,ker ta je ze skorajda otrok

@optimistka13 žal mi je za tak rezultat ? pa so te prej poklicali, da ne bo prenosa ali si šla danes zastonj tja?

@Plus_one za SPB se ne rabiš nič naročiti (vsaj v Lj), greš z napotnico v Polikliniko in je to to. Pazi edino, če greš v prvi postopek je lahko izvid ob sprejemu lahko star največ 3 mesece.

@(Ne)srečnica danes sem imela punkcijo in s punkcijo iz 3 folikolc niso dobili nobene celice

@optimistka13 ojoj, žal mi je ? gotovo bodo menjali zdravila, mogoče se odločijo celo za dolgi postopek. AMH je drugače zelo lep, res škoda da se ni izšlo ?

optimistka13, 19.09.2022 ob 16:18

@plus_one Sem poiskala izvid. Test S-AMH je bil 3,84

Uf dober AMH. A ostali parametri tudi?

(Ne)srečnica, 19.09.2022 ob 17:35

@Plus_one za SPB se ne rabiš nič naročiti (vsaj v Lj), greš z napotnico v Polikliniko in je to to. Pazi edino, če greš v prvi postopek je lahko izvid ob sprejemu lahko star največ 3 mesece.

Hvala, prvi postopek ja. Ok bova sla potem tja direktno. A se potem dolgo caka za izvid?

Punce, a prenose zarodkov delajo na ovulacijo ali po ovulaciji? Ali se to pri postopkih prenosa ne gleda?

@Plus_one S-FSH 10, S-LH 5,3 IN S-Prolaktin 5,9.

optimistka13, 19.09.2022 ob 19:17

@Plus_one S-FSH 10, S-LH 5,3 IN S-Prolaktin 5,9.

Ali je bil test narejen 2 oz 3 dan cikla, torej med menstruacijo?

New Report

Close