OBMP -IVF 2022
@optimistka13, M sem dobila se pred krvnim testom, dva dni po pozitivnem urinskem, tako da je pri meni slo hitro naprej, ali pa je bil CB lazno pozitiven, ceprav dvomim, ker sem bila po prenosu pingvina, brez stimulacije. Tudi naslednja M je prisla v normalnem okviru, tako da ti tukaj ne morem cisto nic pametnega svetovat, razen da pocakas na naslednjo, ali pa se narocis na kontrolo, da vidite, kako dalec v ciklusu si. Se pa rado zgodi, da je po splavu hormonsko ravnovesje poruseno. Mislim, da sem jo jaz po lanskem splavu v 10. tednu tudi dlje cakala. Upam, da se ti kmalu normalizira. ?
@Fracek hvala. Najbol cudno mi je to, ker je moralo red hitro iti naprej. Krvaveti sem zacela, na dan ko ni morala menstruacijo dobiti (imela sem IUI). Sem bila 100%, da je menstruacija. Potem pa se kar ni ustavilo.
In ravno ko imam to sranje sem dobila odobritev od konzilija za IVF. Sedaj pa se nevem ali naj kaj pisem na reprodukcijo ali kaj naj. Trenutno sem bila v stiku samo z osebno ginekologinjo, ki je rekla, da ce je ne bom dobila naj jo cez 2 tedna poklicem.
@optimistka13 v Lj imajo trenutno dopust in prijave za sprejem v postopke začnejo sprejemati po 8.8 – takrat pišeš prvi dan M, da ti dajo datum za sprejem. Zdaj jim mogoče napiši le, da prosiš, da ti aktivirajo napotnico (to je potrebno opraviti v 14 dneh, sicer propade). Če ne boš dobila M v tem času pa kar do svoje G, pa bodo pogledali. Meni se je zaradi stimulacije čisto porušil ciklus.
Jaz sem po biokemični krvavela 12 dni (krvaveti sem začela dan pred krvnim) pravzaprav je bil bolj rjav izcedek – beta je zrasla do 150 in potem padla. M sem dobila potem po 30 dneh. Mi je pa recimo po enem od zadržanih splavov trajalo skoraj 4 mesece, da sem jo spet dobila :/
Čakam in čakam in danes končno pride pošta o zamrznjenčkih. Nobenega pingvina nimam ? in to od 12 celic, sem kar potrta. Na UZju sem bila tako vesela, ko mi je zd rekla da imam veliko foliklov, enakomerno velikih..da to bo pa lep rezultat. Phh kaj mi to pomeni, če nimam zdaj nič od teh super foliklov?
Punce, pisem za kokegico.
Zanima jo, ali lahko pise v MB, ce dobi M npr. 16. 8., ceprav do 21 .8. ne delajo prenosov?
Pise tole:
V program prenosa odmrznjenih zarodkov se ne bo možno vključiti v primeru, če dobite
menstruacijo med 17.7.2022 in 21.8.2022 (vključno s tema datumoma).
Sama sem ji rekla, da ne, ceprav me prepricuje nasprotno.
Mucika990, 21.07.2022 ob 21:26
Punce, pisem za kokegico.
Zanima jo, ali lahko pise v MB, ce dobi M npr. 16. 8., ceprav do 21 .8. ne delajo prenosov?
Pise tole:
V program prenosa odmrznjenih zarodkov se ne bo možno vključiti v primeru, če dobite
menstruacijo med 17.7.2022 in 21.8.2022 (vključno s tema datumoma).
Sama sem ji rekla, da ne, ceprav me prepricuje nasprotno.
Glede na prebrano, bi js rekla da ne.