Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@anonimno 5803 upam do bo tud pri meni tako.

Hvala in srecno

Super @mimimi541! ? srecno v ponedeljek! ?

Še katera odšteva dneve do krvnega? Meni se tako vleče. Prvih nekaj dni po transferju sem mirna, sedaj ko se bližam 5. dnevu (kar je najbolj zgodaj, kar sem po transferju v preteklosti zakrvavela), mi je pa težko. Do sedaj imam: 2 uspešni IVF zanositvi, enkrat donosila, enkrat splav v 12. tednu. 2x neuspeli sveži transfer, 2x neuspeli transfer zamrznjenčka. Pri meni očitno ni pravila. Sedaj sem imela spet sveži transfer v 4. postopku.

@ arnika23 hvala!!!!!tudi tebi srecno!!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
wickedvix, 01.07.2022 ob 19:58

Živjo punce,

Javljam se prvič, čeprav vas berem, danes sem imela punkcijo in sem imela 25 foliklov, rekli so mi da ne bo svežega prenosa zaradi moznosti hiperstimulacije jajčnikov. Zarodke bodo zamrznili. Ali je katera ze imela takšno izkušnjo?

jaz sem imela. So pac zamrznili zarodke in potem sem maja imela transfer.

Odgovor na objavo uporabnika
Ivy254, 01.07.2022 ob 20:12

@wickedvix: To je kar pogosta situacija, sploh pri mladih, zdravih ženskah z veliko zalogo jajčec – če je več kot 20 foliklov, raje naredijo transfer v naslednjih ciklih. Ko pošljejo izvid s številom zamrznjenih zarodkov, se prijaviš na posvet h ginekologu, ki napiše napotnico za transfer zamrznjenčka, z njo se javiš na oddelek (po mailu). Zaradi dopustov pridemo na vrsto za transfer šele po 8. 8. Srečno!

Hvala Ivy254, zdaj razumem, ni mi bilo jasno kako bo potekal postopek za naprej. V bistvu, zdaj čakam da mi javijo koliko zarodkov se naredilo. 🙂 No, pol jaz tudi grem na dopust kako je bilo planirano in se sproščam za prenos 🙂

@Mimimi541 jaz sem jih v sredo imela 10, v petek 25… po stop injekciji so očito malo ponorele

@wickedvix danaes sem ih tud jaz imela cez 25.ampak sreca ni hiperce in pridelala sem 8 celic.v soboto prenos!!??

Punce, so vam na krvnem delali pregled beta-hcg ali s-hcg?

Mogoce veste kaksne so normalne vrednosti pri s-hcg za 4.tedne nosecnosti? Danes naj bi bila noseca 4t 2d, s-hcg pa je 461.

Zdravo dekleta, lahko vprašam kaj so razlogi, da ste morale na IVF? Hvala!

@Novinka986 jaz sem ostala brez obeh jajcevodov in enega jajčnika.

Optimistka13 Super, vesela zate, da si dobila pošto in da se zadeva odvija 🙂

Ima katera kakšne informacije kdaj bo naslednji konzilij v Lju? Ali pa če se da to kje na spletni strani preveriti? Jaz sem v Postojni pri dr. Bokal … 03.06., ko sem imela zadnji pregled, je rekla da me je dala v postopek,… Ko sem prebrala objavo od Optimistke13 sem malo upala, da bom tudi jaz dobila pošto,… #neučakana 😀

Novinka, midva zaradi moške neplodnosti.

@Novinka986 Meni so odstranili pregrado v maternici, od takrat naprej pa je nepojasnjena neplodnost.

@novinka

Jaz sem imela dva zadržana splava (spontana zanositev), nato eno leto nisem mogla zanosit. Po svežem transferju biokemična nosečnost. Čakam avgust na prenos zamrznjenčka – ali ponovno spontano zanositev…

@Novinka986 Jaz sem brez obeh jajcevodov. Čakam na prvi postopek jeseni.

@novinka

(Zaenkrat) nepojasnena neplodnost. Pri obeh je glede na izvide vse ok, razen pri meni nekoliko izstopa nizek AMH (0.89 – 1.3 ng/ml). Stara sva 34. Brez otrok.  Trudiva se skoraj 2 leti, niti enkrat še ni bil +.

Novinka, zaradi slabega spermiograma, čakamo na 1. prenos.

Midva tudi zaradi slabega spermiograma.

Midva tudi zaradi slabšega spermiograma (pa nisva vec mlada ?), cakava na prvi postopek oz na posvet.

New Report

Close