Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@mandarina638 hvala…upam da tokrat rata!!!?

@mimimi541 sem mislila, da si ze imela punkcijo, ker si pred mano zacela z zdravili.

Jaz sem imela stopko v ponedeljek, vceraj pa punkcijo, kjer sem pridelala 9 celic.. ??

V ponedeljek imam pa prenos.. ?

Drzim pesti, da dobis stopko in cimprej punkcijo.. ?

@arnika23 Jaz sam vceraj komaj sla po novu dozu gonala i certrotide.tud prvic su moji bili lenobe in so rabili 14 dni spikanja.ampak prvic je bilo 11 celic i  7 oplojenih..malcek su pocasni ampak nekaj nardijo…?

@arnika23 vceraj na uz je bilo 9 foliklov +drobni.

16,15,2×14,3×13,2×11 mm.

Upam da kateri od njih ima ta prave celice…

Arnika23 kako je slo na punkciji?si imela lokalnu ili kaj mocnejsega?kako poteka pol ko te poklicejo iz cakalnice?

Mimimi541 imela sem lokalno in ni bilo hudo, edino proti koncu mi je bilo ze mal nelagodno in je mal bolelo, ampak vse ok.

Drugace je kot pregled, samo da je v prostoru ene 6 ljudi (to moras odmislit). Gre kar hitro vse skupaj, ko je konec pa gres za kaksno urco lezat, dokler ne gre na wc in potem gres lahko domov.. ?

@Arnika23: Super, da je punkcija šla OK, držim pesti za prenos 🙂

@arnika23 smo ze vajene imet privat predele na razstavi…?

V vseh teh letih,od pred postopkom,priprave na prvi postopek,histero,laparo,drugi postopek…..niti ne stejem vec koliko njih si je to razstavo pogledalo…..?

Hvala.. ??

Odgovor na objavo uporabnika
Mimimi541, 30.06.2022 ob 11:03

@mandarina638 hvala…upam da tokrat rata!!!?

Drzimo pesti! ?

@mandarina638 hvalaaaa!!!!

@arnika23 tud ja drzim pesti da prenos potece super i da po njemu sporocis vsem najlepse mozne novice!!!!???

A mogoce katera ve, ce je kaj narobe ce se ti kljub utrogestanu pojavi rahlo rjav izcedek z vlakni nekje 12-14 dni po ovulaciji?

A to pomeni da terapija ne deluje?

Tanja458 misliš po transferju?

Ja. Danes je 12.dan

Punceeee,

Koncno v pondeljek punkcija!

Izkusnje z estrofemom?utrogestan poznam,to drugo mi je cist novo…?‍♀️

Živjo punce,

Javljam se prvič, čeprav vas berem, danes sem imela punkcijo in sem imela 25 foliklov, rekli so mi da ne bo svežega prenosa zaradi moznosti hiperstimulacije jajčnikov. Zarodke bodo zamrznili. Ali je katera ze imela takšno izkušnjo?

@wickedvix: To je kar pogosta situacija, sploh pri mladih, zdravih ženskah z veliko zalogo jajčec – če je več kot 20 foliklov, raje naredijo transfer v naslednjih ciklih. Ko pošljejo izvid s številom zamrznjenih zarodkov, se prijaviš na posvet h ginekologu, ki napiše napotnico za transfer zamrznjenčka, z njo se javiš na oddelek (po mailu). Zaradi dopustov pridemo na vrsto za transfer šele po 8. 8. Srečno!

Jaz sem ih danes na uz imela 18.se pravi do pondeljka pride rud meni u postev da zamrznejo….?

Tanja, test ti bo na ta dan že pokazal realen rezultat.

Ni nujno. Tudi meni so jih na uz videli cca 20. Včeraj sem imela punkcijo in je bilo 14 celic, prenos me čaka v torek… Srečno

New Report

Close