OBMP -IVF 2022
Anotherbaby, 25.06.2022 ob 12:50
No, sej, to ja, clovek res kar ne verjame? upam, da bo vse slo☺️
Drugace pa, jaz sem zacela z uz-ji, vedno so. Mi povedali kdaj imam naslednjega (imela sem jih na 3,2 dni, na koncu pa celo vsak dan). Ko je bil folikel 17mm so mi dali ovulacijske teste. Jaz ovulacije z ovulacisjkimi testi nisem uspela ujet. Kljub temu smo vedli kdaj je tocno ovulacija, ker se je na uz-ju videlo, da je folikel bil 24mm,naslednji dan je izginil. Vodila sem se v lj sicer. Teste v lj smo dobile iste kot jih imajo v mb.
Moja navodila za lh teste so bila, da naj ga naredim. Okoli 12te ure. Glede pitja tekocin in zadnjega lulanja pa naj to ne bi vplivlo. Sem specificno tocno to vprasala in dobila tak odgovor.
Meni so prestavili zdaj vse skupaj na avgust kljub temu da je “vse” štimalo kot treba, neki niso bili kao prepričani in jima je bilo škoda pingvinčka, sicer en mesec bo hit naokrog, saj čas samo teče ;)…ja itak delajo se lh testi ob 12h. 🙂
Lp 🙂
@Anonimno 9507 mene je na prenosu zdravnica vprašala koliko bolniške rabim in sem jo prosila za malo več (praviloma pa priporočajo 3 dni) in mi je dala do krvnega. Sicer pa tudi, če oni napišejo 3 dni se s svojo osebno zdravnico lahko dogovoriš za več. Jaz sem po prenosu zamrznjenčka šla sicer delat po 4/5 dneh, ampak nimam fizično zahtevnega dela in ne nekega stresa.
@optimistka13, koliko casa pa si cakala na odgovor?
@optimistka13 & @blackpearl, hvala!
@Anonimno 1782 jaz sem imela zadnji prenos 11.05., negativen krvni 26.05, pa sem dobila datum za posvet (dr. Jančar) 15.9). Mi je pa že na tekefonskem razgovoru pred prenosom zamrznjenčka rekla, da če ne bo uspešen, naj računam na nov postopek jeseni. Tudi za prvi posvet pri njej sem čakala 2,5 meseca, zdaj pa se zaradi dopustov še dodatno zavleče…
Anotherbaby, 23.06.2022 ob 19:23
Baby961 – koliko dni si od prenosa?
(ne) srecnica – so se ti cikli potem s casom normalizirali? Jaz sem po covidu ostala pri ciklu dolgem 35 dni?♀️ ovulacija bila tocno na dan kot je bil izracun po kalkulatorju od hipa?♀️
@Anotherbaby Čestitke za +!✨
Pri meni je pa danes 10. dan od prenosa.
Si me pa malo navdahnila s testiranjem pred krvnim, nisem zdržala in tudi sama naredila test. Kaže, da se ? ugnezduje.❤️❤️❤️ Sem kar 4 teste naredila, enega od njih z navadno vodo, da sem verjela.? Je še kar neverjetno, nočem se preveč in prekmalu veselit, ampak upam in upam, da je to začetek dobrih novičk.???
@Nika146 rabiš kartico ZZZS in pa (če imaš) napotnico za postopek. Ko prideš po stopnicah notri greš takoj na levo in prva vrata desno (piše sprejemna pisarna), tam dobiš nalepke. Potem greš do sester na oddelku (isti hodnik 2 vrata naprej – tam kjer si bila za punkcijo, prenos) in počakaš, da ima ena čas in ti pride vzeti kri. Potem pa po 13h pokličeš za rezultat