OBMP -IVF 2022
Gina123 – sploh ne vem, naj recem… Hvala? ☺️ Ko pa se kar ne morem verjet, da se to dogaja? se vedno obracam test? jst sam upam, da je detece tam kjer mora bit. Drugih tezav nimam. Tko da računam d bo ok no.
V bistvu bom sla delat v torek beto samoplacnisko, ker sem dobila termin za beto, ko bom v bistvu ze na morju. Ko jo bom sla delat bo to v bistvu 11.dan.
Še kar ne morme verjet… Moram še dojet?
Pozdravljene,
Včeraj sem imela sprejem glede pingvinčka in UZ, dobila zraven 3 LH urinska testa, zraven nisem dobila nič informacij, razen papirja kamor piše kako se pač test naredi, kdaj naj bi ga naredila ob kateri uri pa nič niso povedali in če imam ponovno v ponedeljek UZ, preverim LH urinski zjutraj?!
Tiste, ki ste dale čez prenos pingvinčka bi lahko katera od vas punc napisala kako cela zadeva sploh poteka?
Sicer sredi 2021 sem imela prvi prenos, žal neuspešen, po tem prenosu sem naredila pavzo in zdaj sem tukaj pri pingvinčkih.
Upam da nam bo vsem 2022 leto bolj naklonjeno in srečno.
Lep vikend. :))
ST3LLA, 25.06.2022 ob 08:54
Pozdravljene,
Včeraj sem imela sprejem glede pingvinčka in UZ, dobila zraven 3 LH urinska testa, zraven nisem dobila nič informacij, razen papirja kamor piše kako se pač test naredi, kdaj naj bi ga naredila ob kateri uri pa nič niso povedali in če imam ponovno v ponedeljek UZ, preverim LH urinski zjutraj?!
Tiste, ki ste dale čez prenos pingvinčka bi lahko katera od vas punc napisala kako cela zadeva sploh poteka?
Sicer sredi 2021 sem imela prvi prenos, žal neuspešen, po tem prenosu sem naredila pavzo in zdaj sem tukaj pri pingvinčkih.
Upam da nam bo vsem 2022 leto bolj naklonjeno in srečno.
Lep vikend. :))
meni so rekli naj delam lh teste zjutraj z prvim urinom, v primeru da sta dve crtici, je treba naredit test se zvecer in morata biti enako crtici – ce nista to ni to menda. me pa cudi da so ti dali tako malo testov, meni so jih dali celi sop in povedali kdaj naj zacnem z testi.. So mi pa bili zelo tezki za razbrat in sem kupila poleg se clear blue digitalne teste ovulacije tako da ko sem mislila da je to to sem naredila se tistega. Je pa tak da jaz tudi cutim ovulacijo in je blo lazje tazbrat ko je bila.. Taka navodila so bila v MB če si kje drugje pa nevem ali imajo kaj drugače.
Ajaa pa ko zvecer testiras so meni rekli naj ne pijem in ne grem na stranisce 2 uri prej…
@anotherbaby ja vem kako je tezko dojet, tudi jaz sem bila čisto iz sebe od sreče, sem se jokala ko dež ? Jaz sem tudi šl takrat samoplačniško na beto, ampak še vseeno potem čez 3 dni na krvnega na kliniko ker me je zanimalo kako se podvaja ?
No, sej, to ja, clovek res kar ne verjame? upam, da bo vse slo☺️
Drugace pa, jaz sem zacela z uz-ji, vedno so. Mi povedali kdaj imam naslednjega (imela sem jih na 3,2 dni, na koncu pa celo vsak dan). Ko je bil folikel 17mm so mi dali ovulacijske teste. Jaz ovulacije z ovulacisjkimi testi nisem uspela ujet. Kljub temu smo vedli kdaj je tocno ovulacija, ker se je na uz-ju videlo, da je folikel bil 24mm,naslednji dan je izginil. Vodila sem se v lj sicer. Teste v lj smo dobile iste kot jih imajo v mb.
Moja navodila za lh teste so bila, da naj ga naredim. Okoli 12te ure. Glede pitja tekocin in zadnjega lulanja pa naj to ne bi vplivlo. Sem specificno tocno to vprasala in dobila tak odgovor.
Punca, ki je sprasevala glede krvomicnice- sama sem jo pila za zadebelitev endometrija vsako menstruacijo od 2. dne do transferja (ovulacije). endometrij je bil vedno primeren. Zadnje prenose sem pila tudi brezalko pivo. Skodit ne more. Uspelo je pri 8. prenosu. Imela sem pa 4 zanositve skupaj.
Punca, ki je sprasevala glede punkcije, ce boli. Sama sem jih imela 5 in niso bile bolece, le malce neprijetne. Sem pa pojedla ketonal tableto vecer prej in zjutraj par ur pred punkcijo, ostalega nisem imela. Pravijo, da je odvisno od lege jajcnikov. Kar pogumno..
Uuu cestitke za pluske. Naj bo srecna nosecnost in da lepo donosite, zelim obema.
@Anonimno 6113 jaz sem čisto pravo M dobila vsakič šele ko sem prenehala s progesteronom po negativnem krvnem testu. Sem pa v prvem in drugem prenosu vmes krvavela (oz imela rjave in roza izcedke) 2 dni, nazadnje pa sem imela samo 1x roza sled na papirju.
@Annie725 ali je bila pozna vgnezditev in je v urinu še premalo hormona, da bi ga test zaznal ali pa žal ni nosečnosti…
@Nos plus mogoče je bila pa bolj pozna vgnezditev ? jaz mislim, da če ni krvavitve ali krčev ni potrebno delati panike. Bi bilo pa dobro test čez par dni ponoviti, da se vidi ali se beta podvaja.
(Ne)srečnica, 28.06.2022 ob 16:35
@Annie725 ali je bila pozna vgnezditev in je v urinu še premalo hormona, da bi ga test zaznal ali pa žal ni nosečnosti…
@Nos plus mogoče je bila pa bolj pozna vgnezditev ? jaz mislim, da če ni krvavitve ali krčev ni potrebno delati panike. Bi bilo pa dobro test čez par dni ponoviti, da se vidi ali se beta podvaja.
Zakaj pride do tega, jemljem pa utrogestan?