OBMP -IVF 2022
Mimimi541, 22.06.2022 ob 21:45
Ojla punce!!!danes ob 20 sam si dala cetrotide,jutri spet.a je tud druge srbelo,rdecica okrog uboda in mal vroce mesto?je to normalno?zadnjic sam imela bemfolu in gonapeptyl. U cetrotide in gonal se ne spoznam.s gonalom ne cutim cist nic ko se piknem.
meni je sestra rszlozila,da je taksna reakcija normalna. Jaz sem imela isto.
Ribica12, 23.06.2022 ob 11:27
Hej punce
Zanima me če je uporabljala katera čaj krvomočnica in ji je pomagal pri zanositvi.
Jaz sem pred prenosom ? (od parih dni od konca M pa do dneva prenosa) pila ta čaj, ki naj bi pomagal pri zadebelitvi endometrija. Sem si rekla, da grem tokrat all-in z vsemi možnimi stvarmi, od krvomočnice do ananasa in ponfrija po prenosu.? No, endometrij je bil res lep, glede ? pa še držim pesti in upam.??✨
Punce živjo.
Aprila sem imela kratek protokol z Bemfolo. Pridelala tri zarodke, enega vstavili, neuspešno, dva sta na hladnem ?❤
Imam pa vprašanje. Konec aprila sem dobila normalno menstruacijo. 16 5 sem krvavela en dan in 28.5.dobila spet menstruacijo..en teden..reden ciklus.
Potem sem na zac.junija fasala neko vnetje in 8.junija spet dobila menstro..en teden je trajala. Včeraj (22.6.) pa spet menstro.
Kaj je imela še katera tako po hormonski terapiji in punkciji?
Meni niti seksat ne rata vmes, ko tko hitr spet pride menstra ??
@Karamela738: Imela sem analgosedacijo. Punkcija ni bolela, po koncu punkcije pa me je malo bolel spodnji del trebuha (kot blagi/zmerni menstrualni krci) se cca. 1 h, nato sem bila pa prakticno OK. Naslednja 2 dni sem bila malo bolj previdna pri premikanju, ker se mi je zdelo, da me je pri kaksnem cudnem gibu se malo “zbodlo”.
Baby961, 23.06.2022 ob 12:19
Jaz sem pred prenosom ? (od parih dni od konca M pa do dneva prenosa) pila ta čaj, ki naj bi pomagal pri zadebelitvi endometrija. Sem si rekla, da grem tokrat all-in z vsemi možnimi stvarmi, od krvomočnice do ananasa in ponfrija po prenosu.? No, endometrij je bil res lep, glede ? pa še držim pesti in upam.??✨
Super, upam da bo +
Javi kako bo
Jaz za vikend delam test☺️ ze odstevam? mam pa cudne filinge, ne vem, mogoce je to od psihe. Ob vecerih sem imela zdaj 2 dni neko cudno slabost, k je bila mal boljse potem, ko sem malo jedla? vcer mi je fuuul zadisal čips – ena redkih jedi, k mi je ful disala v nosecnosti prvi?? mogoce zaradi utrogestana? ne vem. Bomo videli?
Jaz sem po punkciji imela kar probleme, dva tedna še boleč trebuh in pa zelo boleče krče pred menstruacijo. Ampak to ne pomeni, da bo enako tudi pri drugi ? vsaka ima svoje izkušnje. Po mojih sodeč se je dobro izogibati fizični aktivnosti, meni tudi kratki sprehodi niso odgovarjali, pa sem drugače zelo aktivna.
Karamela738, 23.06.2022 ob 19:14
Hej dekleta, zanima me koliko vas je kaj bolelo po punkciji?
Jaz sem bila prvi dan kr OK. Pol pa en teden vedno slabše: okoli jajčnikov me je vse bolelo, napihnilo me je, zaprlo me je, jest nisem mogla, probala s krajšimi sprehodi, nič pomagalo, sam slabše je še bilo. Pol po približno enem tednu je pa samo še bolelo, če sem pretiravala v gibanju.
Drage soborke. Danes sem 8.dan od prenosa ?
Vceraj pop mi je bilo res precej slabo skoz do vecera in se zvecer???? tole je bilo ze tretji dan zapored. Prejsnja dva dni blaga slabost vceri pa konkretna. Drugih znakov zaenkrat razen sitnosti nimam.
Zjutraj sem se odlocila narediti test, niti ne z prvim urinom. Z drugim urinom.
In pokazal se je lep ➕☺️
Mal sem kar zmedena, niti… Ne morem verjet, da je to res v bistu. A je to res al sanjam al kaj… Nama je res koncno uspelo, da bomo imrli dojenčka… Gledam ta test ze celo jutro in ga obracam in obracam, preverjam navodila… Res je konkreten ➕☺️☺️☺️
Anotherbaby, 25.06.2022 ob 07:02
Drage soborke. Danes sem 8.dan od prenosa ?
Vceraj pop mi je bilo res precej slabo skoz do vecera in se zvecer???? tole je bilo ze tretji dan zapored. Prejsnja dva dni blaga slabost vceri pa konkretna. Drugih znakov zaenkrat razen sitnosti nimam.
Zjutraj sem se odlocila narediti test, niti ne z prvim urinom. Z drugim urinom.
In pokazal se je lep ➕☺️
Mal sem kar zmedena, niti… Ne morem verjet, da je to res v bistu. A je to res al sanjam al kaj… Nama je res koncno uspelo, da bomo imrli dojenčka… Gledam ta test ze celo jutro in ga obracam in obracam, preverjam navodila… Res je konkreten ➕☺️☺️☺️
Juhuuu čestitaam in upam da boš imela lepo beto na krvnem.
če boš želela se lahko tudi pridružiš na sosednji temi – nosecnost po ivf, da se tam kj pocvekamo sploh v zvezi z nosecnostjo.. https://med.over.net/forum/tema/nosecnost-po-ivf-obmp-22296668/page/6/
Jaz sem sedaj v zacetku 7 tedna in razen obcasnih krcev in bolečih ziz nimam nobenih znakov. če ne bi imela prenosa (in izostanka M) ne bi vedla da sem noseča ? 4.7. imam prvi UZ in komaj čakam da vidim in slišim srčka ❤️