Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Zdravo punce, sem nova na forumu.. pa nisem šla nazaj brat vseh postov Zanima me kako pridelati več foliklov? Oz polnih. Kajti pri prvem kratkem postopku sem pridelala samo 1 folikel in se ta prazen. Jem dokaj zdravo, jem vitamine, gibam.

Zdaj bom imela v avgustu dolgi protokol.

Za kakršen koli nasvet se zahvaljujem..

Lunanai38

Lunanai38 žal se na ovarijsko rezervo ne da vplivati, ko celic zmanjka jih pač zmanjka… Verjetno bodo zdaj tudi menjali zdravila ali dozo…

Lahko sicer poskusite Inozitol, ki pomaga pri kvaliteti celic, mogoče pa bo pomagalo.

Punce držite pesti danes me čaka prvi potrditveni UZ ??????

Držimo pesti, sporoči.

Jaz ga ima naslednji teden 🙂

O sreca, suuuper????

Joj, jaz sem danes 4.dan po transferju. Vcer precej spikanja tisvanja. Danes vsaj zaenkrat nic.

joooooj, kok meni ti dmevi tecejo POCAAAASI

Evo vse okk srček slišala  veliki je glih tolko ko more bit za 7tednov 3 dni.Pdp imam 4.2.2023 .razen je viden en hematon ki je rekla da ni kaj narobe grem cez 14 dni nazaj da vidi da zginil.

????☺️

@Lunanai38 kaksen pa imas AMH?
@Sreca22 super ❤️

Odgovor na objavo uporabnika
Plus_one, 21.06.2022 ob 13:42

@Lunanai38 kaksen pa imas AMH?
@Sreca22 super ❤️

K sm se testirala za 1 postopek je bil S-AMH 0.48

Sreca22 čestitkeee ?

Hvalaa vsem ??

Živjo, menstruacijo bi morala dobiti 24.6. Zanima me, če še vedno lahko prijavim, če bi dobila menstruacijo v noči iz petka 24.6. na soboto 25.6.?

Lunanai, zalogo jajčnih celic se ne da povečati, kot je že zgoraj zapisano, morda pa se lahko izboljša kvaliteto celic z načinom življenja (hrana, gibanje) in antioksidanti in drugimi dodatki, kot so npr. koencim Q10, vitamin C, omega 3,vitamin E. O tem se da najti veliko napisanega tudi na spletu.

@Pika1212 pri meni na posvetu je zdravnica pogledala izvide, kakšnih konkretnih odgovorov pa nisem dobila. Odločila se je, da bi probali naslednjič z višjo dozo zdravil in mi izdala napotnico.

Me pa zanima ali se jaz zdaj kar prijavim za naslednji postopek ali čakam na 2. menstruacijo in šele takrat pišem ?

Jaz sem imela danes posvet za zamrznjenčka in mi je napisala napotnico za prenos v naravnem ciklu, naročiti se moram v roku 14 dni, vendar bom prišla na vrsto šele po 8.8. Itak moram počakat menstruacijo, sem šele prejšnji teden prenehala krvavet…

Danes sem 5.dan po prenosu zmrznjencka. 3.dan sem mela neka spikanja in krce. Vceri cist mir, dans pop pa ful krcev, nekih bolečin. Sicr so drugacne kot ob M. Mislite, da je to slab znak? ?Ni mi jasno, ker vceri ni blo popolnoma nic?

Financiranje proračunskih sredstev

Ugodnost kreditnih ponudb od 5.000 € do 10.000.000 € resna in zelo zanesljiva z večjo varnostjo za stopnjo 3% na mesec v obdobju od 1 do 30 let. E-pošta: [email protected]

WhatsApp: +38671391412

Viber: +385917863111

@Anotherbaby žal pri krčih nikoli ne veš ali so dobri ali so slabi. Dokler nimaš krvavitev te po mojem ne rabi skrbeti…

Ojla punce!!!danes ob 20 sam si dala cetrotide,jutri spet.a je tud druge srbelo,rdecica okrog uboda in mal vroce mesto?je to normalno?zadnjic sam imela bemfolu in gonapeptyl. U cetrotide in gonal se ne spoznam.s gonalom ne cutim cist nic ko se piknem.

@Mimimi541: Meni se je isto dogajalo po Cetrotidu, pa je v roku pol ure ali ure minilo. Sestre na oddelku so mi rekle, da se lahko pojavi taksna lokalna reakcija.

New Report

Close