OBMP -IVF 2022
@Plus_one. Upam, da se ne bo potrebno pozanimati o tem, če pa da, pa kot rečeno se poglobim po morebitnih neuspelih ivf poskusih. Naj bo poletje plodno 🙂 Drugače pa upam da vaju po posvetu dajo čim prej naprej.
@Ananaska2. Ja, pa se nas je res kar nekaj nabralo na tem forumu, ko naj bi jeseni imele postopek.
Je takoj malo lažje, ko veš, da nisi sam v tem 🙂
Se vam javim, ko dobim pošto/odločitev konzilija in če bo kaj novega.
Uživajte v sončku 🙂
Karamela738 odvisno kakšno delo opravljaš.
Jaz sem prvič hitela nazaj (delam v pisarni) in sem se potem tolkla po glavi, ker se ni prijelo. No drugič sem si kar vzela čas zase, bila po transferju doma še 10 dni, pa se prav tako ni prijelo.
Enako bom sedaj vedno storila – si vzela čas zase. K sreči imam osebno zdravnico, ki to razume.
LP
mentos475 jaz sem preiskala cel Google in nikjer nisem našla nič o tem, da bi kdo pri nas delal raziskave, zakaj so celice slabše kvalitete.
Sem pa prišla – tudi s pomočjo tega foruma – do informacije, da INOZITOL zelo pomaga pri izboljšanju celic in sem ga že naročila pri Valens na zalogo.
Začela ga bom jemati takoj, ko mi ga dostavijo, pregled imam sedaj konec julija, tako da računam da bo špikanje in punkcija potem avgusta/septembra. Upam da z boljšimi rezultati.
Že to, da bi imela kakšnega zmrznjenčka bi bil zame manjši stres, ker punkcije jaz zaradi enega jajčnika nad maternico in drugega z zavitim jajcevodom moram imeti v sedaciji.
Tudi jaz držim pesti za vse nas, da je letos naše leto 😉
LP
Krena757, 14.06.2022 ob 08:23
@Hana na nuhalni je bilo drugače kar se tiče velikosti vse ok in čist skladno s predvidenim datumom 16.12.2022. Tako, da sem glede tega kar pomirjena sedaj. Kar se tiče srčka pa sem končno slišala tudi to in res je bil dober občutek po 12 tednih slišati srčka.
Slabosti so se ta teden začele malo umirjati in ne bruham več čisto vsak dan in večkrat na dan. Se je pa začel grozen glavobol in utrujenost še vedno traja. Ampak z občasnimi prekinitvami slabosti je res ful lažje živet.
Kako pa si ti kaj? Imaš kake simptome? Mali uredu raste?
super, same dobre novice. tudi nuhalna svetlina je po mojem mnenju cisto okej, sem brala, da za kriticno se steje,ko je 3 in več.
Jaz sem v redu, se mi zdi, da sem manj utrujena. čakam zdaj na nipt izvide, naslednji teden pridejo. pozna se mi pa ze precej trebuscek
drugače pa zdaj klepetamo nosečke na sosednji temi: https://med.over.net/forum/tema/nosecnost-po-ivf-obmp-22296668/page/3/
mimimi, jaz sem bila vedno naročena skupaj z drugimi in se gre potem po vrsti, katera prej pride, gre pa zelo hitro.
Punce, jaz spet šla čez razočaranje …13. dan in se mi že nakazuje M. Pingotov nimam več.
Krvnega ne bom šla delat, ker nima smisla.
Tiste, ki imate izkušnje, kako je zdaj naprej za naslednji postopek? Je dovolj spet telefonski razgovor ali moram osebno? No, se vam tudi jaz potem pridružim spet jeseni.
@Pika1212 žal mi je, bi pa rekla, da če se ne ulije naredi vsaj urinski test 14 dni po prenosu za vsak slučaj.
Za naprej se moraš naročiti za posvet v živo, žal ne gre po telefonu 🙁 potem ti tam napiše novo napotnico in se prijaviš na reprodukcijo. Preveri, če imaš še veljavno napotnico za zdravljenje neplodnosti in veljaven izvid PAP brisa, da se ti ne bo potem še bolj zavleklo vse skupaj.