Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Bi se dalo valensov inozitol tut khe tko kupit? V kaki lekarni?

@Margolanca, ne nimam PCOS, moji izvidi so bp, partnerjev spermiogram je malo slabsi, samo vseeno jemljem (zacela ta mesec), da se izboljsam kvaliteto jajcec, ker so studije kar obetavne, tudi ce ne gre za PCOS. ? Jemljem pa tudi jaz D3, C vitamin, Mg in Q10.

@Enovpr verjetno se da, samo je res pomembno, da je kvaliteten.

@Plus_one. Pravkar naročeno, skupaj s fertil up za mojega haha :)))
Sem pa inozitol vzela v kapsulah od firme Now (ki jo tudi zelo pohvalijo in imam kar nekaj stvari od njih). Sem kolebala prašek ali kapsule, pa moj želodec ful bolje prenaša kapsule, tako da za prvič bo to to.

@Enovpr. Valensove izdelke sem že videla v lekarni (konkreten primer – Supernova šoping center v Kranju. Nazadnje sem sicer tam kupila njihov omega 3, ampak vem da so bili zraven na polički tudi njihovi drugi produkti (žal pa se prav konkretno za inozitol ne spomnim).

@Margolanca, super, drzim pesti ❤️ Jaz sem vzela Viridian Myo Inositol pa tudi za plodnost zame in za mojega in drzim pesti ❤️

Drugace pa – malo sem ze pozabila – po transferju, so kake omejitve? Ste ve prvi dan bolj lezale? Rekli so d je to bolj namenjeno psihicni sproscenosti

Margolanca, po pravici povedano, je to že toliko let nazaj, da se spoh ne spomnim imena, je pa res težko iti k nekomu kar na blef, jaz sem šla in sem imela pač srečo, je pa moje veliko šarlatanov med takimi in je res treba biti previden.

@Fracek meni spet noče objaviti, sem pisala že včeraj 5x, danes 2x, upam da tokrat objavi ?

Jaz imam šele sredi septembra posvet pri zdravnici IVF, tako da bom imela najbrž prijavo oktobra in postopek novembra, razen če bo moja M za spremembo sodelovala in se bom lahko prijavila konec septembra ?

Ti sledim in upam, da ti uspe ?

Hej punce

Danes opravila transfer, upam da je to to, glede na to da je spet se samo ena celica oplodila upam na najboljše

@ribica, držimo pesti

@nesrecnica
, kako pa da imaš tako pozno posvet?

Jaz sem danes 9. dan in sem naredila en test, sicer ne z jutranjim urinom. Seveda je – in sem se že malo sprijaznila da ni uspelo. Sicer ni nobenih znakov za M in se na trenutke tolažim, da sem prehitro, ma je lažje, da se pripravim …

Še eno vprašanje imam glede napotnic. Kako izgleda napotnica za SPT (konzilij)?

V izvidu pise, da sta izdani napotnici za OMBP in SPT. Na Zvem pa sta za OMBP in pregled ob neplodnosti-par-prvi.

Zivjo punce!

Mene pa zanima, je katera punca tu na forumu, ki ima postavljeno diagnozo:  prezgodnja odpoved jajcnikov oz disfunkcija jajcnikov?

Hvala za odg.?? pa upam da ni prevec osebno.

Lep dan. ✨

Odgovor na objavo uporabnika
optimistka13, 15.06.2022 ob 13:37

Še eno vprašanje imam glede napotnic. Kako izgleda napotnica za SPT (konzilij)?

V izvidu pise, da sta izdani napotnici za OMBP in SPT. Na Zvem pa sta za OMBP in pregled ob neplodnosti-par-prvi.

Moški mora poklicati svojo osebno zdravnico, da izda napotnico za neplodnosti. Potem gre s tem na leonišče, kjer dobi naročilnico za SPB. Če naročilnice že ni dobil.

VI bi pa mogla dobiti naročilnico skupaj s pošto od konzilja.

Jaz imam inozitol od now. Od valensa niso imeli. Ima se katera tega? Je ok? Razmisljam al ga nest nazaj v lekarno in vzet kakega drugega ali ne

Zivjo!!!

Arnika23 on ivy254,meni ni glih slo toliko hitro kot vami…nas se zbralo enih 4.sestra poslala vseh zunaj pocekat.on vsakoj rekla ti pridi cez 15 min,ti ces 30 min….

Zdaj cekam men. in grem spet gor po zdravila.samo tam sem pozabila vprasat.zdravila dobim tam v sprejemni ili moram kam drugam it?

@Anotherbaby ce ga imas, ga spij. Meni je ponembno, da so izdelki res cisti, kar je pri Viridianu, in pa da so kolicine enake kot je to prikazano tudi v studijah. 

@Margolanca oz vse tiste, ki imate tudi “nepojasnjeno neplodnost”, pa je spermiogram ok ali pa so prisotni splavi, preverite ce so delali ob spermiogramu tudi fregmentacijo DNK semena: https://zanositev.si/neplodnost/moska/preiskave/spermiogram/

@Mimimi541, ocitno hitijo, da jih se cimvec vzamejo pred poletjem, ali pa si imela samo smolo, pri meni je bilo res hitro in sta bili obe sestri res prijazni..

Ko prides noter v stavbo gres na levo (namesto desno v sprejemno) in sta pred vrati dve klopci- tam prevzames zdravila. ?

@Pika1212 moram v nov postopek zato moram osebno do zdravnice, ki je bolj popularna in ima posledično daljšo čakalno vrsto, pa tu dodamo še poletni dopust in je jesen mimogrede tu. Sem nekako pričakovala, ker ni je že na razgovoru pred prenosom zadnjega zamrznjenčka (konec marca) rekla, da če ne bo uspelo bomo šli jeseni v nov postopek. Edino žal mi je, da nisem takrat prosila za datum za posvet, samo kaj ko sem bila prepričana, da bo v tretje uspelo…

Arnika23 hvala..to lahko grem tamo z papirjem kjer sledim doziranja,al pa moram poklicat prej da pridem po zdravila?

Ker tam nekje petek bom verjetno sla.ce ne ze jutri…

A tisti petek koliko z kolikimi onformacijami on papirji zbombardirajo itak pozabis tud ce si hotel kaj vprasat..?

New Report

Close