OBMP -IVF 2022
Mucika990, 03.06.2022 ob 13:23
Punce, ali mi ve katera povedati, ce se lahko z junijsko M javim za nov transfer?
Torej 2. Dan M javim za nov datum UZ, potem LH testi in bi transfer bil julija.
Za prenos zamrznjenčka sprejemajo do 26.4 v Lj, je ravno včeraj ena objavila na FB.
Za sveže postopke baje ne sprejemajo več in se je treba javiti po (mislim da) 13.7.
Kdaj dejansko je tisto obdobje ko nič ne delajo in če dejansko je obdobje ko res nikogar ni tam pa žal ne vem povedati. Po moji logiki bi moral biti v vsakem primeru nekdo tam vsaj za nujne zadeve.
@nesrecnica, vrocina nama zgleda skodi ?
#enkratmogoce2305
Tudi meni je čudno zakaj ne ponovijo bete. Jaz sem začela 2 dni po krvnem krvaveti svežo kri. So rekli tudi naj počakam na UZ. Pa mi psiha ni dala, malo sem se “znašla” pa sem šla v nedeljo na urgenco na Ptuj in malo pojamrala. Takrat sem bila uradno v 5.tednu. Naredili so UZ kjer se je videla samo vrečka. Naslednji dan pa že plodel. Čez par dni utrip ❤️ krvavela sem 14 dni, na koncu se je izkazalo, da je bil hematom. Zdaj je pikica že na svetu, stara že 3 mesece ❤️
Jaz vam priporocam, da se obrnete na svojega ginekologa za UZ ali na urgenco. Saj nimate vpliva, ampak da psiha ne trpi. Vse dobro ❤️?
@Mimi08 v Lj najprej greš v sprejemno pisarno (tisto pred oddelkom, prva vrata desno), tam daš kartico in napotnico za postopek, oni ti dajo nalepko z imenom. Potem greš do sester na oddelku (tam kjer je bila punkcija in prenos), oddaš nalepke in počakaš, da ti vzamejo kri. Potem greš domov in po 13h pokličeš in ti povejo rezultat.
Vsi srečo ?
enkratmogoce2305, 03.06.2022 ob 21:37
Danes sem sla preverit beto samoplacnisko in je padla na 58. Ampak pravijo da je to se zmeraj + in naj pridem na se eno kontrolo bete v ponedeljek, da vidimo, kaj se dogaja.
Mislim da se zgodba zakljucuje, ampak mi se kar vlivajo upanje…. Tega pa se bojim, ker vem kako potem boli…
Jaz tudi ne bi imela prevec upanja. ima pa se zamrznjencka, meni v svezem ni slo, zamrznjencek se je pa prijel. Drzi se!
Punce,
Jaz sem imela prejsnji teden M. Po neuspelem prenosu in potem po koncani uporabi Utrogestana sem 37. dan cikla dobila M. Konec prejsnjo soboto.
Danes cutim bolecine v krizu in v jajcnikih celo popoldne. Okej, ovulacija. Po koledarcku tudi. Zdaj pa sem sla na wc in na papirju kri. Nic mi ni jasno. Kateri kaj znano?
Po vseh teh tabletkah, injekcijah, testih, punkciji, prenosu imam M cikel v k****.