Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Nesrečnica, veš mogoče, kako je z novim postopkom, če ni več zamrznjenčkov? Saj bom vprašala v ponedeljek, samo z nečim si morem zdaj misli zaposliti, ker imam občutek, da sem razletela na tisoč koščkov… 😢

@Nesrečnica hvala 😇 iskreno upam in držim pesti, da ti bo šlo v sredo po planu 🙏

@Mihi22 mogoče te pa krvni v ponedeljek vseeno preseneti 🤞

@Mihi 22 osebno nimam izkušenj, kakor sem brala pa se naročiš k G, ki te vodi na posvet, dobiš novo napotnico in se potem z M prijaviš. Zdaj prav konkretno bo pa sigurno kakšna druga punca znala povedati.

MinnieMe313, res da menstruacija zamuja že tri dni, a po treh negativnih testih nimam več upanja. Je bila deseti dan rahla črtica, ki je čez dva dni žal izginila… 😔

@Mihi 22 a si imela kaj izcedkov, krvavitve? Držim pesti, da čim prej dočakaš +

Nesrečnica, nič od nič… Predvidevam, da mi utrogestan bremza krvavitev. Ker dva testa dvomim, da bi zatajila, 12.dan pa sploh.

Bo treba počakati do ponedeljka, da dobim vse odgovore in se začnem skupaj sestavljati… Ne vem… Vse upe sva položila v tega🐧. O njem razmišljala in se pogovarjala dobri dve leti. Niti pomislila nisem, da ne bi uspelo. 😔 Ampak očitno tako more biti. Bo že čas pokazal, zakaj…

@Mihi 22 jaz sem imela kljub Utrogestanu izcedke in rahlo krvavitev, ko ni uspel sveži prenos, tako da mogoče pa ni še vse izgubljeno. Za teste sem pa brala, da so pri IVF velikokrat nezanesljivi, da je najboljše narediti krvnega

@sky90 meni ginekolog, partnerju osebni zdravnik, napise samo za gentsko kariotipizacijo; pripada po 3 neuspelih jvf ali 3 splavih. splosni zdeavniki dostikrat tega ne vedo, jaz semmmorala zdravnici od mojega to raLozit, potem jentakoj napisala.

@MinnieMe313, naj bo ta pingvincek zmagovalen!

@Nesrecnica
, srecno v sredo na UZ, naj bodo pogoji optimalni za prenos pingvincka:)

@Mihi
22, naj te jutri na krvnem pricaka lepo presenecenje!

Jaz imam jutri ponovni UZ in upam da bo koncno cas za stop injekcijo.

@Minnie Me, srecno in naj cim hitreje mine teh 14 dni. Drzim pesti 🤞❤

@Nesrecnica
, tudi tebi vso sreco na UZ in da se vse poklopi za prenos. 🤞❤

@Mihi
, velikokrat zal res utrogestan zavira M, tudi meni jo je, ampak saj ves, pri pingvinih naj bi bila vgnezditev kasnejsa, tako da je sigurno mozno tudi se kaksno pozitivno presenecenje. Drzim pesti, da se razplete v +. 🍀

Hvala punce 🙏❤️🍀 priznam, da ful polagam upanje na tega 🐧. Sem dosti bolj optimistična kakor lani pri svežem prenosu 😇 Je pa ena punca omenjala, da jo zelo boli spodaj od prenosa? Mene tudi non stop špika in boli celo tko zelo, da zelo težko stojim pa tud hodit ne morem preveč, par korakov in to je to. Pa nočem maratonov delat, ampak že do wcja it mi je problem 😔Vem, da je sicer šele drug dan, pa vseeno, upam da bo boljše 🤞

@Mihi22 držim pesti, da boš vseeno presenečena na koncu 🍀

@vrtnica_91 in @Fracek hvala,  v sredo imam v bistvu samo sprejem in UZ, prenos pa potem, če bo vse ok kakšen teden kasneje

MinnieMe313, ne vem zakaj nastane bolečina, je pa po prenosu pogosta. Tudi jaz sem drugi dan težko hodila, tretji dan pa je bolečina povsem izginila. Držim pesti, da bo tako tudi pri tebi. 🙏🍀 Pridno grej svojega 🐧in veliko počivaj 😊 

@Mihi22 hvala 🤗 sem mojemu rekla, da imam kavč in daljinca v roki na recept najmanj 3 dni 😂 Čeprav je to meni res težko, počivanje k si OK. Si pa s termoforjem grejem in je dosti boljše. Sem si pa tudi uredila zdj 14 dni 100% delo od doma (nič terena) tko, da za ziher fizično ne pretiravam 🙈

@Mihi22 in @Nesrečnica nestrpno pričakujem vajine rezultate 🙏🤞🍀

Živjo,

Ima katera v kratkem predvideno operativno histeroskopijo? Kako morate jemati kontracepcijske tablete?

Verjetno vas je velika večina to že prestalo. Kako poteka priprava na operacijo? Najbolj me je namreč strah narkoze, ker je še nikoli nisem imela.

Moji negativni testi žal niso lagali… 😔😢

Vsem čakajočim in upajočim želim veliko moči in poguma. 🍀

Jaz grem zaenkrat z možgani na pašo. Ne gre več…

@Trina187 glede narkoze te načeloma ne rabi skrbeti. Ko prideš v operacijsko te namestijo na stol ali mizo in dobiš kanalček v žilo. Potem ti dajo malo kisika in ti vbrizgajo zdravilo v žilo, malo se ti zvrti in pol zaspiš oz izgubiš zavest. Ko se zbudiš ti bo mogoče slabo (ni pa nujno) in boš malo omotična, pa nekje v roku 2h ur mine.

@Mihi22 žal mi je… Vzemi so čas zase, za žalovanje, potem pa upam, da se odločiš za nov boj…

Punce, a pred punkcijo še moraš it na hitri test v porodnišnico? V prvem postopku lani maja so nas poslali po UZ, preden ti dajo stop injekcijo sestre..

@Miracle2021439 kakor jaz vem te testirajo, če imaš anastezijo, mislim pa da moraš zdaj na Polikliniko, da ni več v stari porodnišnici (nisem pa 100%, konec oktobra je še bilo v stari porodnišnici). Jaz sem šla na dan punkcije na test.

v Ljubljani ne delajo hitrih testov pred punkcijo z lokalno. Moras pa imet PCT. Ne vem pa kako je ce imas anestezijo.

New Report

Close