Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@ (ne)srecnica, glede ostalih zadev, jaz sem po 4. postopku najvec naredila, da sem delala  RELAKSACIJO dnevno – ena punca mi je rekla, da po več postopkih zanosila, ko je redno hodila na neke treninge čuječnosti, meni se to ni dalo, pa sem si jan – aprila vrtela youtube meditacije in probala se vživet. Res so butaste stvari, tole dvoje mi je bilo še nakak OK in sem si rolala vsak dan..

Pred prenosom/ovulacijo:https://www.youtube.com/watch?v=qugNRFPipfc

Po prenosu/ovulaciji (si že noseč, če se prepričaš): https://www.youtube.com/watch?v=p39afBUYk7c

–        Med tem časom sem se tudi božala vsak večer po trebuhu in govorila: imam otroka. Zdi se butast, ampak se privadiš in začneš verjet v to (itak prideš do faze, ko itak misliš, da to ni mogoče, vsaj jaz sem, a se moraš dvignit). To sem v zadnjih dveh postopkih, s tem da sem v pravem: NOSEČA SEM – IN SEM RES BILA, pa je bila samo kemična, tako da sem potem zamenjala z bolj ziher afirmacijo – imam otroka ? Pač verjamem, da je tudi nekaj na mindsetu, kako imas misli nastimane . Se je pa težko prepričat pa verjet po vseh neuspešnih..

ella tereza hvala, bom preverila ? najprej pa odklop

Sreča ..

Ali imaš danes krvnega … :)?

Držimo pesti.

Ojla punce,

jaz se po kar dolgem času spet prikjucujem. Hodim na UZje za prenos zamrznjenčka. Sem bila včeraj, danes in jutri spet.. držite pesti, da jutri pa počijo folikli. A če jutri počijo, potem je v nedeljo transfer? Ali je kako drugače?

Upam na najboljše ?

Nisem šla vse nazaj brat …@(ne) srečnica si se potem odločila za še en postopek?

Močno držim pesti za vse, ki čakate, ste v postopku ??

@Pika1212 če ga jutri ne bo več bo prenos v nedeljo, ja. Vso srečo ?

Načeloma sva rekla, da ja, da ne smeva tako hitro obupati. Imam sicer občasno še pomisleke ampak do jeseni bom verjetno že ok. Zdaj tako čakam najprej datum pri svojem G, ker rabim novo napotnico in nov bris, potem bom čakala na termin za posvet v Leonišču, so mi pa tako že pred tem prenosom namignili, da če ne uspe bo jeseni nov postopek.

Pozdravljene .Evo dala kri seveda sem mogla doma naret digitalnega ki je pokazal +(2-3) in zdaj me kliče doktor in mi čestita da sem noseča ? Beta pa je bila 556. Saj nemorem verjet da mi je uspelo v prvo ? tako daa jaa tudi vsem vam želim da bo tako ?

Odgovor na objavo uporabnika
Mimi108, 30.05.2022 ob 09:57

Sreča ..

Ali imaš danes krvnega … :)?

Držimo pesti.

Sem ga imelaaa in je uspeloo? beta 556 ?

@Sreca2022 iskrene cestitke! ❤️ Kako lepo, da je uspelo v prvo!
Kaj je bil pri vama vzrok?

Čestittttke …

Ali si imela ET ali ETZ?

Plus_one, 30.05.2022 ob 13:06

@Sreca2022 iskrene cestitke! ❤️ Kako lepo, da je uspelo v prvo!
Kaj je bil pri vama vzrok?

Hvala .Pri nama oz pri meni bil vzrok en jajcevod vnet in odstranjen drugi neprehoden in neredne M.In hvala upam da bo vse ok čakam datum za potrditveni UZ

Mimi108, 30.05.2022 ob 13:13

Čestittttke …

Ali si imela ET ali ETZ?

Imela sem ET. Hvala ?

A si mela kakršnekoli znake?

Jaz 7 dni po ET nimam prav nobenega znaka …

Mimi108, 30.05.2022 ob 13:20

A si mela kakršnekoli znake?

Nič kaj razen 2 dni rahle krče in pa revs vsak dan sem spala čez dan pa prsi zmes bolele potem spet ne Sem pa res skos utrujena .

Jaz bi tudi samo spala …

Nekaj me je ščipalo po jajčnikih takoj na začetku, sedaj pa, kot da ne bi bilo nič …

Drugi teden imam potrditvenega, pa ne bom delala nobenega testa, sem se tako odločila.

Mimi108, 30.05.2022 ob 13:47

Jaz bi tudi samo spala …

Nekaj me je ščipalo po jajčnikih takoj na začetku, sedaj pa, kot da ne bi bilo nič …

Drugi teden imam potrditvenega, pa ne bom delala nobenega testa, sem se tako odločila.

Aja ja pri meni je bilo isto drugace pa tudi nič drugega.Jas sem mogla naret test sem ga naredla 7 dan je bla črtica ampak vseeno sem pa čakala da pa zdravnik reče da je uspelo ?in vso srečo boš videla da bo ??

Upam res, da bom v tistih 30% že prvič.

@mimi108 jst sm tut dns 7.dan po ETZ…tut nobenih znakou,razn 1.-2.dan mau spikanja…krvnega mam pa 7.6..test je biu dns negativn,tok da sm obupala.

Si mela ET al ETZ?

Imela sem ET prvič v 1. postopku.

A si v Mb ali v Lj?

New Report

Close