OBMP -IVF 2022
@Nesrecnica, res mi je zal, sem ves cas v mislih drzala pesti 🙁 samo ne zgubit upanja…drzi se❤️
@nesrecnica, ko zamenjas ime v @srecnica, bos privabila sreco. Garant. Mocno verjamem v to. Probaj, prosim te!!!
@ella tereza pa iskreno v tem trenutku res ne verjamem več, da je nekje tudi zame košček sreče, ki se mu reče otrok…
Mogoče bom čez nekaj dni, tednov, mesecev čutila drugače, čas bo pokazal…
Mandarina638, 27.05.2022 ob 07:55
@srec2022 krci so normalni, sploh na zacetku nosecnosti. Js sm jih imela celo prvo trimesecje + rjav izcedek vmes. Res je neugoden obcutek ampak razmisljaj pozitivno in da se telo navaja/prilagaja na novo vlogo.
Aha okej ja sem prvič v tem tako da je vse novo za mene in seveda prisoten strah ampak ja saj razmišljam pozitivno in mislim da bi moglo biti + ker črtica je lepa danes ? izcedka še pa zaenkrat nisem imela do danes še nič.hvala?
(Ne)srečnica, 27.05.2022 ob 12:58
Sreča2022 baje da orgazem povzroča krčenje maternice. V tujini sicer eni odsvetujejo, eni pa priporočajo. Sama poznam eno punco, ki je po svežem prenosu imela odnos in je uspelo, je noseča
Aha hvala. Ja saj ker jas glede na crtice mislim da sem in sem to hotla vedet ja ce lahko škodi ki da pride do splava ..in hvala za odgovor bova kar pocakala do ponedeljka in bova videla kaj bodo rekli potem.