Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@Nesrecnica, res mi je zal, sem ves cas v mislih drzala pesti 🙁 samo ne zgubit upanja…drzi se❤️

Spremljam tvojo zgodbo.

Prosim zamenjaj Name …

Ajej nesrečnica, žal je tudi meni. Jeseni v nov boj in nujno spremeni ime v Srečnica. Poglej, pri Sreci22 se je obneslo 🙂

Anonimno5683=Hana41

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5683, 26.05.2022 ob 16:18

Ajej nesrečnica, žal je tudi meni. Jeseni v nov boj in nujno spremeni ime v Srečnica. Poglej, pri Sreci22 se je obneslo 🙂

Jaa kaže da se je ampak ni se 100% da pa je res ..bomo videli ponedeljek ?

@Plus_one v tem trenutku tega še ne verjamem, sploh ne vem kaj bi še lahko naredila drugače, imela 3 prenose in niti enkrat + 🙁

Ne bom spreminjala imena, ker nimam razloga ?

Nesrečnica, žal mi je. Vztrajaj, nama je uspelo po desetem prenosu! ?

@Sp150 hvala. Ne bom še odnehala, dvomim pa da bom šla do 10 prenosov. Neuspeh preveč boli in te uniči psihično in fizično.

@nesrecnica, ko zamenjas ime v @srecnica, bos privabila sreco. Garant. Mocno verjamem v to. Probaj, prosim te!!!

@ella tereza pa iskreno v tem trenutku res ne verjamem več, da je nekje tudi zame košček sreče, ki se mu reče otrok…

Mogoče bom čez nekaj dni, tednov, mesecev čutila drugače, čas bo pokazal…

Danes ravno dobila posto da so od 7 zarodkov so mi 1 vstavili in 1 zamrznili ocitno je ostalih 5 “propadlo” tako da imava samo 1 ?. In ja mislim da bo ta prvi tapravi danes 11 dan crtica se vedno ampak imam pa nekakšne krče in me je že strah da nebi kljub temu da je črtica prisla M ju3 …

@srec2022 krci so normalni, sploh na zacetku nosecnosti. Js sm jih imela celo prvo trimesecje + rjav izcedek vmes. Res je neugoden obcutek ampak razmisljaj pozitivno in da se telo navaja/prilagaja na novo vlogo.

Mandarina638, 27.05.2022 ob 07:55

@srec2022 krci so normalni, sploh na zacetku nosecnosti. Js sm jih imela celo prvo trimesecje + rjav izcedek vmes. Res je neugoden obcutek ampak razmisljaj pozitivno in da se telo navaja/prilagaja na novo vlogo.

Aha okej ja sem prvič v tem tako da je vse novo za mene in seveda prisoten strah ampak ja saj razmišljam pozitivno in mislim da bi moglo biti + ker črtica je lepa danes ? izcedka še pa zaenkrat nisem imela do danes še nič.hvala?

Saj bi ti rekla, da se navadis ampak dejansko te skrbi celo nosecnost, se mi zdi da vedno bolj, tako da welcome to the club. ?

Mandarina638, 27.05.2022 ob 08:31

Saj bi ti rekla, da se navadis ampak dejansko te skrbi celo nosecnost, se mi zdi da vedno bolj, tako da welcome to the club. ?

Ja si kar mislim jaa ?

Jaz pa v novi postopek. Ponovno dolgi, punkcija bo nekje v začetku julija. Še katera z mano? ?

Punce mam eno vprašanje.Sicer sestra nam je tam vsem rekla da spolnih odnosov saj do testa krvnega nesmemo imeti.Kaj pa recimo samozadovoljevanje a je tud prepovedano ? Lahko kaj škodi slučajno.

Sreča2022 baje da orgazem povzroča krčenje maternice. V tujini sicer eni odsvetujejo, eni pa priporočajo. Sama poznam eno punco, ki je po svežem prenosu imela odnos in je uspelo, je noseča

(Ne)srečnica, 27.05.2022 ob 12:58

Sreča2022 baje da orgazem povzroča krčenje maternice. V tujini sicer eni odsvetujejo, eni pa priporočajo. Sama poznam eno punco, ki je po svežem prenosu imela odnos in je uspelo, je noseča

Aha hvala. Ja saj ker jas glede na crtice mislim da sem in sem to hotla vedet ja ce lahko škodi ki da pride do splava ..in hvala za odgovor bova kar pocakala do ponedeljka in bova videla kaj bodo rekli potem.

New Report

Close