OBMP -IVF 2022
Punce, eno vprasanje… zdaj ze od petka ne vstavljam Utrogestana, ker je krvni bil negativen, v nedeljo dobila M. Urin mi se full ima po Utrogestanu. Je to mozno? Isti vonj kot takrat,ko sem ga vstavljala.
Je pa M ta mesec full mocna in krci bili nenormalni 3 dni. Sem mislila,da bom morala na bolnisko. Kriza. Pred prenosom dolgo nisem imela takih krcev, zdaj je pa bila kriza. Danes je boljse.
Tatjana176, 25.05.2022 ob 21:41
Hana41 stara sem 45let.imela 1postopek in 1zarodek vstavljen 3dan zal se ni prijel…v mb so mi rekli da po 46 letu nedelajo vec postopkov..
Mene so dali v dolgi postopek in so spunktirali ful več jajčec kot v kratkih postopkih. Pomoje bi tudi v tvojem primeru bilo tako bolje, sploh če si zdaj imela kratkega. Poročaj in srečno?
@Nesrecnica, drzim pesti, da danes docakas + novice ?
@Fracek se zavedam da je praktično nemogoče, ampak upanje umre zadnje ?
@Nesrecnica držim pesti danes za tebe ??
No tako, kri sem oddala, ob 13h moram poklicati za rezultat. Sem pa povedala, da sem imela 11 dan – test, pa je rekla sestra, da je vseeno še možno, da bi bil na krvnem + ?
Sicer ne skrbi ker mi je padla temperatura, ampak drugih znakov, da bo M pa nimam. Danes me križ boli, pa slabo mi dela (živci).
Sem povedala tudi sestri, da sicer pričakujem -, upam pa da na +.
Bo kar bo, javim popoldan.
Anotherbaby, Kaja je napisala:
Oh punce … krvni tut negativni ;(( konec upanja.
cakam da se zacne menstra, pol pa naprej. Cist sem ze izmucena, na trenutke apaticna in ne vidim vec smisla. Strah me je vsakega novega poskusa. Vcasih se mi zdi kokr da tudi zelje nimam vec, ker sem tako ali tako prepricana da ne bo nic…
pa tokrat sem bila res mirna, se tsh sem uspela spravit pod 2.
Pa me zanima, kako ji je to uspelo (s pomocjo terapije ali pomaga hrana, stil zivljenja…)ker kljub temu, da sem na Euthyrox 50, TSH imam >3 in nikakor ne gre dol. Hvala
Nesrečnica, 26.05.2022 ob 08:53
No tako, kri sem oddala, ob 13h moram poklicati za rezultat. Sem pa povedala, da sem imela 11 dan – test, pa je rekla sestra, da je vseeno še možno, da bi bil na krvnem + ?
Sicer ne skrbi ker mi je padla temperatura, ampak drugih znakov, da bo M pa nimam. Danes me križ boli, pa slabo mi dela (živci).
Sem povedala tudi sestri, da sicer pričakujem -, upam pa da na +.
Bo kar bo, javim popoldan.
O superr. In res držim pesti da bo en velik + ??? To pa ti verjamem da živčki delajo . Jas sem danes ponovila test 10 dan in je mocnejša črtica kot 7 dan tako da upam na najboljše .Sicer imam neke rahle krče danes M bi naj dobila 28.5 zaspana sem nonstop pa prsi zjutraj sem imela cist take zdaj pa so spet napete in bolijo.
Nesrečnica, 26.05.2022 ob 11:08
@Sreča2022 ja, če je lep + na urinskem testu človek veliko lažje čaka tale rezultat, če pa imaš rahel + ali pa celo – pa je tole čakanje res grozno, ker iskreno bi rada samo vedela, da lahko grem naprej, pa naj bo + ali –
Vem ja se strinjaam res je. Pac mam neko upanje da je ampak saj ves toti testi tud včasih niso zanesljivi mi je kazalo že tudi lazno pozitivne tako da ja . Bom videla v ponedeljek ko bom naredla CB digitalnega.Verjamem uoam da prejmeš dobro novico ?
@Nesrecnica zal mi je ? Bo drugic pa uspelo ❤️