OBMP -IVF 2022
vita43, 25.05.2022 ob 13:47
Pozdravljene.
Je imela katera na krvnem testu nizko vrednost Beta Hcg pa se je potem vseeno nosecnost nadaljevala?
Danes sem imela krvni test pa je bilo 29.6 E/L. Osebna ginekologinja je rekla da ne ve. Da naj sporocim naprej v MB.
Kaj doma si delala kaki test kak ti je kazalo ? Jas to sicer nevem bo ti kakšna druga odgovirla sama cakam na krvni test 30.5 ga mam
@sreca2022 ne ne, tudi test je bil 7 dan negativen, ampak vseeno upaš do zadnjega, ker jih po 7 dnevu nisem več delala, pa prsa so me ves čaa bolela(no en dan so malo uplahnila, pol pa spet..) Zato sem po tihem upala.. Ti ne skrbi!
@vita43 vse kar je nad 40E je nosečnost, kar je pod pa kot pravi tvoja ginekologinja, sporoči v MB. Verjerno boš čez kakšen dan krvni ponovila, pa držimo pesti, da se bo podvajala beta. ?
@Sreča2022 v pon in tor sem delala test doma pa je bil +, sicer bolj rahla crtica.
Srečno tebi ??
@Anonimno 2635 hvala za odgovor. Sem jim pisala, predvidevam da jutri dobim odgovor.
@anonimno 2635 aja tudi ja seveda ja imaš upanje do zadnjega ne. Res mi je žal za tebe ampak verjemi boš enkrat tudi ti zagledala svoj + . Ja kljub crtici ki se danes vidna me vseeno skebi saj veš nikoli se ne ve do krvnega je še pa kar 4 dni .in upam da 28 ne dobim M.sicer imam pa tak neredne cikle mi je tudi zamujala za 14 dni.bomo videli zaenkrat mi dobro kaže ampak vrselila se bom ko bo res uradno da pa je to to.
vita43, 25.05.2022 ob 14:26
@Sreča2022 v pon in tor sem delala test doma pa je bil +, sicer bolj rahla crtica.
Srečno tebi ??
@Anonimno 2635 hvala za odgovor. Sem jim pisala, predvidevam da jutri dobim odgovor.
Aja si delala ohjoj ? res škoda . ja hvala pri meni se je vedno crtica danes 9 dan ampak ja bomo vidli .Sem v mb in mi je rekla da preden grem na krvnega pondelek moram doma narediti CB digitalnega.
Pozdravljene
Sama sem se iz lj prestavila v mb ker so mi odklonili nadaljne postopke zaradi let.Zdaj v mb sem ze dala kri za hormone in imela ze UZ rodil.Dr me klicala da ze dala na konzilij ampak imam 22.7 sele branje..Ali mi lahko poveste kako to poteka v mb in kok casa se caka da gres dejansko v postopek.
Cestitke za vse +
Tatjana176, 25.05.2022 ob 14:45
Pozdravljene
Sama sem se iz lj prestavila v mb ker so mi odklonili nadaljne postopke zaradi let.Zdaj v mb sem ze dala kri za hormone in imela ze UZ rodil.Dr me klicala da ze dala na konzilij ampak imam 22.7 sele branje..Ali mi lahko poveste kako to poteka v mb in kok casa se caka da gres dejansko v postopek.
Cestitke za vse +
Jas sem odkar sva mela prvi posvet lani aprila in vse preiskave potem se operacija novembra decembra sem bila vpisana v cakalno vrsto in prisla na vrsto marca letos.zdaj pa prvi postopek za mano in lepo cakam ce bo + ?
@vita43 to je ravno na meji, običajno naročijo ponovni test čez 2 dni, da vidijo, če se beta podvaja. Pri nekaterih se je končalo žal s ss, pri nekaterih je pa potem nosečnost do konca bila ok, ni pravila.
Vso srečo ?
Jaz grem jutri na krvnega, pa tako pričakujem, da bo -, če pa bo po kakšnem čudežu + (kljub – 11 dan po prenosu) bom pa skakala od veselja. M pa nisem dobila, niti izcedkov kakor v prejšnjih prenosih
Nesrečnica, 25.05.2022 ob 14:55
@vita43 to je ravno na meji, običajno naročijo ponovni test čez 2 dni, da vidijo, če se beta podvaja. Pri nekaterih se je končalo žal s ss, pri nekaterih je pa potem nosečnost do konca bila ok, ni pravila.
Vso srečo ?
Jaz grem jutri na krvnega, pa tako pričakujem, da bo -, če pa bo po kakšnem čudežu + (kljub – 11 dan po prenosu) bom pa skakala od veselja. M pa nisem dobila, niti izcedkov kakor v prejšnjih prenosih
@nesrečnica želim ti vso srečo jutri ??
Sreca2022, vse najboljše.
Tatjana, koliko si pa stara? Ne zanima, kje potegnejo črto. Sklepam, da si že bila v postopkih, si prišla do zarodkov, kakega + na testu? Sklepam, da bi mene tudi zavrnili, če ta postopek je uspe, bom pa že 43 letos.
anonimno2635, žal mi je 🙁
Vita, jaz bi tudi čez dva dni še en krvni delala, v istem laboratoriju pa stiskam pesti, da se podvoji
Hana41, 25.05.2022 ob 17:25
Sreca2022, vse najboljše.
Tatjana, koliko si pa stara? Ne zanima, kje potegnejo črto. Sklepam, da si že bila v postopkih, si prišla do zarodkov, kakega + na testu? Sklepam, da bi mene tudi zavrnili, če ta postopek je uspe, bom pa že 43 letos.
anonimno2635, žal mi je 🙁
Vita, jaz bi tudi čez dva dni še en krvni delala, v istem laboratoriju pa stiskam pesti, da se podvoji
Hvala ?