Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@Kaja464, zal mi je.

Nekaj me pa zanima. Ali bos ze z junijsko M napisala mail za nov transfer ali pa bos pocakala na julij?

Sama ne vem,kaj naj naredim, ker se verjetno zadnjic s sestro nisva dobro razumeli. Mi je pa rekla, da v MB avgusta ne delajo prenosov.

Ja @Hana41 malo še, rok imam naslednji teden 🙂 Pa ne vem točno kaj bodo sedaj, v petek sem bila v Mb vse ok, celo pritisk pa je rekla, da svetuje naj se počaka na naravno. Jutri imam pri nas pregled pa bom videla kaj bo rekla, zdaj me niti ne skrbi več tako, saj je samo še dobrih par dni razlike. Imam pa spet v četrtek oddajo krvi za širši pregled rezultatov in v petek spet Mb, tako da bomo videli. Bom pa vseeno bolj poslušala osebno ginekologinjo pa četudi bi se odločila za sprožitev, razlike je samo par dni, poleg tega si je v Mb vzela glih enih 5 minut časa zame, pregledala pa me je s tremi potegi po trebuhu. Tako, da bom videla kaj bodo jutri predlagali, počutim se še čisto ok, še sama ne morem verjet, kako hitro sedaj bežijo dnevi.

Razumem te@Nesrečnica ampak le vztrajaj in pojdi v jeseni še enkrat. Jaz sem recimo imela nekej v tretjem postopku tako žive sanje o tem, da sem rodila, celo o tem kako mi mleko teče iz prsi, da ko sem se zbudila sem šla tipat po majici. Pa je še moral minit en čas, da sem prišla do pozitivnega rezultata. Pa sanjalo se mi je tudi, da mi je moja, že pokojna babica pokazala koledar, kjer je bil napisan mesec maj in nekaj o otroku pa sem bila takrat prepričana, da bom zanosila, ker sem imela ravno maja postopek pa ni uspelo. Je pa zato leto dni kasneje zdaj tako blizu, da bom mogoče meseca maja rodila.

@Anonimno2635…kaj naj rečem…hvala za te besede…

@marsena2 ja tako močne so želje, da vplivajo tudi na podzavest in na sanje. Vesela sem, da se bodo tvoje v kratkem izpolnile in močno upam, da se bodo tudi moje, upam da kmalu…

Gina123, nekak mi noče objaviti napisanega… ??

Danes sem imela punkcijo… 7 celic… ? Enako kot v prvem postopku… Prenos imam v nedeljo, točno 3 leta in 2 dni po prenosu, v katerem sem dobila hčerkico?

Pa ti? Kako daleč si?

Broccoli,

jas sem v mb, in so mi rekli po krvnem pred tednom dni, da se moram za potrditven uz prijavit pri svoji gin,in jim po pregledu javit izvid.

Kaja464, žal mi je. Upam, da se kmalu pobereš, danes je pa sigurno težko, večji na nas je šla čez to, kar doživljas ti.

Meni je Res rekel, da imam 1%, da zanosim. Pa nisem obupala in šla, ampak vztrajala in zaenkrat dobro kaže. Bomo pa videli, do 40. tedna je še zelo daleč.

🙁 🙁 poskušaj ostati optimistična.

Me pa zanima, kako ti je uspelo spraviti TsH pod 2? Jaz imam identicne tezave s Tsh in nikakor mi ne gre. Hvala ti.

Pozdravljene, vse katere ste zagledale +, kdaj ste prisle na potrditveni UZ v Lj? Po koliko tednih?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1777, 24.05.2022 ob 18:15

Pozdravljene, vse katere ste zagledale +, kdaj ste prisle na potrditveni UZ v Lj? Po koliko tednih?

Cca 3 tedne, samo so bili prvomajski prazniki vmes, mogoče je sicer kaj prej, bodo druge se povedale

Js sm ga imela po slabih treh tednih, mislim da nekje 17.,18. dan. Vem da sem bila noseca 7t1d.

Hana, Manderina hvala vama za odgovor. Krvnega imela 20. 5, pa me zanima kako naprej. Datum vrjetno dobim po pošti a, ne?

hejlaa. Evo od 7 dneva delam teste in naj nebi bila crtica vsak dan mocnejsa moja je oba dni ista dsnes semizdi da je za odtenek svetlejsa kot vceraj.pa je 9 dan.Mislite da to sploh kaj pomeni v dobri smeri.. vsem zelim veliko + ??

@Sreča2022 hormon se naj bi podvajal na 2 dni, torej bi vsaka 2 dni naj bila močnejša črtica. Zdaj če delaš test vsakič ob isti uri si mogoče tokrat več pila in je bolj razredčen urin. Dokler ne krvaviš ni razloga za paniko. Jaz bi ti svetovala, da se prepustiš in sprostiš, ker s tem testiranjem se samo v stres spravljaš in to ni dobro ne zate, ne za plod. Ali pa pojdi samoplačniško na krvnega, da se boš pomirila.

@Nesrečnica ja saj zato delam ga zjutraj kak se zbudim tako da ne pijem nič prej . Ja saj vem ampak danes sem morala naret ko pa mam roj dan hehe ? in ja vem da bi se naj ampak ja vazno da crtica je in upam da bo vse ok ?? saj se samo 4 dni in potem grem na krvnega. Mam sicer digitalnega doma ampak nekak neupam ko nevem kaj bom zagledala.

Malo me skrbi ker pac vseeno sem brez jajcevoda desni je pa itak neprehoden. Zato da ni to kje drugje ampak bomo vidli krvavim se nič 28 pričakujem M in upam da je nebo . ?

Anonimno 1777, 24.05.2022 ob 22:08
    Hana, Manderina hvala vama za odgovor. Krvnega imela 20. 5, pa me zanima kako naprej. Datum vrjetno dobim po pošti a, ne?

Ja datum dobis po posti, po potrditvenem UZ pa kontrola oz. pregled pri svojem G cez cca. 14 dni, ki te itak vodi naprej. Srecno ?

Quinn  hvala za odgovor

@Sreča2022 to pa tako ne moreš vedeti, če ne krvaviš in če te nič ne boli naj te ne skrbi. Jaz ko sem imela IMN sem krvavela skoraj 3 tedne in imela krče kar hude. To se najbolj vidi če se beta ne podvaja, samo to je pa na krvnem, urninski testi niso tako natančni.

Nesrečnica, 25.05.2022 ob 08:17

@Sreča2022 to pa tako ne moreš vedeti, če ne krvaviš in če te nič ne boli naj te ne skrbi. Jaz ko sem imela IMN sem krvavela skoraj 3 tedne in imela krče kar hude. To se najbolj vidi če se beta ne podvaja, samo to je pa na krvnem, urninski testi niso tako natančni.

Ja res jee .sem brala da boli ja in da krvaviš. Zaenkrat nic razen res vsak dan spim saj 1 uro ker sem ful utrujena druga pa nic vse normalno . Ja seveda krvni je itak ja da pokaze res saj bo bom vidla ponedeljek kaj bo ?

Živjo, je katera tukaj, ki je vključena tudi v postopek PGD, da si podelimo kako informacijo? 🙂

New Report

Close