OBMP -IVF 2022
Nesrečnica, 20.05.2022 ob 03:48
@Mucika990 v MB se zadnje čase pogosto dogaja, da ne dobijo rezultatov iz laboratorija v istem dnevu, pa sporočijo naslednji dan. Bi rekla z da do klica nadaljujete z Utragestanom, boljše en dan preveč kot en dan premalo.
Pri meni tudi danes -, tako da nič ne kaže, da bi si res lahko spreminjala vzdevek ?
SEm kar nadaljevala. Boljse dlje casa kot pa da bi bilo potem kaj narobe, ce bi prenehala in sem slucajno noseca. Upam,da bodo danes klicali. Ce ne, pa ne vem, kaj naj naredim.
Upam,da je pri tebi lazni minus.
@Ananaska2, ne to pa nisem preverjala. Bom pocakala do avgusta, da vidm kaj bodo rekli, res se mi zdi neumno placevat, sam ce mislijo prestavljat in vlect eno leto, pa tudi ne bom cakala.
@Nesrecnica, upam, da je bilo samo prezgodaj za test, in da vseeno zagledas svoj plusek. ❤️
Pozdravljene punce! Kako ste?
Pogosto vas spremljam. Danes sem 8 dan po ETZ iz 4 postopka. To je moj 6 prenos, ampak tudi tokrat z vcerajsnjim jutranjim urinom(dan 7) negativen. Ne vem vec kaj naj! Nimam vec volje in od vseh teh hormonov ne prepoznam vec svojega telesa. Plus sem zagledala samo po prvem postopku, po katerem se je nosecnost koncala v 7 tednu, ko na UZ ni bilo utripa. Sledila je abrazija. Od takrat se noce in noce peijet. Do zamrznjenckov sem prisla le v zadnjih dveh postopkih. Od zasnjega mi je ostal eden. Po poletju poskusim se z njim, v upanju da se bo le obdrzal. Sem sicer ze 40+ in obupavam. Mogoce grem še v en postopek in zakljuciva. No pa sem malo pojamrala ☺️
Vsem, ki ste dočakala svoj plusek, zelim srecno do konca on da stisnete svoje dojencke!
Ostalim pa dosti moči!
Lep vikend ?
@Anonimno 2635 ponovi test čez par dni, 7 dan je dejansko zelo redko že pozitiven test. Ven pa kako je s temi razočaranji, sem po tretjem prenosu v prvem w in zaenkrat noben uspešen 🙁 jaz že zdaj razmišljam, če bi sploh šla še enkrat celi postopek skozi…
@nesrecnica kot si sama napisala nekaj objav nazaj, 7 dan bi se ja moralo ze kej pokazat.. in se strinjam s tabo.. ceprav bi najraje (za naju obe) videla, da bo krvni le pozitiven. Ampak zal dvomim-če ni pač ni. V prvem, takrat uspešnem prenosu, je bila črtica lepo vidna 7 dan.
Vsekakor sporočim v primeru preobrata ☺️
@Anonimno 2635 jaz sem sicer pisala za 9 dan, ampak kakor berem je v tujini to najbolj zgodnji datum za krvni test, je pa res da nekaterim puncam pokaže pozitivno urninski test že 7 dan. Odvisno je tudi od tega kdaj se vgnezdi in pa kako hitro HCG narašča.
Nesrečnica, 20.05.2022 ob 19:56
@Anonimno 2635 jaz sem sicer pisala za 9 dan, ampak kakor berem je v tujini to najbolj zgodnji datum za krvni test, je pa res da nekaterim puncam pokaže pozitivno urninski test že 7 dan. Odvisno je tudi od tega kdaj se vgnezdi in pa kako hitro HCG narašča.
@nesrecnica A ja, sem mislila da si omenjala 7 dan.. kakorkoli, sej ves, še vedno upam ampak dvomim.. Ne vem kako je pri tebi-jaz imsm tipicen pms, tako da ??
@Anonimno 2635 sem delala prvi test 7 dan ja, samo nisem ravno pričakovala, da bo kaj takrat. Jaz nimam pa nobenih znakov za M zaenkrat, niti PMS ?
Sreča2022, 20.05.2022 ob 13:51
@Mucika990 oh zal mi je za tebe 🙁 pa andoma ko si delala test tudi – pokazalo?.ja to pa nisem sigurna .kdaj pa pričakujes M ?
DOma sem delala test 9. dan in je bil negativen.
Me je sestra po tlf vprasala, ce sem krvavela kaj, da je negativno. Pa nisem nic in je bila malo presenecena.
Zdaj bi ze M morala dobiti, vendar jo verjetno Utrogestan stavlja… upam,da bom zdaj cimprej, da se mi potem junija normalizira M
Nesrečnica, 20.05.2022 ob 22:09
@Anonimno 2635 sem delala prvi test 7 dan ja, samo nisem ravno pričakovala, da bo kaj takrat. Jaz nimam pa nobenih znakov za M zaenkrat, niti PMS ?
ISto jaz nisem nic imela, zato sem pa mislila, da bo pozitivno
Krena757, 19.05.2022 ob 15:01
@Hana in @Scorpionka. Jaz imam še vedno cele dneve grozno slabost. Bruham vsaj 1x dnevno in to samo kislino. Komaj živim tako mi je slabo. V službi pa še ne upam nič povedati, ker sem ravno po izteku poiskusne dobe in zato res trpim in se mučim preživeti vsak dan.Kile mi noro rastejo, ker če nisem skoz popolnoma sita potem bruham. No sedaj tudi to ne pomaga več. Drugače pa jem še vedno Estrofem, ki mislim, da je krivec za mojo slabost. Utrogestan pa ta teden samo1x zvečer, ker mi je že na potrditvenem rekla, naj en teden šejemljem 2x na dan in potem še 1x na dan do porabe škatlice. Mepares muči estrofem in res bi najraje kar nehala to jemati.
Kako daleč sta vidve po izračunu? Meni je moja gin rekla da imam predviden rok 10.12, na potrditvenem pa je rekla 20.12. In zato sploh ne vem kako si šteti tedne. Komaj čakam 27.5. da vidim, če je vse OK in kako daleč sem.
Nuhalno pa imam že 31.5.2022. Kako to, da jo imaš @Hana šele 8.6?
@Fracek zate mi je pa res ful hudo ker sem bila v isti situaciji že tudi jaz. Probaj se malo distancirati, spočiti in malo delati na sebi. Saj veš, zdravje je prvo.
Punce vsem želim lepe novičke kmalu in stiskam pesti.
Ja, uboga reva. Pa saj če si po poizkusni dobi, so ti dali pogodbo?
Jaz imam glede na izračun pdp 15.12., glede na meritve 14.12.
Nuhalno imam pa, ko bom 12t6d, saj to je še okej?
Mucika, žal mi je za minus.
Navijam pesti za Nesrečnici, anonimno2635 in sreco22.
Anonimna2635, pa si že dala kake orenk preiskave skozi, glede na to, da si že v četrtem postopku?
Jaz imam sicer občutek, da grejo vseeno pri starejših hitreje procesi, ker je kao kriva starost in potem še pač poskuša, če bo le po kakem naključju dovolj kvaliteten zarodek. Tudi na kake dodatne preiskave mene niso dajali, ker pač, prestara.