Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – 2025

OBMP – 2025

Odgovor na objavo uporabnika
soncek2504, 25.01.2025 ob 11:13

Bibi8 uh to pa je res veliko celic! Jaz se trudim res veliko pit in počivat, ker je občutek grozno neprijeten. Se mi zdi da me bo kar razneslo sploh na desni strani, ki se baje bolje odziva na terapijo. Ampak ko pomislim zakaj to počnem je seveda vredno. Sem pa že na kontracepcijo, ki sem jo morala jemat pred terapijo precej odreagirala in je bilo kar pestro tako da se mi je zdelo da bo tako tudi pri inekcijah. Se mi moj kar malo smili 😁

Sunshine*146 koliko od teh pa so potem punktirali? Mogoče pa bodo jutri že res dovolj veliki za stopko 🍀

Srečno vsem! 🍀🍀🍀

Pri meni so potem dobili 11 celic, če je bil še kak folikel prazen pa nevem.  😊 Nisem potem spraševala koliko foliklov je bilo vse skupaj.

cakanjemeunicuje, 25.01.2025 ob 14:09

Ojla punce,za vse mocno stiskam pesti,da nam rata in vse zagledamo + 🙏🏽🩷

Jaz imam krvnega 3.2 (zamrznjencek-Postojna)

Danes je 5/ti da od prenosa in se mi vrti za znoret,prsi bolijo samo na dotik,v trebuhu pa eni cudni krci-tko k da bi dobila ampak veliko blazji,lulam veeelikokrat in kaj mi je najbolj cudno je to da me zasaraufa v trebuhu,tecem na stranisce in ne morem naredit nic 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️.Ne vem kaj nej si mislim,ampak vem da bom znorela do krvnega-razmisljam v Ponedeljek zacet z testi 😀

Drzim pesti!  😉🍀

sunshine*146, 25.01.2025 ob 14:23

Drzim pesti!  😉🍀

Hvala,enako 🍀🩷

Punce malo pomoci rabim..v sredo sem imela prenos in do danes nobenih znakov, zdaj se pa opazila rjav izcedek, torej 4. dan😏 je za menstruacijo prezgodaj?

bibi8, 26.01.2025 ob 17:11

Punce malo pomoci rabim..v sredo sem imela prenos in do danes nobenih znakov, zdaj se pa opazila rjav izcedek, torej 4. dan😏 je za menstruacijo prezgodaj?

Mislim da je se prezgodaj za M, ce se ne motim so najbolj kriticni dnevi okoli 10. dneva po prenosu.

Potem lahko upam da je kaj povezano z vgnezditvijo😊 to cakanje in analiziranje vseh stvari, ki so malenkost drugacne kot ponavadi je grozno😵‍💫

Pozdrav, Mi lahko kdo opiše kako poteka prenos zamrznjenih zarodkov v Mariboru.

Zdravo,

A menstruacija nastopi kljub uporabi utrogestana?

Katcha, 27.01.2025 ob 10:43

Zdravo,

A menstruacija nastopi kljub uporabi utrogestana?

Pri meni je. Sicer lahko malenkost zavira za kasen dan, ampak v nedogled ne.

Koliko dni po Utrogestanu ste dobile M, tiste ki ste z njim prenehale?

Meni pri svežem ni nikoli zaviral,pri zamrznjenčku pa vedno…tam dva dni po prenehanju se je ponavad ulilo

Anonimno 3903, 27.01.2025 ob 11:34

Pri meni je. Sicer lahko malenkost zavira za kasen dan, ampak v nedogled ne.

Jaz sem dobila v 2 neuspesna postopka vsakic na datum,ampak sem brala da lahko zavira.

Kje ste punce k cakate na krvnega?Kako ste?Jaz sem cist razocarana  ker  nimam vec skor nic bolecin,samo joske me se maal na dotik bolijo,danes je moj 7 dan po prenosu zamznjencka(v naravnem ciklu) 3.2. morem dat kri-ce ne dobim 😔

cakanjemeunicuje, 27.01.2025 ob 13:05

Jaz sem dobila v 2 neuspesna postopka vsakic na datum,ampak sem brala da lahko zavira.

Kje ste punce k cakate na krvnega?Kako ste?Jaz sem cist razocarana  ker  nimam vec skor nic bolecin,samo joske me se maal na dotik bolijo,danes je moj 7 dan po prenosu zamznjencka(v naravnem ciklu) 3.2. morem dat kri-ce ne dobim 😔

Sem hotla ze danes test naredit ampak ne upam 😞😏

cakanjemeunicuje, 27.01.2025 ob 13:07

Sem hotla ze danes test naredit ampak ne upam 😞😏

Ne sekiraj se glede znakov, ker je pri vsaki drugače. ☺️ S testom pa bo jaz na tvojem mestu še kakšna dva, tri dni počakala. ☺️ Jaz ga sicer ne bom delala, bom počakala na krvnega v sredo.

sunshine*146, 27.01.2025 ob 13:12

Ne sekiraj se glede znakov, ker je pri vsaki drugače. ☺️ S testom pa bo jaz na tvojem mestu še kakšna dva, tri dni počakala. ☺️ Jaz ga sicer ne bom delala, bom počakala na krvnega v sredo.

Hvala za nasvete,ko bi jaz magar bila tako pozrpezljiva pa pocakala do bete,ampak vem da ne bom zdrzala. Sem ze oropala lekarno 😁

cakanjemeunicuje, 27.01.2025 ob 13:40

Hvala za nasvete,ko bi jaz magar bila tako pozrpezljiva pa pocakala do bete,ampak vem da ne bom zdrzala. Sem ze oropala lekarno 😁

Hehe ma si mislim zdaj je kot je, bo čez dva dni verjetno enak rezultat kot bi bil danes. 😃 Upam, da nas kmalu razveseliš z veselo novičko! 🍀

Jaz imam 6.2 test…in niti enega znaka.. vceraj mogoce dva krca oz. Kot bi me nekaj spiknilo to je to drugace pa cisto vse normalno 🤷‍♀️ sem se od srede do danes sekirala  ..zdaj pa kar bo bo😅 nic vec ne morem naredit

sunshine*146, 27.01.2025 ob 13:49

Hehe ma si mislim zdaj je kot je, bo čez dva dni verjetno enak rezultat kot bi bil danes. 😃 Upam, da nas kmalu razveseliš z veselo novičko! 🍀

hvala in jaz pricekujem same lepe novice od vseh 🍀🍀🩷 Grem zdej mal jokat 😁

bibi8, 27.01.2025 ob 13:51

Jaz imam 6.2 test…in niti enega znaka.. vceraj mogoce dva krca oz. Kot bi me nekaj spiknilo to je to drugace pa cisto vse normalno 🤷‍♀️ sem se od srede do danes sekirala  ..zdaj pa kar bo bo😅 nic vec ne morem naredit

A tuki se ocitno samo jaz sekiram 😂Jaz sem imela vse “simptome” zdej pa nic vec 🤷🏻‍♀️

cakanjemeunicuje, 27.01.2025 ob 14:01

A tuki se ocitno samo jaz sekiram 😂Jaz sem imela vse “simptome” zdej pa nic vec 🤷🏻‍♀️

Ma ne saj meni tudi ni vseeno, samo vem pa, da nima vpliva na izid. 🙈 Upam samo na najboljše. ☺️ Glede teh simptomov pa je moje mnenje, da so takoj po transferju mogoče malo nerealni in so vpliv vseh injekcij itd. In da se pravi, če se pokažejo kasneje. Nekatere pa tudi med nosečnostjo nimajo posebnih simptomov. ☺️ Ker mene so recimo prsa cel postopek bolela pa vem, da takrat nisem bila noseča. 😃 Vem, da naša situacija ni enaka ženskam, ki spontano zanosijo ampak tudi pri njih se znaki velikokrat pojavijo komaj po pozitivnem testu. ☺️ Saj potek nosečnosti je konec koncev enak, pri nas je samo ta vgnezditvena faza krajša. Nevem moje razmišljanje, zato se preveč ne zanašam na te znake. ☺️ Saj če malo bereš forum vidiš, da koliko je žensko toliko je skoraj znakov in simptomov. 🙈 Tako, da samo mirno, dokler ni menstruacije je vse okej, najbolj zanesljiv pa bo tako test. ☺️ Držim pesti! 🍀

New Report

Close