OBMP – 2025
Živijo, na Leonišču sva v obravnavi pri dr. Aleksander Andjelić in imava zelo dobro izkušnjo, je strokoven, profesionalen in prijazen, tako da toplo priporočam. Na pregledu sva bila v začetku julija, pred koncem julija je konzilij že odobril postopek, obvestilo pa sva prejela mesec za tem. Septembra bi že lahko začela s postopkom, ampak sva morala prestaviti, tako da sva ravnokar začela. Nisem pa prepričana, če igra starost vlogo pri čakalni dobi (41).
Za enkrat nimam slabe besede za postojno…dr. Gornik je res zakon…še noben do sedaj v 6postopkih se ni tako poglobil…zanimalo ga je čisto vse od.prvega prenosa naprej pa sem jih mela že 15… sva bla že skoraj odloćena za tujino in darovano celico…ampak mi kar ni dalo miru tako da gremo še enkrat probat pri nas.. v postojin je cena 2500ne glede na protokol.. predlagal mi je dolgega in dal inekcije ki naj bi bile najboljše pergoveris(so tudi najdražje) tko da dejansko je gledal name ne pa na njihovo korist… kljub temu da sva samoplačnika nama je dal na zzzs še enkrat pregledat hormone in njemu spermiogram… moj amh je kar poskočil iz 0.72 na 1.15… spermiogram pa tud odličen prej je mel morfologijo 2% zdej pa 5%… tko da upam da se bo neki izciml iz tega… tolk dobrih izvidov ße nisva mela v 6 letih…
Jaz imam sicer 30.1. krvni, vendar sem danes, na 8. dan naredila test in zagledala velik minus – pričakovano. Pa se je končal moj drugi postopek in verjetno je to, to. Trenutno nimam niti volje, ne moči za nov postopek, saj sem v obeh sicer pridelala dosti celic iz katerih pa so nastali slabi zarodki. Nevem, ali naj sploh še vztrajam, smpak glede na to, da se mi je to že drugič ponovilo, mislim da nima več smisla.
Mogoče katera ve, katera je št. za Ljubljano, na katero se pokliče, da me ne bo na krvni?
fruty9, 23.01.2025 ob 20:29
Jaz imam sicer 30.1. krvni, vendar sem danes, na 8. dan naredila test in zagledala velik minus – pričakovano. Pa se je končal moj drugi postopek in verjetno je to, to. Trenutno nimam niti volje, ne moči za nov postopek, saj sem v obeh sicer pridelala dosti celic iz katerih pa so nastali slabi zarodki. Nevem, ali naj sploh še vztrajam, smpak glede na to, da se mi je to že drugič ponovilo, mislim da nima več smisla.
Mogoče katera ve, katera je št. za Ljubljano, na katero se pokliče, da me ne bo na krvni?
A ni 8. dan se morda malo prehitro za test? Pomoje se to nič ne pomeni. Kaj pa če vseeno počakaš na krvnega tako kot so te naročili?
Morda bo pa tokrat drugače
fruty9, 23.01.2025 ob 21:05
Hvala za vzpodbudo, ampak do sedaj je bilo v vseh 4. postopkih, ki so bili neuspešni – enako in tudi sama se kar dobro poznam. Ko sem prvič zanosila s pomočjo Klomifena, sem točno vedela, da je to, to. Sedaj pa nobenih simptomov. Prav žalostna sem in ne vem, kako naprej trenutno..
Joj ja vem, da ne težko bit pozitiven po neuspehih in da sama najbolje veš ampak pri marsikateri punci do krvnega testa ni bilo razlike med takrat kot je uspelo in takrat ko ni. Edini pokazatelj je menstruacija, pa še to ne pri vseh, in krvni test.
Saj se boš sama odločila kako in kaj ampak vseeno držim pesti, da bo tokrat drugače.
Če imate še Utrogestan, bi se jaz priporočila zanj. Sem zdaj v postopku na Češkem in moram vsa zdravila plačevat, saj mi moja ginekologinja noče dat na resept.