OBMP – 2025
eva24, 01.04.2025 ob 19:46
Pozdravljene punce, prosim za pomoc za mano so 4 neuspesni prenosi, nikoli pozitiven test.
za mano je ze kar nekaj preiskav, ki so pokazale da je vse ok, imam pa nizek amh 0,50 pri 34 letih. Ali se priporoca tujina? Preiskave, ki pri nas niso dosegljive PGT-A?
malce sem obupana po zadnjem prenosu!
Zqnima me tudi, ce ima katera izkusnje z ERA, EMMA in ALICE testi? Se splaca it na te teste?
Hej,
Mene tudi tole zanima. Za mano so 3 neuspešni prenosi. Preiskave do sedaj bile vse ok. Imam pa v kratkem ponovno posvet in mogoče tam izvem, kakšne preiskave bi bilo potrebno še narediti.
Tukaj na forumu sem zasledila 1x od ene, da je imela neuspešne transferje dokler ji niso na testa na bakterije naredili in jo zdravili z antibiotiki, potem v naslednjem transferju se je pa prijelo.
Tako, da upam, da nama opravijo še kaj in da se uredi vse, da bo naslednji uspešen za obe.
Punce, ki čakate na krvnega, držim pesti za +.
soncica451, 01.04.2025 ob 15:22
Dany414, 01.04.2025 ob 09:57
Oila jaz sem danes 9 dan po prenosu zamrznjencka in me skozi neki sraufa kot da bom dobila M. Ker imam utrogestan se bojim da mi zavira M . Danes sem tudi nardila test doma in je negativno. V pondeljek 7.4. imam krvnega. Nimam pojma kaj bo.
Sama sem imela sicer svez prenos. Do krvnega sem imela tudi jaz spikanje v trebuhu, obcutek kot da se bo ulilo. Doma testov nisem delala, sem pocakala na uradno. Na krvnem pa je bilo pozitivno. Do potrditvenega UZ sem bila brez simptomov (niti bolecih prsi), obcasno me je spiknilo v trebuhu, to je to. Danes sem izvedela, da moji pikici utripa srcek in je ok
Torej ne se takoj ustrasit, da je karkoli narobe. Vsaka ima drugacne simptome
Cestitke srecno do konca
in hvala za odgovor . Bom probala naredit test v soboto na 13 dan
pol pa v pon na krvnega . Drugace pa so za mano IMN moja prva nosecnost in lansko leto splav v drugem mesecu
zato se malo vec sekiram .. ampak se bom probala cim manj. Upam da je dober znak ker nimam nobenih izcedkov . Joske pa me nikoli niso bolele . Edino po punkciji.
Srecno vsem puncam tukaj
morje85, 02.04.2025 ob 16:08
Mg40 meni nic ne pise o tem na zadnji dokumentaciji.. jaz bi prinesla papir od transferja..
To ponavadi pise na nalepki na kuverti za krvni test. Pomoje imajo ze vrsto let isto napisano, dejansko pa potrebujes samo zdravstveno kartico (ostalo imajo verjetno ze v sistemu).
Mg40,mi je žal sem upala da bo +.. a ti povejo vrednost ali samo da je negativno?
Jaz sem vredu, nobenega znaka nimam, je pa komaj 2 dan po prenosu.. in prenos sem imela ze 3 dan tako da.. cakam pa rezultat ce se bo razvil drugi zarodek in bi ga zmrznili..
Se bos prijavila takoj ali moraš kaj počakat?
Sestra mi je samo povedala, da je nažalost negativno. Saj sem tako vedela, samo sem danes dobila še kanček upanja, ko sem se peljala na test in videla dve štorklji, da mogoče je pa to pozitiven znak. Bo naslednjič bolje.
Sem se že kar danes naročila v leonišču za telefonski pogovor in sem že dobila termin 14.4. Se mi zdi kar hitro.
Upam, na pozitivne novice pri tebi za zamrznjenčka. Jaz sem v prvem postopku imela samo dve jajčeci in se nobena ni oplodila. Tako, da je to moj drugi postopek.
Punce zdravo,
po 4. neuspelih IVF v Slo bova poskusila še z darovano celico v tujini. Pred tem potrebujeva še pozitivno odločitev državne komisije za OBMP. Ali je bila katera pred kratkim v takem postopku in bi mi lahko kaj več napisala. Koliko časa se čaka na odločbo, kako vse skupaj sploh zgleda, kaj sledi po tem ko dobiva odločbo itd.?? Sploh ne najdem nobenih novejših informacij.
Hvala
Midva sva šla po darovano jajčno celico v tujino, ampak sva morala samoplačniško zaradi moje starosti.
Predlagam ti, da se obrneš na eno izmed svetovalk na tujih klinikah (Maja za Unico, Helena za Reprofit,… verjetno je še kakšna) in ti bodo z veseljem dale več informacij.
Če sem pravilno razumela, sam plačaš cel postopek, potem pa preko ZZZS uveljavljaš povračilo stroškov. Več o tem je pisala tudi Pia na instagram profilu Odisejada. Verjetno bi ti tudi ona lahko dala več informacije glede samega postopka.
Srečno!
Wickedvix partner je moral opravit genetske teste zaradi slabega spermiograma. Na izvide sva čakala dobra 2 meseca.
Soncica451 iskrene čestitke! Srečno do konca
Jaz sem danes 9. dan po etzju 5 dni starega zarodka. Od stop inekcije je že dobrih 14 dni. Zjutraj sem naredila first sign ki je takoj na začetku že pokazal šibko drugo črtico, ki je do 3. minute že postala čisto polna. Tako sem šokirana da kar ne morem verjet. Zaradi stop inekcije ne more biti več lažno pozitiven a ne?
Srečno vsem