OBMP – 2025
Joj verjamem, da ti ni lahko. Ampak na žalost moraš dat to skozi. Te pa lahko potolažim, da so v MB res super in nežni, vsaj jaz sem imela takšne izkušnje. Pa drugače tudi kar čutim vse kar se mi dela v podvozju
. Nima žal drugega pametnega nasveta, kot da probaš osmisliti, vzameš to kot pač nekaj kar moraš opraviti, da prideš do cilja pa tolaži se, da res hitro mine. Jaz nevem če sem bila eno minuto na teh UZ…
Flowerpower907 tudi mene čaka uz v petek pa se mi zdi da me bo že danes kar razneslo. Dvignit ne smem popolnoma ničesar sicer to obžalujem naslednjo uro in pol. Od danes mi tudi sklanjanje ne odgovarja tako da se bom izogibala tudi temu. Sestra v ambulanti je rekla naj se izogibam dvigovanju in res dovolj pijem. Je pa res izjemno neprijeten občutek tako da že komaj čakam ultrazvok da vidim če bo vsaj foliklov dovolj
Anonimno 6956, 21.01.2025 ob 17:06
Dravlje Res ne priporočam…marsikaj ne štima tam..mal po brskejte veliko tega je že napisano…. če že greste samoplaćniško v sloveniji predlagam postojno…
Kako pa imate sicer mnenja za Postojno? sem klicala in je čakalna doba res majhna. Naročajo za prvo polovico februarja. Kakšni pa so rezultati?
Osebje?