Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – 2025

OBMP – 2025

Je imela katera svetlo rjave izcedke v zacetku nosecnosti, ki jih ni spremljala bolecina in tudi niso bili prisotni vsak dan ?

Izvid spb se dobi na doma ali jih dobi direkt klinika? Jutri šibava v Lj v laboratorij, 18.2 pa sem že naročena na sprejem za nov postopek ? sem pozabila, kako je bilo pred dvemi leti

hvala

Dobi klinika. Tudi midva imava 18.2. sprejem za nov postopek. Kateri postopek po vrsti je tvoj? Imaš enako terapijo?

Čestitke puncama, ki grejeta pikica ❤️

Kako ste s simptomi tiste, ki še  čakate na krvnega?

Jaz sem danes osmi dan po ET. Napetost in bolečine od punkcije so končno malo popustila. Tu in tam me še malo špikne. Prsi niso več boleča so pa še precej napeta, kar upam da ni slab znak… K mojemu seznamu simptomov sta se na novo pridružila glavobol ter utrujenost. Najbolj me skrbi pomanjkanje apetita, ki se je danes pojavilo saj se običajno pojavi prej menstruacijo ?

Srečno vsem ???

Odgovor na objavo uporabnika
soncek2504, 10.02.2025 ob 12:28

Čestitke puncama, ki grejeta pikica ❤️

Kako ste s simptomi tiste, ki še  čakate na krvnega?

Jaz sem danes osmi dan po ET. Napetost in bolečine od punkcije so končno malo popustila. Tu in tam me še malo špikne. Prsi niso več boleča so pa še precej napeta, kar upam da ni slab znak… K mojemu seznamu simptomov sta se na novo pridružila glavobol ter utrujenost. Najbolj me skrbi pomanjkanje apetita, ki se je danes pojavilo saj se običajno pojavi prej menstruacijo ?

Srečno vsem ???

Js pa 4i dan gretjem pikico,  napihnjena, napeta prsa, glavobol, na trese mi vrti,    tak da upam da so to pozitivni znaki…

Boš delala test?

Tudi jaz sem 8 dan po ET. Bolečin in drugih simptomov po punkciji nisem imela, imam pa že od drugega dne po transferju nenehne krče kot pred menstro. Kakšen dan manj, kakšen več in pa občasno špikanje. Drugega zaenkrat nič.

Vse to je lahko dober ali pa slab znak, bo potrebno počakati do krvnega.

Srečno ?

Jaz sem 7 dni po prenosu. Dva dni mi je slabo, vrti se mi in kar spala bi, od hrane pa mi najbolj dišijo solatni krožniki 😀

Držim pesti za vse nas, da zagledamo plusek 🙂

123456 držim pesti da so dobri znaki! Tudi mene je to mučilo od začetka zdaj pa počasi izginjajo ti simptomi. Test sem danes delala čeprav vem da je verjetno še prezgodaj in je pokazalo minus. Mi ni dalo miru, da ga ne bi delala ? ga bom v sredo ponovila in držim pesti da bosta takrat 2 črtici…

Flowerpower906 simptomi so res muhasti. Pri eni je nekaj dober znak pri drugi slab. Ni nekega pravila. Jaz sem imela od tretjega dne terapije pa do punkcije več znakov nosečnosti kot jim imam danes. Če je dobro ali slabo bo pa pokazal krvni. Kdaj pa imaš krvnega?

Estrella1 držim pesti da so to znaki za + ?

Srečno vsem ???

soncek2504, 10.02.2025 ob 19:15

123456 držim pesti da so dobri znaki! Tudi mene je to mučilo od začetka zdaj pa počasi izginjajo ti simptomi. Test sem danes delala čeprav vem da je verjetno še prezgodaj in je pokazalo minus. Mi ni dalo miru, da ga ne bi delala ? ga bom v sredo ponovila in držim pesti da bosta takrat 2 črtici…

Flowerpower906 simptomi so res muhasti. Pri eni je nekaj dober znak pri drugi slab. Ni nekega pravila. Jaz sem imela od tretjega dne terapije pa do punkcije več znakov nosečnosti kot jim imam danes. Če je dobro ali slabo bo pa pokazal krvni. Kdaj pa imaš krvnega?

Estrella1 držim pesti da so to znaki za + ?

Srečno vsem ???

Da te malo potolažim. ? Jaz od transferja dalje nisem imela nobenih posebnih znakov razen krčev pa je bil potem na krvnem +. ? Sedaj čakam sicer na prvi UZ ampak se zdaj nimam nobenih posebnih znakov razen, da sem utrujena to pa je to. ? Edino kar se mi je dogajalo nekje do par dni po krvnem testu so bili krči ponoči oziroma bolj krč, ki je držal kakšno minuto, dve potem pa spustil. To pa je bilo to. ?

Jaz sem danes 12. dan po et. Mislim, da bo pozitivno, nisem delala testa. Mi je pa od prvega dneva rahlo slabo, imam napihnjen trebuh, zadnjih nekaj dni se slabost povečuje, malo me špika… In paše mi solata…

Obilo + vsem ?

Test imam 18.2. Je pa tudi pri meni domači test -.

Držimo pesti ?

@Anonimno4676 to bo moj drugi postopek, tokrat imam dolgi protokol. No, se vidiva naslednji torek, mene so naročili ob 11.uri. 🙂

Sunshine*146 kako je lepo slišat da so bili to dobri znaki! Sem danes opazila pri crinone gelu ki se je izločil malo rjavkaste barve, apetita še kar nimam, sem pa danes noro utrujena in imam hud glavobol ? bom danes kar preležala očitno. Bomo videli kaj bo pokazalo konec tedna. Drugega kot čakanje in držanje pesti mi ne preostane ?

Anonimno 2775 tudi jaz mislim da bo + glede na opisano! Držim pesti ???

Flowerpower verjetno sva bili samo prehitri. Sestra je rekla da pred 10. dnevom naj ne delamo testov doma ampak nisem zdržala ? Držim pesti da nama čez par dni pokaže +

Jaz sem 10:30, se vidiva ☺️

Moje čakanje se očitno danes zaključuje ? Od včeraj zvečer, ko sem imela krče imam konkreten rjavkast izcedek. Sem kljub vsemu danes zjutraj delala test, ki pa je bil tako kot sem predvidevala –

Katera ve koliko časa po svežem prenosu greš lahko po pingvinčka v MB?

Srečno ostalim ?

Hej punce, na punkciju so mi povedali da zaradi hiperstimulacije ne bom imela svezega prenosa in bodo vse zarodke zamrznili. Ali je imela morda katera taksno izkusno in ve kako je potem s prenosom zamrznjencka, koliko se caka cca? Hodim v MB. Hvala in srecno vsem!

Vivi465, jaz nisem imela svežega prenosa zaradi možnosti hiperstimulacije. Po prvega zamrznjenčka sem lahko šla, ko sta minili dve menstruaciji.

Srečno.

Punce mislite da če grem v ponedeljek  ali torek na odvzem krvi, da bi že pokazalo realno stanje? Sem imela pa prenos 3dni starega zarodka, v pon. bo 10 dni od prenosa.

Hej punce! Jaz vam samo povem mojo izkusnjo: sem krvavela od cca 7 dan po prenosu, urinski testo negatovni. Ne vem zakaj sem jih se delala ker sem bila prepricana da ni uspelo ampak urinski test prvic pozitiven 10. dan popoldne, 12. dan krvni BHCG zelo nizek (cca 50). Danes srecka nosecka skoraj v 5. mesecu. Ni brez razloga krvni test 14 dan po prenosu. Kaksni zarodki se toliko kasneje vgnezdijo. Sama sem skoraj prenehala z vso terapijo, pa so me punce tukaj prepricale naj vztrajam. Tako da moznosti vedno so. Aja moji znaki cisto isti kot pred menstro: krci, pms, prsa me niso ma NIC bolela, nobene slabosti nicesar. Tako da res upostevajte navodila, ki jih dobite na kliniki. In krvavitev se ni sama po sebi konec! Srecno drzim pesti za vas

123456, 13.02.2025 ob 12:18

Punce mislite da če grem v ponedeljek  ali torek na odvzem krvi, da bi že pokazalo realno stanje? Sem imela pa prenos 3dni starega zarodka, v pon. bo 10 dni od prenosa.

10 dan bo že urinski zanesljiv, krvni pa sploh

New Report

Close