Nosečnost po IVF (OBMP)
@mravljica… super!! Sem res vesela za tvoje izvide. Sedaj pa res mirno naprej!
ooo @Anonimno2775 sporoči kako bo! Držim pesti da se nam pridružiš! Si že delala kakšen test doma?
@Anonimno9295 hvala ti. Nuhalna je bila super, prav tako vsi izračuni. Dojenček je bil zelo živahen in res luštkan za videt! Ni pa bilo dobro videti v glavici vsega, kar me sedaj močno skrbi, a drugega kot čakat itak nimam kej. Kako je pa pri tebi? Kakšni novi simptomi ali na polno uživaš nosečnost?
….Anonimno4966 Aja taka je zadeva.., lepo da so vidli pravocasno in sve se da resit…cimvec tekocine ja
@Anonimno9296 Nasednji pregled imam zdej 14.2 in takrat se odlocimo ali grem pocasi v sluzbo ali bom se doma..iskreno bi rada sla malo med druzbo, ki itak imam sedece delo za racunalnikom tko da nebi smelo biti kakih problemov.kdaj pa imas ti naslednji pregled?
@Marija2024 smo te imele v mislih cel cajt in cakale na vesele novice…Hvala bogu vse ok, vazno da so izracuni dobri in da je otrocek zdrav
…za vse ostalo po cajt naredil tako da bo prav
…otrocek rabi cajt da zraste
DUŠE NAŠE
Oooo @Marija, krasne novice! Vidnost glavice se bo pa zagotovo tudi kmalu razjasnila, kar verjamem da te bo pomirilo
Jaz sem sicer super, kolikor mozgani dopustijo nadlezni simptomi pocasi popuscajo, obcasno me sicer se pograbi kaksna slabost ampak ni hujsega. Pa bolj na izi mi tut se vedno kar pase bit, oziroma se hitreje utrudim. Se najhujsi se mi zdi slab spanec. Drugace pa nic posebnega ubistvu, nestrpno cakam naslednji UZ, ki bo sele v zacetku marca.
Tole obdobje se mi zdi tako nehvalezno, simptomi popuscajo, trebuh pa tut ni prav ociten da bi se lahko saj prek tega clovek povezal in pomiril z nosecnostjo velikokrat se mi zdi, da sem sama v teh obcutkih, ampak potem ko o enakih obcutkih slisim tudi ostale znanke nosecke, me pomiri. Vse bo dobro in res kakor pravis Anonimno 2775, na koncu bo vse poplacano
Oo super Mravljica, imas termin ze prihodnji teden torej potem naslednjic pa verjetno ze morfologija
Anonimno2775 ooo kako lepo ena izkusnja je ze za tabokako lepo, koliko je pa star prvi otrocek?
Anonimno9295 ja te popolnoma razumem, tisti hudi simptomi so ze mimo pa neves kaj se dogajaimam pa sodelavko v 17 tednu nosecnosti in pravi da otrok skozi miga in da ga cuti na polno
sploh pa ponoci, komaj cakam tudi js ta obcutek
Pri meni od spimtomov pa so okrogli ligamentikokr koli se obrnem vstanem me žažiga kr neprijetna bolečina, nevem al se res tolko širim al kaj?
se mi kr pozna trebuh
sm kr okrogla
že zdej kaj sele bo
..vse je to del nosecnosti,
Marija2024, 11.02.2025 ob 11:59
Kako se kaj držite? Mene je očitno v roke dobila neka viroza. Sem čisto out. Kašljam, grlo boli za znoret malo vročine. Me prav skrbi.
Čimveč pij, osebnega zdravnika si pa verjetno tako ali tako že povprašala za nasvet. Meni je, ko me je polozilo se bolj na zacetku rekel da lahko vzamem navaden lekadol na 8 ur.
Cimprejsnje okrevanje ti zelim!
Marija2024, 11.02.2025 ob 17:09
Hvala vama. Ma problem je ker mi en lekadol ne zbije vrocine. Upam da ne bo skodovalu dojencku!
Ostanite zdrave! Vidve sta se na bolniski?
Lekadol verjetno nima kaj skodovati, ce ne ga ne bi predpisali v taki situaciji. Ce ti pa vrocina v parih dneh navkljub lekadolom ne popusti, bi pa jaz na tvojem mestu resevala dalje z zdravnikom.
Jaz ostajam na bolniski se saj do konca meseca, mi iskreno res zelo ustreza ta opcija.
Hvala vam. Jaz sem naredila “napako” ker mi lekadol ni prijel in sem zato vzela nalgesin. Ta mi je koncno zbil vrocino. Upam da ni prehuda napaka, a ko sem brala forume za nazaj, je Pusenjak rekel da v skrajnem primeru do 3.tromesecja lahko tudi kaksen nalgesin.
Jaz sem tudi sedaj na bolniski, ko sem bolna. Punce drzte se, da pstanete zdrave. Je res huda viroza al gripa al karkoli ze. Mene je zelo zdelala. Upam da bo otrocek dobro.
Ooo @Anonimno 2775 iskrene čestitke! In dobrodošla med nami! Naj bo pred tabo čim lepša nosečnost :))))
Jaz sem bila od začetka nekaj časa doma, saj sem krvavela. Potem je bilo ok. Najbolj odvisno od tvojega stanja in stanja nosečnosti (krvavitve, hematom itd) Meni je tisto bolniško predlagala moja ginekologinja, sama sem mislila kar nadaljevati v službi. Upam, da boš ti lahko brez problema nadaljevala :))) kakšne pa imaš kaj znake?