neodločnost
Zanima me zakaj smo nekateri ljudje tako neodločni.
Mislim da nasploh v življenju rabim nekoliko več časa za premislek oz. da se odločim za neko stvar.
Trenutno pa imam problem s prijateljem. So trenutki ko si zaželim biti z njim, ga objet, poljubit, spet drugič mi to ne paše. Ne vem zakaj sem taka in hudo mi je da mu to delam.
Kakšen nasvet? Kakšen komentar?
Ja meni se tudi zdi, da mi en tip to dela… včasih zgleda kr zagret, potem pa neki hladen itd. Mi je sam priznal, da ne ve kaj bi sploh rad in da ne ve, kaj lahko pričakuje od sebe. Jaz ga žal ne razumem, ampak ga več ne mislim spraševat….
Pač verjetno ni to to, tisto ta pravo! Ne muči ga, če ti ni do njega, če ti ni dovolj všeč in če ga nimaš dovolj rada.
Tisto ta pravo?Hmmm…kaj pa je tisto ta pravo?Sploh kdo ve?In nisem takšnega mnenja, da obstaja nekdo ki je pravi zate. Pač pa je vse odvisno od tega ali sta se spoznala pravi čas. Ne strinjam se s tabo Clementine. Le čas je tisti, ki odloča in zrelost osebe…Tudi sama sem bila takšna, a pred leti. Zdaj pa sem se odločila in si dobila takšnega fanta, ki ne ve kaj hoče..hehe…Me pusti, me kliče nazaj…ga vzamem nazaj, ker vem da je pravi zame. Edino napako, ki sem jo delala je bila, da sem ga vsakič vzela nazaj takoj. Obljubljal mi je vse, jaz pa sem padala na lepe besede…Od zdaj naprej padam samo na dejanja. Pri svojem bivšem sem dve leti vlekla prijateljstvo, ker sem bila prepričana, da ni zame. Po dveh letih sem ugotovila, da je pravi zame kakršnkoli da je in sva začela to zgodbo. Zdaj pa upam,d a bo tudi on ugotovil, da je pravi zame. Vsak rabi svoj čas in jaz mu ga dajem na razpolago. Le s to razliko, da ne bom čakala več nanj. In upa, da se odloči, še preden bo prepozno!