negativen test-noseča
Najprej en lep pozdrav. Obračam se na vaš forum, ker ste tu izkušene svetovalke oz. informatorke. Upam, da ne zamerite, ker sem vas tako poimenovala.
Mene zanima sledeče: ALI JE KATERA OD VAS KLJUB TEMU, DA JE BIL TEST NEGATIVEN BILA NOSEČA?
Men namreč test kaže negativno, počutje oz. znaki pa kažejo na nosečnost.
Kakšne so vaše izkušnje.
Za odgovore se Vsem lepo zahvaljujem.
Moja sodelavka je za obe nosečnosti izvedela od ginekologa. Prej je 2x naredila test (za vsako nosečnost posebej seveda) in obakrat je bil negativen.
Še zdravniki ne vejo zakaj je to tako – verjetno zaradi tistega 1% nezanesljivosti.
Če se morebitne nosečnosti veseliš, ti čestitam, če pa ne, pa pogumno naprej.
Test sem opravila včeraj popoldne, danes pa s prvim jutranjim urinom. No pravkar sem opazla rahel rjav izcedek. Sedaj sem že mal nervozna. Prsa me “nenormalno bolijo”, skratka opažam spremembe, ki pa niso običajne.
Ali obstaja možnost, da kljub temu ČE se v kratkem pojavi M ali pa samo izcedek sem noseča?!
Res neumno vprašanje ampak prosim, za razumevanje. Res sem na koncu “obupa”! Upam, da se bom kmalu pridružila ostalim mamicam, ki to že so in katere še bodo. UPANJE UMRE ZADNJE!
Res hvala VSEM!!!!
Pri meni sta bila 2 testa negativna . Eden narejen 1 dan po zaostali M, drugi pa 5 dni kasneje. In ko sem šla na redni pregled čez 1 mesec, me je skoraj kap – od sreče! Bila sem noseča!!!! Gin mi je rekel ,da je najbolj zanesljiv Clearblue, jaz sem delala neke cenejše, ampak kao ful kvalitetne francoske teste.
Držim pesti!
Ok bom kar tukaj… Sem poklicala v BPG Kranj kdaj naj bi prišla na odvzme krvi (koliko časa naj bi zamujala menstruacija, kateri dan itd.) pa mi je rekla če me ginekologinja ni poslala nej ne hodm oz. nimam kej hodt. Gin. ima moj mail (hvala bogu so vsi tako sodobni, da gre elektronsko). Zanima me če kera ve kako je s tem… a se to da it samoplačniško če bo kdo kej kompliciral, pa kje se to da … pač men je čudn da zamuja 12 dni, pa da me vsak dan špika, pa mi je slabo tko kot da se bo vsak čas ulilo… pa se ne.
Jaz osebno sem šla v laboratorij,samoplačniško,pa ni bilo nobene panike.Sam jaz sem iz Novega mesta.Drugače pa punce pravijo,da delajo v LJ. na Parmovi in sicer v Adrialab-u.To ti je dosti blizu.Poskusi poklicat direktno v bolnico v laboratorij,pa vprašaj,če je možno samoplačniško opraviti Betahcg test.Nihče ti ne bo težil,ti bodo vsaj posredovali informacije.Sigurno jih imajo kje se lahko to opravi,če ne pri njih.SREČNO