Najdi forum

Nisem ločena, sem pa že 20.let v zvezi.
Vzponi in padci so. Kreganje, ljubosumje, sprava in ljubezen.

In če bi po 3.letih zveze morala doživljat to, bi ga že zdavnaj poslala v tri krasne.
Verjetno upaš na bolje, ker se ti zdi, da v bistvu nimaš nekega pravega razloga, da ga zapustiš. Ne vara, ni fizično nasilen.
Ampak draga moja. Verbalno nasilje je isto. Zakaj tega ne dojameš?
Fizično nasilje je različno samo po tem, da te po njem boli oko ali lice. Povej. A te po verbalne nič ne boli. Ni tesnobe, knedla v grlu? Slabega spanca?
Zakaj je udarec drugačen?

Zagovarjaj ga, vmes bo preteklo še nekaj let, na koncu bo rezultat isti. On bo ostal takšen kot je, ti pa čustvena razvalina. Kdo bo na koncu zmagal? Ti sigurno ne, ker se še dolgo ne boš mogla pobrat.

Glej. To je tvoje življenje. Sami izbiramo partnerje in sami potek življenja.
Če greva z moji partnerjem danes narazen, bom vedno hvaležna za vsa ta leta, ki sva jih preživela skupaj…a lahko ti po 3.letih rečeš isto?

živiš v iluziji. svojih sanjah, kjer ima ti glavno besedo. ta svet ni prišel tak odaleč zaradi tehnike in feminizma. temveč sexa in posiljenih žensk. tako preprosto je to. to je resnica. ti obračaj svoj lgbt feminizem kakor želiš. resnica je, da ženske niste preveč raconalna pametna bitja. kolko je znanstvenikov , kolk znanstevinc. ?? to ti vse pove. za štedilnik pa tih bit. tko je, povsod po svetu.

daj mi priliko da jih opazujem. spoznajva se. pa da vidim v čem je res problem? naj on pove svojo plat medalje. vidim pa počasi v če me je problem. premalo denarja. sušit daješ ti? nimate sušilca?? feminizem ti je zameglil um. bo treba svoja pričakovnja malo znizat. in svoj špehec tudi. trenirat začni pa bo. najboljsi make up je majn špeha. ne poslušaj lgbt feminist. mene poslušaj.

Preberi si o narcizmu, dobra knjiga je Ne stopajte več po prstih. Na MON-u je tudi forum Mejna in narcistična motnja za svojce, malo si preglejte objave, preberite napisano, morda vam razsvetli vas odnos.

Sam stran od njega pa vesela bodi da nimata otrok boš videla kako boš zaživela ka te nobeden ne bo psihično uničeval.

https://rollbit.com/referral/rollbitsanta

New Report

Close