Nati, Ajda …
Ojla,
sem se malo zgubila, pa me je Ajda preusmerila na nov forum. Sem prišla na tekoče (prebrala vse) in se tudi jaz strinjam s kakšnim spoznavnim dnevom, večerom – če se vam seveda lahko pridružim?! :)))
jaz sem iz Lj sem pa prilagodljiva in mobilna – prevoz ni problem.
Prav rada bi vas spoznala in malo poklepetala izven foruma…
se zmenimo…
LP Nati
Ajda,
trenutno hodim v službo, delam po 6 ur- čeprav se meni zdi, da med 6 in 8 ni bistvene razlike. Poznalo se je ko sem delala 4 ure. Mogoče bom po naslednjem pregledu prišla nazaj na 4.
škoda za soboto – sicer tudi jaz še nič ne vem- ali je dogovorjeno ali ni- seveda se bomo še kaj dobile – poletje se je komaj dobro začelo – Ajda iz kje si ti – verjetno sem spregledala?
Nati
Nati in vse ostale, če je le možno, pridite že to soboto. Mogoče bi tisti, ki imajo namen priti, izmenjali tel. št. Da se sproti prilagajamo. Jutri po odhodu iz službe ne bom več brala mailov.
Vsi smo dobrodošli. Tempo in razdaljo bomo prilagajali, to ni kak pohod ali maraton, samo en sprehodek, da ne bomo sedeli v bifeju tri ure.
klara in Ajda, če se bosta dobili v Celju, bi se vama pa tudi jaz z veseljem pridružila – sem iz Zasavja, tako da mi je v bistvu čisto vseeno, ali grem do LJ ali pa do CE 😉
Samo ni mi ravno do kakšne hoje, tale sopara in vročina me zdelujeta, poleg tega mi je G predlagal le sprehodke po bolj ravnem. Bi se pa odkrito povedano najraje zakotalila v kakšen prijeten senčen lokalček – oz. pred lokalček 😉 – in spila eno pijačko z novimi znankami :))
čao