Napihnjenost
Pozdravljeni,
Konec lanskega leta sem 3x opravila čiščenje jeter z metodo limona+olivno olje+grenka sol. V intervalih 14 dni. V tistem času (ca. 3 tedne) sem bila tudi na dieti, predvsem sem uživala zelenjavne sokove in surovo zelenjavo (solate vseh vrst+klamatske alge+probiotiki).
Po zadnjem čiščenju,se pravi 3 dan po čiščenju, ko sem začela spet normalno jesti, s tem mislim tudi kuhano hrano, sem začutila v celotnem zgornjem delu trebuha napetost predvsem na levi strani, tako spredaj kot zadaj v ledvenem predelu. Potem sem za nekaj časa pustila čiščenje. Še vedno sem pa čutila napetost včasih bolj ali manj izrazito, predvsem po jedi. Ta vikend sem že drugič opravila čiščenje v letošnjem letu in se mi zdi,da je napetost, ki včasih meji na zbadanje še bolj intenzivno. Sedaj imam Občutek, kot da imam vnet zgornji del trebuha. Pred mesecem dni sem bila na UZ trebušnih organov. Vse je bilo bp, edino žolčnika ni bilo nikjer videti.
Kar se tiče čiščenj moram reči se pri meni ni izločilo veliko kamnov. Ne vem mogoče 10-20, različnih velikosti.
Zanima me vaše mnenje in kakšen je vaš predlog za nadaljne ukrepe.
Hvala.
Lp Atlantis
Pri ciscenju jeter se sporsti izredno veliko strupov in kislin. Mogoce vam ti strupi delajo tezave. Lahko, da jih je bilo veliko in se niso vsi izlocili iz telesa. Na primer, kisline lahko drazijo zelodec. Konkretnih nasvetov vam ne morem dati brez testiranja. Lahko si bi izmerili zakisanost z indikatorjem za merjenje pH, potem bi vam priporocal 14 dni klistiranja, vsak dan (o tem smo ze pisali, uporabite isklanik). To bo pospesilo razstrupljanje.
LP
Lep pozdrav!
K vam se obračam s problemom, ki me je doletel 4 dni nazaj.
Imel sem čudne bolečine v levem ledvenem predelu, ki še danes obstaja ob določenih gibih, ko ležim in je toplo, je ok, po 2eh dneh mi je v levem delu trebuha močno krulilo in pretakalo, imel sem tudi probleme z vetrovi, rahlo sem postal napihnjen v tem delu, bolj kot na desnem, skrajno levo nad bokom se mi dozdeva, da sem zatečen, kaj bi to lahko bilo in kako bi lahko to rešil sam ali je potreben obisk zdravnika
Upam, da so se do danes težave že same uredile (in bile povezane s prebavo), ali pa ste odšli k zdravniku, da vas je pregledal, če so se težave poslabšale.
Verjetno ste imeli črevesne težave, lahko pa so tudi ledvice.
LP
Ne, ravno obratno je: zaradi vetrovov ste dobili kilo! Zato se morate posvetiti sanaciji črevesja (možnosti: zakisanost, glivice, pomanjkanje encimov, težke kovine, paraziti …), da bo normalno delovalo. S tem boste razbremenili vezivna tkiva, ki so polna strupov. Če so namreč vezivna tkiva preveč zastrupljenja, se pretrgajo in nastane kila.
LP
To so na tem forumu standardne teme, ki smo jih že velikokrat obravnavali. Uporabite iskalnik in si preberite te teme. Če vam kaj ne bo jasno, postavite specifično vprašanje.
LP