Najdi forum

Nakup male hiše

kak ne vidite lokacije? ena je, mislim od Barce ob 9:39, predaleč od njene službe

a to tudi ne veste, kje avtorica dela? :)))

Sem iz Prekmurja. Pri nas so po navadi take hiske cenejse, sploh ce niso nove. Zivim na vasi v svoji hisi, ki je prav taka, kot bi jo verjetno ti hotela. Ima kakih 60 m2, bila je pocitniska hisa mojih starsev, zdaj notri zivim s svojo druzino. Vse je v eni etazi, ogrevamo se s klimo na elektriko. Bilo je kar precej dela in stroskov, da sva jo pred vselitvijo z mozem se enkrat obnovila, ampak zdaj je to, to. In takih his in prilicno prenovljenih vikendov je kar nekaj v moji okolici. Samo ne vem vsaj trenutno, ce se kaj takega prodaja. Svetujem ti, da poklices kako agencijo na mojem koncu-Murska Sobota in okolica in poves, kaj bi rada, ce te lokacija seveda zanima.

Ti pa očitno nisi prebrala cele teme. 🙂

Meni je pa to problem, ker moram vsaj 2x na noč na WC :(.
Ja, kanalizacije ponavadi ni. Greznice pa marsikje res niso ok. Čistilne naprave pa bodo kmalu obvezne. Tako, da ja. Se strinjam, to je tudi kar konkreten zalogaj. Kar nekaj tisočakov. Dvomim pa, da to kar je na prodaj, da že ima ČN. Verjetno velika večina čaka na obvezni rok. Dobro, da si me spomnil na to. Teoretično vem, da bo to obvezno. Sem pa čisto pozabila, da je to konkreten finančni zalogaj.
Ja, kurjava, to, če ni ok, zna tudi kar konkretno nanesti.
Včasih je hiška za 30.000 recimo, potem pa ugotoviš, da ni greznice, da ni ČN, da ni ok centralna, da je streha zanič…[/quote]

S scanjem ponoči pa res ni problemov. Vzameš eno kahlo, jo ponoči napolniš in zjutraj izprazniš.
Lahko tudi ajmar, boš lepo sedela.

Pa je zadeva rešena.
Čez kako leto bodo itak pele plenice za odrasle.

Resničen “problem” starejših ljudi je nadstropje. Kaj ti pomaga wc zraven spalnice, če ne prideš do spalnice?

Se mi zdi, da avtorica, glede na to, da ni več mlada, razmišlja čisto narobe. Naj raje išče hiško brez nadstropij.

Ma tole je še en trol, ki ga je malo težje razkrinkati, ampak tale tema o majhni hiški se pa vleče že nekaj časa … samo malo drugače jo zastavi.
Enkrat je bila ideja, da bi imela še podnajemnike zraven pa tko.

Aja, torej tako kot pri temah o psih (v zadnjih nekaj dnevih), ki enkrat serjejo po trgovinah, drugič naskakujejo mamike s sončki, tretjič kakajo na zelenici, četrtič niso privezani….

Ampak razumem, najbrž je takšno trolanje edina stvar, kjer imajo občutek, da obvladujejo svoje življenje. Nekakšna internetna anoreksija, haha ;))

Ja, seveda, brez nadstropij je še toliko bolje. Samo pri teh vikendih je ponavadi tako, da so spalnice v nadstropju. Je pa seveda bolje, če je vse v pritličju, to se strinjam.

Kaj vse ste pa morali obnoviti? Streho, okna in take zadeve tudi?
Ja, drugače je kaj takega idealno. Si pa ne predstavljam koliko so kaj stroški obnove, če gre za objekt star recimo nekje 50 let. Ali je že treba menjat okna, streho in take zadeve.

Meni je pa to problem, ker moram vsaj 2x na noč na WC :(.
…[/quote]

S scanjem ponoči pa res ni problemov. Vzameš eno kahlo, jo ponoči napolniš in zjutraj izprazniš.

Pa je zadeva rešena.
Čez kako leto bodo itak pele plenice za odrasle.[/quote]

ampak, mora bit pazljiva, da se ji rit ne zagozdi not … potem bo hitro rabla soseda za pomoč

Pa je zadeva rešena.
Čez kako leto bodo itak pele plenice za odrasle.[/quote]

ampak, mora bit pazljiva, da se ji rit ne zagozdi not … potem bo hitro rabla soseda za pomoč[/quote]

Ni panike. Se dobijo tudi pokrovi školjk za otroke in taki za starejše, ki so dvignjeni, da komot sedejo in vstanejo.
Druga možnost so kamper wcji, tretja pa sobna stranišča na kolesih, tudi za take, ki daleč ne zmorejo.

Zadnja možnost pa so nočne plenice za odrasle.
Gospa ima hiško ogledano, je ne išče, tako, ki nima wcja v nadstropju.
Denarja za narediti ga, pa tudi ne.
Da pa lahko spi v pritličju, ji pa, kot kaže, ne potegne.

Podobno, kot tista mama iz teme nekaj dni nazaj, ko je rekla, da bi za hčero napravila sobo iz balkona, ker je hčero strah spati v pritličju.

Da bi pa svojo spalnico dala otroku, sama z možem pa se preselila v pritličje, jim pa ne potegne…

Probleme si delamo tam, kjer jih niti ne potrebujemo.

No, glavno, da ima tema obilo klikov.
Kot kaže, se tukajšnji “mojstri” res mojstrsko izživljajo nad bravci.
Res mojstrsko izmišljene teme.

Podobnost z javnimi občili, kjer je glavni namen zavajanje in pranje možganov, da se ne opazi, kako pereče teme izginjajo, je le zgolj naključna!

80 m2, vse v eni etaži, parcela 1300 m2. Lesene polkne, mala čistilna naprava, vrtiček, zelenica nadstrešek za avto. Sadno drevje, maline, ribez..
Odprt pogled. Urejen dovoz.

Ne maram malin, niti ribeza.
Pa sadno drevje je treba menda špricat, tako pa lahko kupim v Merkatorju.

Ne maram malin, niti ribeza.
Pa sadno drevje je treba menda špricat, tako pa lahko kupim v Merkatorju.[/quote]

Ti boš še dolgo iskala.

HALO, ŽENSKA, NIHČE TI NE MORE NIČ PAMETNEGA ODGOVORIT, ČE NE POVEŠ, KJE KONKRETNO IŠČEŠ! OD LOKACIJE JE ODVISNIH TISOČ REČI, PRVA SO CENE NEPREMIČNINE, DRUGA KOMUNALNA UREDITEV, TRETJA CENA POPRAVIL PRI HIŠI. POPRAVILO KRUŠNE PEČI V MENGŠU JE 10X CENA ENAKEGA POPRAVILA V LENDAVI! OD LOKACIJE JE ODVISNO, ALI JE TVOJA IDEJA O VSELJIVI HIŠI ZA TRIDESET JURJEV VSAJ MALO REALNA ALI LAHKO KAR POZABIŠ. [/quote]

Pa ravno ti si mi povsem konkretno odgovorila na vprašanje glede kopalnice. tako, da hvala za odgovor. Take stvari sem spraševala. Nisem spraševala po oglasih.
Cena strehe je pa približno enaka ali je hiša na Gorenjskem ali pa Dolenjskem. Za krušno peč se ne zanimam. Cena napeljave centralne je pa verjetno podobna ali na Gorensjki ali pa na Dolenjski. Vsaj cena materiala je podobna pa tudi mojstri imajo kar podobne cene, glede na to, da jih je več. Za krušne peči pa verjamem, da je težko dobiti mojstra.[/quote]

He he, ampak jaz pa imam hišo, ki jo nameravam prodati točno takšno kot želiš.
Ampak….ker ne vem na katerem koncu Slovenije ti ustreza in ti tega niti nočeš povedati, ti je pač ne bom ponudila. Čao

Maline so zakon

Hehe, že skor cel teden, vas ta vleče za jajca. ;))
Ne mara malin. :))

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

No, zdaj je postalo jasno, da gre res za provokacijo. Ni ga človeka, ki ne bi maral malin! 🙂

Matr ste bukovi. Saj je povedala lokacijo: V HRIBIH!!!!

To ne morem verjeti kake debilne objave.
Sprašuješ eno, odgovarjajo čisto nekaj tretjega. Jasno poveš, da ne iščeš oglasa, pa ne, lepijo še kar oglase sem gor.
Da ne omenjam vseh motenih osebkov, ki so si sposodili moj nik.
Težko verjeti koliko debilnih objav ste naklamfali skupaj.

New Report

Close