Nakup male hiše
Če je pa kdo obnavljal kako tako hišo v tem stilu na linku, če mi napiše koliko ga je to stalo in okvirno kaje je pri ttakih hišah ponavadi za obnoviti, bom pa vesela.
Bi kaj takega tudi kupila, čeprav je potrebno obnove, samo, da bi bilo bolj kje v hribih (zaradi nižje cene, ker drugače se mi ne izzide).
Tu samo opremo, če ti ni všeč, zamenjaš…
Zato pa iščem v hribih, kjer so cene bistveno nižje :).[/quote]
V hribih vikendi sploh niso poceni.
Barca ti je dala link na hišo v najceneši regiji v Slo. Tam glej.
Je pa res, da si res tako rekoč odrezana od sveta, pa če si v letih računaj, da tudi zdravstvene oskrbe ne boš imela primerne.[/quote]
Ja, dostikrat so vikendi res kar dragi. Hiše v hribih so pa poceni, samo zame prevelike.
Je pa res, da po hribih dobiš za 70.000 super hišo, dvostanovanjsko. V takem primeru bi bilo super, če bi imela koga, ki bi kupil pol hiše kot je zgoraj ena omenila.
Drugače tule ne iščem konkretnih oglasov. Bolj me zanimajo praktične zadeve.
Recimo koliko pride dograditev WCja oz. kopalnice v zgornjem štuku.
Kaj je ponavadi treba obnoviti pri starerjših hišah, koliko take obnove pridejo pa take praktične zadeve.
Konkretne oglase tako iščem potem na nepremičniskih portalih.
Tudi kaka ideja kje najti morebitne solastnike, bi bila super. Ampak to bi se šla samo v primeru, da gre za dvostanovanjsko hišo, z ločenim vhodom, urejenim lastništvom, brez sporov med dediči, solastniki.
Je kdo tu, ki prakticira to, da je z nekom kupil hišo in potem vsak pol? Pa ne s partnerjem, ampak kar tako z nekom?
Ja, tale je res super. Samo lokacija ni prava, predaleč stran od moje službe. Drugače pa super kaj takega.[/quote]
Nikjer nisem zasledila, kje točno iščeš.
Pa hribe raje pozabi – če gre za bližino smučišč, bo precej drago, če gre za hišo na samem, boš imela pozimi težave s snegom in kako priti v dolino. Po Pohorju je danes npr.že sneg, po kamerah sodeč že kakih 10 cm.
Sam si pa trda!
Ze 100x so te vprasali po lokaciji, ti pa sam o hribih![/quote]
Glej moj odgovor danes ob 10:07 in ne bodi tako trda no.[/quote]
Stara moja, pomoc potrebujes ti, ne jaz. Ko sprasujes za pomoc, nisi odrezav in ne pametujes, ampak prijazno odgovoris, pa ceprav si ze nekje bezno odgovorila na vprasanje.
Ne, ne bim iskala tvojih odgovorov za nazaj. In ne, tudi tvojih tezav ne bom resevala.
Jaz zabita? Veš jaz znam brati, ti pa očitno ne.[/quote]
Z vsako svojo pisarijo, potrjuješ, da si bukova, jebelacesta.
Še zdaj ne vemo, kam te vleče???
Okej, potem ti predlagam tole – https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/apnenik-pri-bostanju-3-km-od-mercator-centra-bostanj-vikend_6045801/
Zdaj daj pa mir, če se ne znaš iti!!