Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Najstnica in menstruacija

Najstnica in menstruacija

lp.
menstruacijo imam že 4 dan in je zelo močna. zaradi tega me malo boli trebuh.. ponavadi ko imam menstruacijo ne krvavim ampak imam na spodnjih hlačak bele sledi.. ali pri menstruacijo vedno krvavimo ?

lp.
stara sem 14 let. prvo menstruacijo sem dobila pred pol leta.. ni bila močna.. vmes nisem opazla madeža krvi na spodnjicah vendar samo bele sledove .. zdej pa sem spet dobila in traja že 4 dan .. ali pri menstruaciji vedno krvavimo ali je normalno da umes nisem opazila krvi samo bele madeže na spodnjicah?? prosim za odgovor..hvala že za v naprej 🙂

lp.
stara sem 14 let. prvo menstruacijo sem dobila pred pol leta.. ni bila močna.. vmes nisem opazla madeža krvi na spodnjicah vendar samo bele sledove .. zdej pa sem spet dobila in traja že 4 dan .. ali pri menstruaciji vedno krvavimo ali je normalno da umes nisem opazila krvi samo bele madeže na spodnjicah?? prosim za odgovor..hvala že za v naprej 🙂

Hejj,
Js sm dobila 1. menstruacijo učerej in je bila zlo mocna in je tut danes in me zanima ce je normalno da je tako mocna ze prvic ko dobis menstruacijo?
Hvala

Zdravo. Sem 12 letnica in imam tretjo menstruacijo, ki je , no skoraj ni močna. razmak med mojima prvima menstruacijama je bil 13 dni (menstruacije nisem imela13 dni potem pa spet), sedaj tretjiič pa tudi 13 dni. moja menstracija je dokaj močna no bolj normalna in do sedaj je vedno trajala 7 dni (zadnijh 2 dni slabša) in me zanima ali je to narmalno????
Še nekaj bi rada vprašala ali je normalno, da med spanjem, ko ležim ali spim nimam menstruacije, zjutraj pa se mi spet pojavi?????
Že naprej hvala za odgovor.

Hej
Jaz imam eno vprašanje. Menstruacijo imam že 5 let. Stara sem 16 let in sem v tem mesecu imela že 2x menstruacijo. Prvič sem jo imela 14 dni, čez 5 dni pa sem imela samo en dan. Včeraj sem spet opazila krvav madež na spodnjem perilu, danes pa imam rjav izcedek. Predvčeraj sem prišla domov z morja, kjer je bila voda malo mrzla. Ali je kaj narobe z mano, ali pa sem se prehladila? Ja in še včasih imam neredno menstruacijo.

Živjo

Stara sem 13 let imam zelo močno menstruacijo zvečer mi gredo kar kosi krvi ven nevem zelo me skrbi mi lahko katera odgovori.

stara sem 12 let imela sem 5 dnevno menstruacijo tri dni kasneje sem že dobila belkasto sluz zanima me ali je to normalno??

Pozdravljeni! Stara sem 19 let, prvo menstruacijo sem dobila ko sem bila stara 14. V prvem letu je bila razmeroma neredna (kot ste že povedali je to normalno), potem se je do 16. leta uredila in od takrat je izjemno točna, nekje od 20.-26. v mesecu.
Zadeva sedaj je taka: zadnjo M sem imela konec aprila, naslednje pa do sedaj (avgusta) še vedno nisem dobila. To se pravi da je kar 3x nisem imela. Zanima me kaj bi bili lahko vzroki za to. Spolnih odnosov nisem imela, tako da lahko nosečnost izključite. Ali je zaradi takega dolgega izostanka potreben obisk pri genikologu, ali naj čakam in bom M že enkrat spet dobila (:P)? Vmes v spodnjem delu trebuha čutim tudi rahle krče (ne tako močne kot pri menstruaciji), bolečine v križu, belega toka nimam…(ne vem če je to relavantno, ampak zadnji mesec se mi nenehno “spahuje” oz. “riga” po domače – skozi cel dan, ne glede na to kaj jem in pijem – prebrala sem da naj bi to imelo nekaj veze s kislino v želodcu).
Slišala sem da včasih na izostanke vpliva tudi stres (v tem obdobju je ravno konec šole), vendar mi M zaradi tega še nikoli ni zaostajala.

Najlepše se vam zahvaljujem za vaš odgovor.

živjo!
stara sem13 let pa imam menstruacijo že mesecev pa me zanima če je normalno da je močna in traja 5 dni pa še zanimamekajnaj naredimker imamgrozne bolečine v jajčnikih.prvi dan menstruacije jemljem protibolečinske tablete ker je tako hudo…
hvala že v naprej za odgovor

21.08.2012

Lep pozdrav!
Menstruacijo imam približno 1 leto in bi rada nekaj vprašala….
Ali je kaj narobe kadar imam menstruacijo,če se hodim kopat????
Mami mi je pravila,da lahko dobim bacile….
Zelo sem zaskrbljena in,če bi lahko dobila hitri odgovor nazaj!
In hvala za odgovor 🙂

Lep pozdrav
Sabina Dulić

stara sem 15 let in sem že imela spolne odnose. Zanima me, če moram h ginekologu, čeprav ni nič narobe z mano? in ŽE imam menstruacijo 3 leta.

Živjo…imam problem…zelo me je strah..=(((

Pred kratkim sm dobila menstruacijo (to poletje) in no zdaj sem jo prebolela drugič.Bila je zelo rahla je pa bila. deset dni po menstruaciji sem spet dobila krvave madeže in trebuh me boli prav tako kot pri menstruaciji.Ko lulam me peče… stara sm 12let …Je možno da imam vnetje

Heii!

mene pa zanima ali se lahko gres kopati ko imas 5 dan menstruacije??
HVALA!

Heii!

mene pa zanima ali se lahko gres kopati ko imas 5 dan menstruacije??
HVALA!

zdravo!

stara sem 19 let in moja menstruacija je bila že 2-3 leta lepo redna (začela se je 1. ali 2. dan v mesecu), sedaj pa že 3 mesece je vsakič pre; začelo se je julija ko se mi je končala 6.ga in sem jo nato dobila že 26tega, avgusta se je pojavila že 22.tega sedaj septembra pa že 17tega. razmišljam da je to mogoče zaradi živcev saj grem kmalu študirat in se selim….vendar me vseeno skrbi ta sprememba glede na to da imam menstruacijo že od 12.tega leta.
naj omenim da kontacepcijskih tabletk ne uživam že eno leto.
že sedaj hvala za odgovor.

zdravo…

mene pa zanima, če je možno, da bo sestra imela menstruacijo, čeprav je stara komaj 10 let? oz bo stara novembra 11 let? namreč boli jo v predelu trebuha… je kaj narobe, če jo slučajno že dobi?

hvala …

Heyy! stara sm 11 let in menstruacijo sem dobila med počitnicamii*
ampak nekaj krat je bila zelo neredna in ne tako močna zdaj pa imam močno in zelo hudo!!!!! kaj nej naredim????!!!!

aja pa že u naprej hvala za odgovor* 🙂 🙂

Živijo!
Stara sem 16 let. Imam fanta že pol leta in sva se odločila da bova imela odnose. Zanima me ali bi jaz lahko že vzemala kontracepcijske tabletke 24+4, in ali mi lahko kako škodijo ?

Vnaprej se zahvaljujem za Vašo pomoč! 🙂

Zivjo stara sem 13let menstruacijo sm dobila pred parimi meseci…vse je bilo v refu no bila je nekoliko mocna in to toda zdaj m me res skrbi imam jo za 6dni in trebuh me vse bolj in bolj in bolj boli….je zelo mocna res boliii vem da sem res majhna za ginekolkoga…ali naj ga obiscem????:O

Hwala v naprej mwa mwa;-)

New Report

Close