Najdi forum

Najcenejša PVC okna

Okna Žižek so OK!

Najbolj ugodni med ponudiki: Satler, Mik, TipTop, Nagode..
Od Gevis imamo vhodna vrata in nismo zadovoljni!

Jaz bi dal dva sloja (tri je predrago) ;9

LP
Jaz pa menim da pri oknih ni dobro gledati samo na ceno. z nakupom dobrih oken privarčujemo zelo veliko pri kurjavi, poleti pa so prostori z dobrimi okni bolj hladni.
Jaz sem okna kupil tukaj : http://www.roletarstvo-bayer.si/domov/

sem zelo zadovoljen, priporočam nakup.
LP andrej

Najbolj kvalitetna in cenovno ugodna, ter komplet z vgradnjo AJM, za nas daleč naokoli cenovno ugodna.

Torej, nauk, lahko gledamo na ceno a še prej preverimo izvajalca, da nas ne nate*ne s kakim avansom…

Midva z fantom, sva pa po 14. oddanih povpraševanjih, dobila odgovor le od 6. ponudnikov??? Najugodnejši z najhitrejšo ponudbo je bil privatnik PAVŠ Mihael Pavše s.p., ostalih 5 je bilo dosti dražjih, od ostalih 8. pa še do danes ni bilo odgovora! Dogovorili smo se za izmero, na kateri nama je pokazal nekaj Aluplastovih profilov ( ne boste verjeli, držal se je tudi dneva in ure izmere, za razliko od vseh drugih privatnikov, ki sva jih imela za druga dela). Odločila sva se za Aluplast 5000 z troslojno zasteklitvijo in aluminijaste rolete, saj končni predračun med navadno in troslojno zasteklitvijo ni bil velik.
Plačala sva mu 100% avans in dal nama je še nekaj malega popusta. Za montažo smo bili zmenjeni 4 tedne po plačilu avansa. Poklical naju je čez 17 dni, da so okna in rolete gotova, ter kdaj se lahko zmenimo za montažo ( več kot 1 teden pred rokom). Vse je bilo dobavljeno in zmontirano tako kot smo se dogovorili in tudi sedaj po več kot enem letu so okna super, le dve je bilo potrebno rahlo nastaviti. Korekten odnos, super in zabaven monter, skratka malo kateri privatnik mu seže do kolen! Kapo dol.
Kontakt njegov pa je [email protected] ali 070 839 136

Z ženo sva se odločila za Finestrum.si in sva zadovoljna.

Ne vem če sem prav link napisal: http://www.finestrum.si

Pozdravljeni,

priporočam PVC Nagode Postojna. Res so odlični! Izmera takoj, rok dobave in montaža kot smo se dogovorili, kvaliteta odlična (še po dveh letih brez popravkov in dodatnih nastavitev), montaža pa…..prijazni, hitri in profesionalni fantje, pride jih večje število, poskačejo v hišo in v trenutku vse zaščitijo, zmontirajo in za sabo pospravijo. Bila sem brez besed. Tudi cena ni bila kaj višja od drugih ponudnikov.

Lp,

kupili vhodna vrata od firme GEVIS.- katastrofalna porazna kvaliteta -niso niti za kakšno drvarnico..ne nasankajte se kot smo se mi….

AJM IZ KOZINE JE BIL OK. zDAJ JE KATASTROFA ZADIŠAL MU JE DENAR BREZ DELA. PAZITE SE.

NE LUPAJ .PROFILI SO OD WINTECH ODLIČNE KVALITETE 6 KOMORNI. POPOLNO ZADOVOLJSTVO

NE LUPAJ IN VSE VABIM NA OGLED OKEN WINTECH OD PROIZVAJALCA GEVIS, KI IMA NA SVOJI SPLETNI STRANI TUDI CENIK VSEH SVOJIH IZDELKOV…NE METAT POLENA POD NOGE, ČE TO NI RES

Jaz sem oddala na primerjam.si/okna in dobila 6 ponudb. Za 18 oken je bila razlika 1400 EUR med najcenejšo in najdražjo varjanto. Specifikacije so bile zelo podobne. Čakam na montažo, zaenkrat zadovoljna.

Pozdravljeni,

priporočam PVC Nagode Postojna. Okna sem menjal pred dvema letoma in sem zelo zadovoljen. Okna sem vzel po priporočilu moje sestre in sestrične, ki sta pred leti menjali okna pri njih in so prav tako zelo zadovoljne. Zelo vredu odnos, če se prav spomnim so takrat bile v okolici Postojne neke izredne razmere, poplave ali žled in so me poklicali in prosili za premik roka za par dni, kar zame ni bil noben problem. Sestri in Sestrični so pa naredili vse po dogovoru. Fantje ki montirajo so zelo profesionalni, res sama pohvala. Vem pa, da sem moral paziti saj obstaja še Nagode v Logatcu, ki pa ni najbolj na glasu.

Sam se odločam za menjavo oken po hiši… ampak ko berem te komentarje za nazaj…. pluvat po drugih pa hvalit druge pa spet kontra….. je več kot očitno sama vojna med privatniki….. groza …. me kr vse mine…

Cenovno ugoda so MIRAL OKNA pravi mojstri pa še držijo se dogovora

Pozdrav,
pri prenovi stanovanja in hiše smo se odličili za okna od:
http://www.pvcalu-okna.si/
Okna so narejena iz REHAU profilov.
Roki in sama montaža pa je tudi bilo vse kakor smo se zmenili. Dejansko smo za vrhunska okna odšteli manj, kot bi pri ostalih večjih firmah za veliko manj kvalitetna okna….

Kakovost oken je odvisna od vrste profilov, števila stekel, vrsta plina v medstekelnem prostoru, okovju, števili tesnil. Ter na koncu strokovno opravljena montaža. To skupaj je rezultat koliko je okno kakovostno.
Okna iz profila Rehau so višje kakovosti. Prijatelj jih ima v hiši več kot 20 let (med prvimi v SLO) in lahko Rehau le pohvali. Geneo in trislojno steklo različnih debelin je zadetek je v polno.
Zelo dobra toplotna izolativnost, s tem tudi zvočna izolativnost.
Kot zanimivost: v Sloveniji so redka podjetja ki spoje kjer so profili med seboj zvarjeni tudi barva z UV markerjem. S tem se spoj zaščiti da ne posvetili aku potemni. To je pika na i v kakovosti!
Zakaj Rehau? Ker imam z njim ogromno let izkušen, opravljena tudi diploma v tej smeri in pač kar je dobro je dobro.
Sama bom tudi v kratkem potrebovala okna in bom dala povpraševanje za Geneo s trislojno zasteklitvijo ter dodatno še rolete zdraven za zaščito pred soncem.
Rehau je dražji, sami pretehrajte ali se splača dati nekaj več ali ne.

Tukaj je seznam preverjenih izvajalcev za PVC okna: Zanimiva analiza cen za PVC okna ter izbor preverjenih ponudnikov plastičnih oken: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/okna/pvc-okna-cena-plasticna-prednosti-slabosti-ponudniki/

New Report

Close