Najcenejša PVC okna
Podjetje MI-MONT ima vrhunsko usposobljene montažne ekipe, ki so se dokazale že na številnih zahtevnih in manj zahtevnih projektih po Sloveniji. Kvaliteta storitev ter profesionalni pristop pri izvedbi projektov so ključni dejavnik uspeha. Naše podjetje se ukvarja z raznovrstnimi dobavami blaga priznanih slovenskih trgovcev ter različnimi montažami kot so:
-SENČILA – rolete,komarniki, žaluzije, roloji, markize, …,
-TALNE OBLOGE kot so: parketi, laminati, preproge, …,
-MONTAŽA STAVBNEGA POHIŠTVA – okna, vrata, steklene stene, …,
-SUHOMONTAŽNE STORITVE – knauf, rigips, armstrong, predelne stene, …,
-SLIKOPLESKARSKE STORITVE,
-izdelava različnih lesenih teras, podestov, ograj, savn, …,
…in še več za še zahtevnejše naročnike.
Proizvajalcev je na trgu res veliko in tudi sam sem pred odločitvijo o zamenjavi oken skoraj diplomiral… Naročil sem PVC okna Jelovica, ker sem od vseh znancev zanje prejel najboljša priporočila. PVC okna so imeli kar 20% znižana, montaža je bila profesionalno izvedena, kar ni slišati za vse ponudnike na trgu. Priporočljivo je tudi, da po montaži naročite termografijo, ki bo najbolj realno pokazala, če okna res tesnijo.
zdravo
mene zanima, če je kdo od vas imel kakšne izkušnje glede oken iz firme GEVIS-Ljubljana? Mi smo jih lani vzeli 5x kom. in smo ZELO RAZOČARANI!! vsak dan moramo 2x okna brisati, iz šip teče voda dol, tesnila oz. te gumice puščajo in voda nam teče po steni. Tudi zvok od zunaj zelo slabo utišajo, kot da imaš odprto okno in še piha. Sedaj smo se odločili, da bomo okna menjali, ker to ni normalno. po vsej verjetnosti bomo vzeli satlerjeva, ker jih imajo že starši in so zadovoljni. Skratka želim vam povedati da GEVIS okna in vrata NISO DOBRA niti za štalo!!! čim dlje stran od te firme!!!
Lp
Sandra
pa ste videli njihove profile,
dobro vem kakšna imajo arcont in tudi kakšne stroje.Sem bil v njihovi proizvodnji nekaj časa zaposlen.Z njimi lahko konkorira le AJM,druigi pa še zdaleč ne.Sem bivši delavec zato ne delam reklame za njih in imam tudi njihova okna.
Ugodna cena ni vse,je pa kvaliteta in dobra montaža.
PS:kdo vam je delal predračun za Arcontova,če ni skrivnost?
Ce kdo kupuje okna ali vrata imam bon za 1000€ (dobil sem ga v nagradni igri), dajem ga za 600€.
Javite se
Pvc / alu / les okna, zasteklitve balkonov, vhodna vrata, garažna vrata…
Pred petimi leti sem zamenjal 3 okna znanega proizvajalca iz Sezane Savi – guerino. Okna so kombinacija Alu – les. Letos v tem casu menjam ta ista okna ker so zaradi velike kondenzacije na steklu pricela na motranji strani pod steklom gniti.
Vsem tukaj prisotnim polagam na na duso, da po mojih izkusnjah ikombinacija alu- les ni dobra pa se drazja je. Ob takratnem nakupu sem proizvajalca opozarjal in spraseval kako je gleede gnitja pa je vztrajno zanikal da bi do tega prihajalo… ocitno je lagal
Sedaj menjam okna z plasticnimi okni proizvajalca Pvc Nagode iz Postojne. Kvalitetna izdelava, dober odnos, kvalitetna montaza in svetovanje. Niso najcenejsi, preplacilo pa odtehta kvaliteta izdelave. l.p.
Navedeno
Pvc Markus
Zelo poceni pvc,alu,alules okna ter vrata kvalitete Schuco Za več info na [email protected]
Močno odsvetujem, slab odnos s strankami, velika površnost izvajalca.
Mislim da se to ni zgodilo z strani našega Podjetja.Očitno gre to spet za eno kritizeranje brez razloga.Če je pa temu tako bi prosil da pove kdo je to napisal da lahko kakšno besedo več rečemo.
Tko samo za evidenco drugim da temu sigurno ni tako.
Lep Pozdrav
Pvc Markus
http://www.mig-okna.si/ jih preporočam.pri nas so delali in smo fuuull zadovoljni.
Nihče si ni nič kriv! =)
Kot prvo je potrebno kdaj pa kdaj počakat na vrsto. Ne pa že en teden po izdaji avansa klicat če že vemo kako je z okni.
Vsaki stranki se pove da se jo pokliče ko imamo zadeve pripravljene za montažo za dogovor termina!
Ko je zadeva že v krizni situaciji začnejo letet grožnje z inšpekcijo , policijo itd…In namesto da bi prejel en ali dva neodgovorjena klica ti možakar sprazne baterijo na telefonu.!!! s tem se mi ni za ubadat sredi terena.
Za zadnji komentar pa če stranka ne razume da z počenimi rebri žal ne uspem delati enako hitro in da prihaja do zamud pri projektih.
Lp
Miran Paulič
G Pavlič, prosim ne si delat samopromocije. Bilanca vse pove, blokiran TR, izguba -3300€, promet 14699€.
Stranka ki ti na TR nakaže avans, ji banka ki stoji na tvojem TR popapa denar za tvoje dolgove, s čim boš nabavil material za stranko potem, imaš na zalogi mat.za 100 oken ali kako gre ekonomska računica?
O kvaliteti montaže ne bom polemiziral.
Dolgi naziv PRS: OKNA 1A, MONTAŽA STAVBNEGA POHIŠTVA, MIRAN PAULIČ S.P.
Davčna: 73559407
Matična: 3615162000
Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Davčni zavezanec: DA
Zadnja sprememba: Sprememba firme (imena) in / ali skrajša
Število zaposlenih: 0 zaposlenih
Dejavnost TSmedia: Stavbno pohištvo
SKD: F43.320 – Vgrajevanje stavbnega pohištva
Datum vpisa: 21.9.2009
Zastopniki:
TRR: IBAN SI56 0205 6025 8213 555 (NLB d.d.) blokiran
Vir: AJPES, Banka Slovenije (TRR), TSmedia (Status)
več
Osnovni finančni podatki
Sredstva:
Podjetnikov kapital:
Čisti prihodki od prodaje: 14.669 EUR
Poslovni izid obračunskega obdobja: -3.329 EUR