Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Vrtičkarstvo, zelišča in urejanje okolice Najbolj omamen vonj na svetu,….

Najbolj omamen vonj na svetu,….

je vonj pokošene in posušene trave,….

Pa vam?

Za hišo imamo velik travnik, ki je pravkar pokošen in pospravljen. Tako noro diši, da ni res!!!
Zvečer sediva z možem na terasi in oba sva bila kar “zadeta” od tega omamnega vonja,…

je vonj pravkar rojenega otroka ko ti ga položijo na prsi, toplega, omamno dišečega…najlepšega na svetu;))) tako majhnega, da ga komaj držiš v naročju, a hkrati tako velikega, da v trenutku za vse čase napolni srce z ljubeznijo;)))

vonj cvetoče lipe.

Vonj morja

Se strinjam! Ni lepšega vonja, občutka, …

Vonj po mladi, sveži češpljici, ki komaj čaka na jezik….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ej, ko sem videla, da je zadnji odgovor tvoj, sem vedela, da boš nekaj takega napisal… :-)))))))))))

vonj po sveže pokošeni travi in vonj po bencinu, hihi
si lahko predstavljate, kdo je v naši družini zadolžen za kosilnico :))))

hašiš

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

sveže lulike in seveda roštilj

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

vonj po sveže pokošeni travi
vonj po bencinu

verjetno ni dvoma, kdo pri nas upravlja s kosilnico :)))

Omamen vonj,ko cveti vinska trta.Lipa,španski bezeg,sivka,kokos,olupljena pomaranča…

ma daj no bmw zdej pa že nehaj:))

sem ravno hotela napisat da je mojemu moja tamala:)

sem ravno hotela napisat da je mojemu moja tamala:)[/quote]

Evo, se derem od PCja nad mojim, kaj ima nabolj omamen vonj na svetu. Odgovor: tvoja češplja:)))
Meni je bil tudi najlepši vonj najinih dojenčkov.

A si lahko predstavljate, da bi ena ženska prijavila, da ima najbolj omamen vonj – penis:))

sem ravno hotela napisat da je mojemu moja tamala:)[/quote]

Evo, se derem od PCja nad mojim, kaj ima nabolj omamen vonj na svetu. Odgovor: tvoja češplja:)))
Meni je bil tudi najlepši vonj najinih dojenčkov.

A si lahko predstavljate, da bi ena ženska prijavila, da ima najbolj omamen vonj – penis:))[/quote]

…če ga popečeš na roštilju..?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

vonj borov na morju!!!!!!!!!!!

in borovcev, mmmmmmmmmmmmmmmm

Benz pa cannabis.

Jekoderm, klementine in bazilika.

Vonj morja, sveže natisnjenega časopisa in vonj pravkar stuširanega moškega

New Report

Close