Najdi forum

1. glede črne barve imaš čisto prav. on je že ne bo pucal ali pač?
2. kdo bo pa fural voz okol in ga ves čas gledal? ti al on?

mene najbolj moti, če moj nekaj tupi, nima pa pravih argumentov (kakršnihkoli), če se meni zdi, da je to moje področje, pol se sploh ne dam.

tako je moj stari predlagal, da bi imela bide, pa sem rekla, da ne ker je WC premajhen (samo on bi ga vseeno stiščal v moj WC), pa da naj imam previjalno mizo v dnevni (ki je velika, bolj hladna, tam ni vode ipd). če popustiš pri nekih tebi pomembni zadevi, bi danes vsakič gledala tisti bide na WC ali preklinjala ker moram ogrevat dnevno 0,5 ure, da lahko malčka previjem… pa v dnevi pol drekce voham.
pri nas je bilo pol isto- ko smo končali, so pa vsi hvalili kako je ok (samo moj je vseeno bolj sodeloval pri debati in če nisva bila ziher sva 3x prespala, nikol se nisva zaletela v neko stvar in danes nama je za redko kateri nakup žal!)

Mah a vidiš ti sebe, ko že kompliciraš. Zato pa eni kupujemo pohištvo v Ikei, da nam ni treba v 4 trgovine pa stokrat meriti, ampak lepo na netu pogledamo mere in v programu že kar izrišemo, da ne stane par tisoč evrov, ampak veliko manj, da je karkoli že daš lepo oblikovano in da se partnerja usklajujeta samo glede malenkosti, npr. a bodo robovi zaobljeni ali ne. Ti pa res doktoriraš iz zadev.[/quote]

Če si ti spalnico, dnevno sobo in kuhinjo od nule do konca opremila za manj kot par tisoč evrov, potem si lahko prepričana, da boš v kratkem spet kupovala novo. Takrat boš verjeno bolje premislila in preštudirala. Pa da ne bo pomote v spalnici ima tudi jaz par Ikeinih kosiv pohištva in so solidni. Ampak kuhinja in ostalo je pa malo drugače, sva tudi Ikeo gledala, ko sva že bila ranvno tam in žal ni to to.[/quote]

Pa pinjo si zoprna, res – ej, imamo Ikeino pohištvo po celem stanovanju že skoraj 10 let in je kot novo. Vse, od kuhinje do otroških sob. Za manj kot par tisoč evrov, ja, znamo pač tako opremljati.

Ha ha, hudo!

Ne vem, če je tebi par tisoč evrov skeširat za pohištvo, ki ga ne boš čez eno leto vrgla v smeti banalna zadeva, potem ok. Vidiš, jaz pa ne bi mogla živeti z nekom takim kot si ti, ki dela vse na hojladri in ima potem vse v kurcu.[/quote]

Skratka, si jasno pokazala svoj odnos. Lubica, jaz nimam prav nič stvari v kurcu, niti pod razno pa ne mislim delat načrtov ter nato na milimeter merit, a se tisti stol prilega v dnevno. Res si adijo pamet. Tega še moja prijateljica arhitektka ne počne pa je kar picajzel za zadeve.

težka si, zoprna pa še vzvišena. Da o dramatiziranju ne govorim – kdo je rekel, da se bo kakršnokoli pohištvo metalo v smeti? A zato ker zanj nisi porabile ure in ure cajta za načrtovanje ali kaj?
Dej no mir, navaden control freak si, ki misli, da vse ve in da se brez nje zemlja ne bo okoli svoje osi vrtela. Poleg tega ti manjka osnovno zaupanje v življenje, pretočnost, da o tem, da se ti sploh ljubi toliko cajta zapravit za take banalnosti, sploh ne govorim. Kot da boš tiste stole in kuhinjo v grob nesla. Da o problemu s temnim pohištvom ne govorim – si vse povedala o sebi, ker se sekiraš, da bo treba dvakrat na dan vsak prahec dol zbrisat. Džiz krajst, res. da se ti da.
Malo si razširi obzorja – so v življenju veliko pomembnejše stvari in eni pač to znamo videt ter s takim ozkogledim folkom ne bi zdržali 5 minut.

In že po reakcijah, ki jih imaš tule gor, kako se prepucavaš in ne sprejmeš nobenega mnenja, ki je drugačno od tvojega, je jasno videno, da si res en hitler ter polna same sebe.

Mene bi taka ozkoglednost in picajzljavost za nebistvene stvari v življenju (bistvene stvari so zame vse kaj drugega, samo o tem tebi govoriti je itak brez veze) do amena odbila, ker imam to za neinteligentno in omejeno, ti pa kakor hočeš. Samo dejstvo je, da si tole temo odprla samo zato, da bi tule dobila potrditev za svoj en in edini mali prav, kjerkoli ga pa ne dobiš, se pa prepucavaš do amena.

Ima tvoj partner kar prav. Njegov problem pa je seveda, koliko časa te bo gledal. Če ima kaj širine in duha, ne prav dolgo. Potem boš pa lahko sama uživala v brezhibni kuhinji in s pohištvom brez prahu. Če je to to, go ahead. Jaz se takih ljudi v loku izognem in tudi tebe se bom tukaj v tej temi, ki več ni vredna niti branja.

lp

Kar ti je “Venera v krznu” napisala, si velja zapomniti. Kar si pa ti napisala, je tudi normalno. Saj si “pleteta gnezdo” in vemo, da dom dela ženska. To je splošno znano. Ne pozabi še na harmonijo.

Če znaš še na duho pihati svojemu si čisto super ženska.

Domnevam, da možu ni všeč, ker ga zmeraj vpraša, kaj si on misli, potem pa njegovo mnenje povoziš. Sprejela bi ga samo, če bi se skladalo s tvojim. je tako?

Pa te ne obsojam – samo če te ne zanima, ne sprašuj,

To je njen osebni problem. Njun partnerski problem je pa to, da se ima tale gospodična zaradi njenega pristopa k stvari za večvredno in boljšo od svojega moža in ker je nemogoče, da njenega tukaj javno izraženega prezira do “neorganizirancev” njen mož ne bi prav dobro čutil v luftu, tudi če ga doma ne izreče, je zelo verjetno, da bo tudi njegova mera požiranja njenega bolnega filanja ega na njegov račun enakrat polna.

Tako da, avtorica, ne se preveč trudit z opremljanjem, prišparaj kaj energije za čas, ko bo treba opremit garsonjero. Pa razmisli o psihoterapevtu.

Če hoče on črno-rdeči voziček, ne vem zakaj mu nebi ustregla. Meni pa je to zmagovalna kombinacija.

Takšna kot si ti je moja mama. Vpraša za mnenje pa itak naredi po svoje. Verjemi mi, da imaš težki karakter. Enostavno nočeš sprejet mnenja od drugih. Seveda, da ti bo samo kimal, ker drugačje boš užaljena.

Težko je živet s takim človekom.

Žena mora znati tako doseči svoje, da mož misli, da je vse po njegovem.
Adolfka, jaz ti pa kar prav dam, da vse tako preštudiraš. Vendar ti svetujem, da čimmanj razlagaš možu, saj te tako površno posluša, hodiš večinoma sama po pohištvenih trgovinah, saj možje nasplošno to izbiranje sovražijo, na koncu pa glej, da bo izpadlo tako, kot da sta se skupaj odločila za vse. In ne pozabi govoriti v dvojini!
Srečno.

Oooo, šibkosti, tvoje ime je ženska,
Predvsem le sebi bodi zvesta.

Privezan na daljšo verigo kot smeš biti ti – nikarte.
O, strašno, strašno, prestrašno…..

Ne vem, če je tebi par tisoč evrov skeširat za pohištvo, ki ga ne boš čez eno leto vrgla v smeti banalna zadeva, potem ok. Vidiš, jaz pa ne bi mogla živeti z nekom takim kot si ti, ki dela vse na hojladri in ima potem vse v kurcu.[/quote]

Skratka, si jasno pokazala svoj odnos. Lubica, jaz nimam prav nič stvari v kurcu, niti pod razno pa ne mislim delat načrtov ter nato na milimeter merit, a se tisti stol prilega v dnevno. Res si adijo pamet. Tega še moja prijateljica arhitektka ne počne pa je kar picajzel za zadeve.

težka si, zoprna pa še vzvišena. Da o dramatiziranju ne govorim – kdo je rekel, da se bo kakršnokoli pohištvo metalo v smeti? A zato ker zanj nisi porabile ure in ure cajta za načrtovanje ali kaj?
Dej no mir, navaden control freak si, ki misli, da vse ve in da se brez nje zemlja ne bo okoli svoje osi vrtela. Poleg tega ti manjka osnovno zaupanje v življenje, pretočnost, da o tem, da se ti sploh ljubi toliko cajta zapravit za take banalnosti, sploh ne govorim. Kot da boš tiste stole in kuhinjo v grob nesla. Da o problemu s temnim pohištvom ne govorim – si vse povedala o sebi, ker se sekiraš, da bo treba dvakrat na dan vsak prahec dol zbrisat. Džiz krajst, res. da se ti da.
Malo si razširi obzorja – so v življenju veliko pomembnejše stvari in eni pač to znamo videt ter s takim ozkogledim folkom ne bi zdržali 5 minut.

In že po reakcijah, ki jih imaš tule gor, kako se prepucavaš in ne sprejmeš nobenega mnenja, ki je drugačno od tvojega, je jasno videno, da si res en hitler ter polna same sebe.

Mene bi taka ozkoglednost in picajzljavost za nebistvene stvari v življenju (bistvene stvari so zame vse kaj drugega, samo o tem tebi govoriti je itak brez veze) do amena odbila, ker imam to za neinteligentno in omejeno, ti pa kakor hočeš. Samo dejstvo je, da si tole temo odprla samo zato, da bi tule dobila potrditev za svoj en in edini mali prav, kjerkoli ga pa ne dobiš, se pa prepucavaš do amena.

Ima tvoj partner kar prav. Njegov problem pa je seveda, koliko časa te bo gledal. Če ima kaj širine in duha, ne prav dolgo. Potem boš pa lahko sama uživala v brezhibni kuhinji in s pohištvom brez prahu. Če je to to, go ahead. Jaz se takih ljudi v loku izognem in tudi tebe se bom tukaj v tej temi, ki več ni vredna niti branja.

lp[/quote]

Rahlo grobo napisano, ampak se strinjam tudi jaz.

Mene pa samo zanima, če je to stanovanje novogradnja ali ne?

Punca saj sčasoma se boš naučila, kako naredit tko, da bo na koncu še sam mislil, da je bila ideja njegova. Jaz po nekaj več kot desetih letih obvladam. Sem pa zelo podobna kot ti. Imam vse zrisano, pokažem, mal poslušam njegove pripombe, saj včasih ima celo kako uporabno, pol pa še mal po svoje in je. In, ja jaz tud izrišem v Ikeinem programu, ampak vse to delam jaz, če bi čakala na mojega, ne bi bilo nič od nič in na koncu bi kupila nekaj brezveznega, zato se pa jaz informiram in preštudiram do obisti. Pa če sem ali nisem control freak.

@Adolfka

Kaj pa otroka,si /mu boš pustila naresti po njegovo,al bo po tvojem taktu in pozi?Le pazi,da ne bo narobe narejen.;)
Res si smotka tečna!

Ahahahahaha.

Jaz sem še hujši Adolf. Jaz ne načrtujem, vse od oka in MORA bit po mojem. To je šele križ.

Če bi mene kdo vlekel v tri trgovine zaradi ene omare, se mi zmeša. Ne rečem zaradi čevljev – to bi še šlo.

jebemti, ustao brko iz groba, bježi narode

hahaha eni, vidm, svoje frustracije in nejevoljo odrazate s tem,da tulite nanjo in stvari se potencirate…

sej prov, jaz bi tud za svojo kuhinjo pregledala sto trgovin, merila itd,
se ve da skupaj s partnerjem, pogovorom, kaj si oba zeliva..

se pa strinjam z malim hecom, da naredis tako, da bo na koncu mislil, da je ideja njegova hehe 🙂

Watch the best live coverage of your favourite sports: Football, Golf, Rugby, Cricket, F1, Boxing, NFL, NBA, plus the latest sports news, ..

Sports is the ultimate destination for Sports fans from around the World. Get latest sports news[/url] and updates

All the news around sports media. Latest stories, pundit analysis and more at pernikmedia.net
Watch the best live coverage of your favourite sports: Football, Golf, Rugby, Cricket, F1, Boxing, NFL, NBA, plus the latest sports news, ..

New Report

Close