Multipla skleroza
Pozdravljeni!
Zaradi suma na MS (glavoboli, nenormalno slabo počutje, bolečine v rokah in nogah, hitra utrudljivost že ob najmanjšem naporu – posledično bolečina v mišicah, mravljinčenje rok,…) sem bila napotena na MR glave. Izvidi so naslednji:
– intenziteta signala možganov primerna
– ventrikularni sistem simetričen in brez pomikov
– bazalne cisterne se normalno diferencirajo
– v zadnji kotanji ni posebnosti
– obnosne votline so v mejah normale
– orbit ni moč oceniti zaradi artefaktov (Kaj to pomeni?)
Če imate izkušnje prosim, če mi lahko poveste kaj pove izvid?
Najlepše se vam zahvaljujem!
LP, Wanči
[/quote]
MMS kapljice – enostavno naročilo s plačilom po povzetju tukaj:
http://mms-mineral.com/mms_narocilo.html
MMS je zakon-meni je pozdravil že marsikaj….proti propagando dela framacevtska industrija,ker izgublja dobiček…..oni imajo denar in nihovi lobisti pumpajo ljudi okoli po svetu, plačujejo drage izlete,večerje itd…zdravnikom-brezplačno jih pošiljajo na dopust-samo da pacientom pišejo njihove strupe…njihov moto je-čim več bolnih ljudi-čim več dobička!!!
Če bi MMS res škodljiv, bi farmacija ne delala anti propagande, ker bi tako lahko posledično prodajali svoje strupe, ker pa MMS dejansko zdravi in ker je ZELO POCENI, pa hoče farmacija doseči, da se prepve-JASNO KOT BELI DAN !!!!
Poučite se o MMS-ju-vtipkajte v google: mms-natrijev klorit in boste izvedeli precej-POUČITE SE IN UŽIVAJTE NAJCENEJŠE-SKORAJ ZASTONJ ZDRAVILO!!!!
ti sigurno zagovarjaš farmacijo-kar daj jo- upam da ti uspe preživeti njihove strupe.
Kaj meni pozdravila-ne bom puščal sledov po netu-človek se mora sam prepričati ali zadeva res deluje-no, jaz sem se in lahko rečem da deluje.
Že večkrat sem prebral, da že par kapljic MMS-ja lahko zažge grlo, jaz ti povem da sem zdravljenje končal z 48 kapljicami dnevno in sem živ in zdrav!!!
48 kapljic dnevno sem užival kar 14 dni zapovrstjo.Začel sem seveda z 2 kapljicama in počasi prišel da to dozo.Če je človeku slabo, dobi drisko, mora zmanjšati dozo za 1-2 kapljice in ko se uredi, zopet povečati.To da se pojavijo slabost in ali driska, pomeni samo to, da je MMS v telesu našel in ubil-uničil škodljivce, ki so se spremenili v toksine, ki so povzročili slabost.To torej pomeni, da ne smemo na enkrat pobiti pereveč škodljivcev, ker potem proizvedemo tudi preveč toksinov in telo jih ni sposobno brez težav splakniti iz telesa, zato aktivira več tekočine iz telesa -posledično nastane driska.Ko sem končal zdravljenje, sem lahko brez težav zaužil 50 kapljic -brez slabosti, brez driske, kot da ne bi nič popil-razlog je samo eden-MMS NI IMEL KAJ VEČ UNIČITI-posledično ni bilo proizvedeno nič toksinov…..OBVEZNO MORAMO ZAČETI POČASI Z MALO-IN POTEM VSAKI DAN POVEČAMO ZA 1 KAPLJICO, DA PRIDEMO DO ZDRAVJA. Mene je terapija denarno koštala 20 euvrov-pa poglejte koliko stanejo navadni aspirini, ki ne pomagajo nič, razen da ti uničijo želodčno sluznico, hehehe….
ni tako tajna, ampak gre zato, da po internetu vsi ljudje puščamo preveč sledov…nekje napišeš koliko si star, drugod iz katerega mesta si,potem da imaš psa nemškega ovčarja,pa spet drugje da imaš sina in hčer…in nekje da imaš to in to bolezen (oz. si jo prebolel)…in na koncu se da že sklepat kdo si, ali pa se ti podatki uporabijo za druge slabe namene….če imaš željo izvedeti kaj sem si pozdravil in te to res zanima, pusti tukaj tvoj email in ti to sporočim, prav ?
Ziher je neka huda bolezen bila ta tvoja, ziher si trpel kot Kristu na križu ali še huje in potem si pijucknil MMS kapljice in vsi problemi so minili… Ja, potem je pa svizec zavil čokolado 🙂 Tako da hvala, ampak ne hvala. Zakaj bi jaz puščala na javnem forumu svoj e-mail naslov, če ja pa sestavljen iz mojega imena in priimka :):):):) A veš, itak vsi vedo, kdo sem in nekateri me poznajo tudi osebno :):):):):)
Pa tudi sicer – preberi tole še enkrat natančno – živim brez vseh zdravil. Ne potrebujem jih več. MMS kapljic še manj. Nisem interesent, če pa kdo je, pa naj kar jemlje nekaj, kar zanesljivo ne zdravi, le zanesljivo pobere denar hudo bolnemu človeku.
jaz ničesar ne prodajam, zato še enkrat povem-za vse tiste, ki bi radi svoje telo ozdravili.MMS-definitivno zdravi, še boljši pa je MMS-2, v bistvu je to kalcijev hipoklorit-Ca(OCl)2….ki se ko ga zmešamo z vodo spremeni v hipoklorno kislino.Hipoklorna kislina HOCl se v vodi razgradi-iz spojine se sprosti kisik-O in ta pobije patogene ne klor, klor se spremeni v navadno kuhinjsko sol.
Torej KALCIJEV HIPOKLORIT lahko kupiš marsikje in je zelo poceni, 1 kg stane 12 eurov in ga imaš za par let (rok uporabe je 5 let)…
Poglej, če poznaš svoje telo, potem veš, da telo samo brez da bi kaj užival, tvori hipoklorno kislino, ampak samo zdravo telo.Če je telo bolno, potem hipoklorne kisline ne proizvaja v zadostni meri, zato jo je pametno dodajati in s tem pomagati telesu, da se samo zdravi.
Kalcijev hipoklorit ni zdravilo, je samo pot, da se iz njega tvori hipoklorna kislina, ki pa tudi ni zdravilo, ampak telesu pomaga prebroditi oksidativni stres v telesu.Ljudje, ki so hudo bolni, jim zelo primanjkuje hipoklorne kisline, z dodajanjem le te, mi telesu pomagamo da ozdravi.
Jaz vsega tega tu gori ne pišem zato, da bi kaj prodal (ker kalcijev hipoklorit lahko kupiš marsikje-ni problem in pe zelo poceni zadeva) ampak samo zato, da bi pomagal ljudem.Seveda pa je zelo pomembno kako to zadevo potem zaužijemo.
Res neverjetno 🙂 Hipoklorna kislina je reaktivna kisikova spojina, ki nastaja v celicah. Ker gre za oksidant, lahko poškoduje celice, ker sproži vrsto kemijskih reakcij, lahko poškoduje tudi DNK in beljakovine.
Ampak če ravno kdo potrebuje MMS kapljice, grem stavit, da ti veš, kje se jih da naročiti in da je cena prava malenkost 🙂
Itak pa, kajneda, zdravje nima cene. Kot nima meja človeška grabežljivost 🙂
neumno vprašanje, seveda vem kje se MMS kupi, ampak tega ne bom razlagal tudi na forumu.Vsak ki bo MMS potreboval in se zanj odločil, ga bo brez težav našel v iskalniku GOOGLE…..jaz za prodajalce ne delam reklam.
A ti sploh veš koliko ljudi (sam jih poznam zelo veliko) uživa- so uživali MMS???
Ti jaz povem-.OGROMANO in vsi se pozdravijo.
greš v gostilno na kosilo-zelo si zadovoljen, okusno,poceni…in to poveš naprej in gostilna je vsaki dan bolj polna……od ust do ust-ljudje ne lažejo in takšna reklama je najboljša.Torej človek se je z MMS pozdravil in to povedal bratu,sestri,mami,očetu,stricu,prijateljem….ti so povedali drugim-OD UST DO UST torej….bolni so MMS tudi preiskusili, se pozdravili veselo povedali naprej, jasno kot beli dan.Ti lahko delaš še takšno antipropagando, ampak ljudje ti ne bodo verjeli, saj bolj verjamejo svojim sorodnikom,prijateljem,sosedom….in teh je vsaki dan več!!!
Sicer je pa vse skupaj strašno zanimivo. Na straneh, kjer se zbirajo bolniki z MS, se mirno tolerira oglaševanje kobajagi kapljic, pa pikov, pa bioenergije pa kaj vem česa še vse ne. Zasledila sem eno stran podružnice, kjer so se bolniki odpravili na izlet k nekim energetskim kamnom…
Torej, kar nadaljujte. Nimam nič proti. Danes so kapljice, jutri bo nekaj osmega 🙂
SOME ONE, sem gledal še druge teme in razbral, da imaš tudi ti MS.
Opazil sem tudi, da že veš za to metodo zdravljenja-širjenje vratnih žil in vesel sem za tebe, da ti to pomaga in da se počutiš boljše !!!
Me pa zanima, zakaj si tako proti MMS kapljicam, katere pa sem jaz preiskusil in so mi pomagale, torej zanima me, ali imaš ti z MMS kakšne izkušnje, ali kar apriori pišeš da je to nateg?
Lepo se imej !