Multipla skleroza
Ojla,
vidim, da sem prestrašila z vsemi temi naštevanji. Hotela sem samo razložiti, da tvoji simptomi lahko pomenijo marsikaj. Navsezadnje so tudi lahko samo posledica psihičnega stanja. Pa da ne bo pomote ne mislim psihične bolezni, ampak stres , nakopičena čustva. Lahko je tudi ščitnica…
Če boš živela v takšnem strahu bodo tvoji simptomi hujši in prav nič si ne pomagaš s tem. Verjemi mi, govorim ti iz lastnih izkušenj. Poskušaj malo odmilsiti, tvoje preiskave so bile negativne, kar je zelo dober znak. Čakalne dobe na preiskave so pa dolge in s tem se samo uničuješ. Želim ti samo dobro. Glede tega kako odkrivajo te bolezni ne vem natačno, bi pa verjetno pokazalo na eeg kakšno motnjo pri prenosu signala po živčevju.. men je namreč to pokazalo pri SEP. Tak, da se po moje nimaš kaj bati.
Predlagam pa mogoče tudi pregled krvi za ščitnico.
Drži se in želim ti vse dobro.
zivijo
tudi jaz bi povedala par besed. Imam MS 1 leto. Čez noč nisme več čutila nog! Od takrat sem na vozičku.Takih težav kot jih opisujete vi nisem imela,nasprotno bila sem čisto zdrava,Pa bi vas vprašala će poznate koga z podobno težavo? Povsem prebranem se mi zdi čudno da sem takoj prstala na vozičku .Tega še danes ne morem sprejeti,
Rokmatej,
jaz jih poznam kar nekaj. Niso vsi takoj pristali na vozičku, nekaj pa jih je. Eden, ki je bil na vozičku danes hodi skoraj brez bergl. Pri MS je včasih tako, da te en zagon ali nekaj zaporednih lahko priklene na voziček, včasih pa počasi napreduje in si šele čez dosti let na vozičku .. Skratka MS ima več obrazov. Odvisno je sedaj od tvojega imunskega sistema kako bo popravilo škodo, ki jo je povročil zagon, ki te je priklenil na voziček. Dostikrat pomagajo tudi kortikostereoidi ter tudi citostatiki. Mojemu prijatelju so zelo. Zato ne izgubi upanja.
Aja, pa še tole stran, če je še sama nisi ‘prečekirala’ ti priporočam : http://msforum.fido.si/
Pa knjigo Modrej, Z. Sreča je metulj.
Pojdi na http://www.eft-slovenija.tk
Neverjetni univerzalni pripomoček za zdravljenje.
z Googlom: EFT
YouTube-EFT
Multipla Skleroza
Pričevanje o uporabi MMS-a z dne 27. September 2007 do Marec 2008.
MMS uporabljam že 5 mesecev. Trpela sem za Multiplo Sklerozo in tekom let sem simptome ter stanje uspela izboljšati s številnimi, holističnimi terapijami in tretmaji. Znova in znova sem opažala, da so se nekateri simptomi znova pojavili čez nekaj časa. Zaradi tega sem pričela verjeti, da je multipla skleroza v bistvu patogen, imunski sistem pa je zaradi tega preobremenjen in prične napadati centralni živčni sistem in mielin. Verjamem, da, vse dokler so patogeni v telesu aktivni, bo multipla skleroza ostala problem.
Naletela sem na MMS in predvidevala, da bi to lahko bil odgovor za patogene težave. Začela sem z zelo nizko dozo in jemala 3 kapljice MMS-a, večkrat dnevno, v obdobju, ki je trajalo več kot mesec dni. Takoj sem opazila, da se je stanje mojih nohtov nemudoma popravilo. Izgubila se je mrka barva in pričeli so spet sijati. Prav tako so izginili robovi in grbine. Opazila sem, da je bela pena v bistvu plesen v odmiranju. Opazila sem odmiranje rakastih tvorb. Opazila sem tudi zmanjšanje prenasičenosti limfne tekočine… Opazila sem zmanjšanje števila limfnih vozličkov. Delovanje mojih pljuč, ledvic, prebavnega sistema in kože, se je izboljšalo. Moje težave z ravnotežjem, bolečine in zategnjenost ter prav tako krči, ki so posledica multiple skleroze, so v dveh mesecih izginili. Moj spanec in prebava sta se zelo izboljšala. Ne smrčim več, moja koža izgleda bolje in starostne pege so izginile. Moja koža na rokah, obrazu, vratu ter na nogah, postaja napeta. Ravnotežje se mi je zelo izboljšalo. Zategnjenost se je umaknila. Ušesna infekcija, ki sem jo imela več kot 10 let, je izginila. Sinusi se čistijo in moj glas se je spremenil, verjetno zaradi samega čiščenja sinusnih prehodov. Moj glas je močnejši… Morda sem pozabila še kaj, saj je videti, da ne obstaja področje, na katerem MMS ne bi dosegal rezultatov.
link : http://mmsmiracle.com/love
Multipla Skleroza
Pričevanje o uporabi MMS-a z dne 27. September 2007 do Marec 2008.
MMS uporabljam že 5 mesecev. Trpela sem za Multiplo Sklerozo in tekom let sem simptome ter stanje uspela izboljšati s številnimi, holističnimi terapijami in tretmaji. Znova in znova sem opažala, da so se nekateri simptomi znova pojavili čez nekaj časa. Zaradi tega sem pričela verjeti, da je multipla skleroza v bistvu patogen, imunski sistem pa je zaradi tega preobremenjen in prične napadati centralni živčni sistem in mielin. Verjamem, da, vse dokler so patogeni v telesu aktivni, bo multipla skleroza ostala problem.
Naletela sem na MMS in predvidevala, da bi to lahko bil odgovor za patogene težave. Začela sem z zelo nizko dozo in jemala 3 kapljice MMS-a, večkrat dnevno, v obdobju, ki je trajalo več kot mesec dni. Takoj sem opazila, da se je stanje mojih nohtov nemudoma popravilo. Izgubila se je mrka barva in pričeli so spet sijati. Prav tako so izginili robovi in grbine. Opazila sem, da je bela pena v bistvu plesen v odmiranju. Opazila sem odmiranje rakastih tvorb. Opazila sem tudi zmanjšanje prenasičenosti limfne tekočine… Opazila sem zmanjšanje števila limfnih vozličkov. Delovanje mojih pljuč, ledvic, prebavnega sistema in kože, se je izboljšalo. Moje težave z ravnotežjem, bolečine in zategnjenost ter prav tako krči, ki so posledica multiple skleroze, so v dveh mesecih izginili. Moj spanec in prebava sta se zelo izboljšala. Ne smrčim več, moja koža izgleda bolje in starostne pege so izginile. Moja koža na rokah, obrazu, vratu ter na nogah, postaja napeta. Ravnotežje se mi je zelo izboljšalo. Zategnjenost se je umaknila. Ušesna infekcija, ki sem jo imela več kot 10 let, je izginila. Sinusi se čistijo in moj glas se je spremenil, verjetno zaradi samega čiščenja sinusnih prehodov. Moj glas je močnejši… Morda sem pozabila še kaj, saj je videti, da ne obstaja področje, na katerem MMS ne bi dosegal rezultatov.
link : http://mmsmiracle.com/love%5B/quote%5D
kje se da dobit te kapljice, tudi pri nas v Sloveniji. Lahko kaj več poveš???
Hvala in LP
jaz zelo počasi okrevam…res sem sesuta, nič ne morem, vrtoglaice so neznosne, zato tudi drgač ne morem funkcionirat normalno, kar počivam in upam, da bo bolje…..če ni nujno, ti odsvetujem infuzije….baje je to zdravilo zelo nevarno…lahko ti pomaga za določen čas, vendar ti potem pusti posledice in ko spet udari, je zadeva dost hujša…tako mi je povedal nekdo iz dr.virov…ki se na to zlo dobro spozna…ne vem…premisli…
aja, še to…tukaj sem bamby9, na unem ms forumu pa sem bimbam…..
LP in fajn opravi pa srečno….in seveda poročaj..
a nisi not ostala? upam, da ne boš imela drugih slabosti, kot jaz…..meni se je pojavlo po parih dnevih, v bolnici sem bla še kar dobra, ko pa sem prišla domov, se je začelo, saj te ne strašim….lahko je moje telo tako reagiralo, kaj pa vem….jaz počasi prihajam k sebi, mam več fizične moči, celo likala sem danes 2 uri, sem prav hepi…saj bo!!!
ne vem, ali boš šla lahko delat, odvisno kakšno delo imaš…mene je totalno sesulo, skoraj nisem mogla več hodit, komaj sem zmogla stopnice, popolnoma izčrpana v vseh smereh, tudi kuhat nisem zmogla prve dni…ne moreš verjet…potem pa še vročina mi je butala v glavo, malo sem zatekla, roka je bila zelo slaba, pa noga tudi, vrtoglavice pa take…. v bistvu popolnoma slaba,slaba…ampak zdaj prihajam k sebi…sem govorila kasneje z dr., pa je rekel, da je sigurno reakcija na zdravilo….mene še vedno malo mravljinči, je pa bolje…samo gre res počasi….no še to, je reku, da bom lahko na bolniški od 2 do 3 tedne…mam zahtevno službo, res.
Čao
o.k.,pišeš lahko na [email protected]