Mravljinčenje v nogi
Spoštovani !
Stara sem 52 let in imam že dalj časa težave s hrbtenico v vratnem in ledvenem delu (osteohondroza). Ker klasične metode zdravljenja niso pomagale sem v letošnjem letu pričela zdravljenje z manualno medicino v vaši enoti v Ljubljani. Opravila sem 16 terapij, ki so odlično pomagale in me rešile dolgoletnih hudih bolečin.
Pred mesecem so se mi ponovno pojavile težave v manjšem obsegu, tokrat v ledvenem delu (diagnoza: L4-L5 povsem obrabljen disk, S1 začetna hondroza). Bolečina je izhajala iz zadnjega predela po zadnji strani stegna navzdol v prste. Od kolena navzdol tudi mravljinčenje. Glede na opisane težave sem novembra opravila 2 terapiji in stanje se je zelo izboljšalo tako, da bolečin nimam, medtem ko mravljinčenje ne preneha. Najslabše je v sedečem ali stoječem položaju v gibanju je težav manj. Ker doslej nisem imela težav z mravljinčenjem temveč bolečino sprašujem ali lahko pričakujem , da se bo težava v doglednem času sama umirila, kajti zadnje terapije sem opravila v drugi polovici novembra.
Zahvaljujem se za odgovor in vas pozdravljam.